[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div]:icon_7:[/div][/quote]
قضیه ساغر چیه؟[/div][/quote]
چرا همه جدیدن گیر دادن ب ساغر؟؟ :?[/div][/quote]
نمیدونم فقط فهمیدم ی قضیه ای دار تو میدونی؟[/div][/quote]
ن والا تالا اصن باهاش حرف هم نزدم فقط کامنتاشو خوندم..بیخیال با آبروی مردم بازی نکنید هرچی ک باشه :|
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div]:icon_7:[/div][/quote]
قضیه ساغر چیه؟[/div][/quote]
نمیدونم
:icon_7:[/div][/quote]
پس چرا تو امضات ازش عذر خواهی کرده بودی؟؟؟[/div][/quote]
اقا ول کن
کو تو الان عذر خواهی میبینی[/div][/quote]
الانو نتمیگم داداش گفتم که خاویار خوردم ببخشید
عزیز معلومه جو انجمن خیلی روت تاثیر میزاره
دیروزم میخواستم بت بگم یادم رفت
بعد دیدم امروزم بنا به اتفاق دیروز باز عوضش کردی
کلا میگم نباید انقد زود تحت تاثیر قرار گرفت
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div]اون دو سه تای صفحه ی قبل هم عدم بزن[/div][/quote]
امضارو :icon_2:[/div][/quote]
چه ، یری دادی به امضای من??
چشه??
:icon_6:[/div][/quote]
:icon_4:
عزیز معلومه جو انجمن خیلی روت تاثیر میزاره
دیروزم میخواستم بت بگم یادم رفت :D
بعد دیدم امروزم بنا به اتفاق دیروز باز عوضش کردی :icon_10:
کلا میگم نباید انقد زود تحت تاثیر قرار گرفت ;)
همه خودشونو معرفی کردن اگه کسی هست بیاد تا عدم نزدم
تهدید میکنی ...؟؟؟؟ بزن تا یکی عینشو بزنم ........وایس الان همه سره کارن شب تا ساعت 1ونیم ....اوفف
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]همه خودشونو معرفی کردن :?: اگه کسی هست بیاد تا عدم نزدم[/div][/quote]
تهدید میکنی ...؟؟؟؟ بزن تا یکی عینشو بزنم ........وایس الان همه سره کارن شب تا ساعت 1ونیم ....اوفف
همه خودشونو معرفی کردن اگه کسی هست بیاد تا عدم نزدم
اره تهدید مجازیه خیلیا انلاین شدن جدید بودن اما معرفی نکردن فکر کنم تایپ بلد نبودن
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]همه خودشونو معرفی کردن :?: اگه کسی هست بیاد تا عدم نزدم[/div][/quote]
تهدید میکنی ...؟؟؟؟ بزن تا یکی عینشو بزنم ........وایس الان همه سره کارن شب تا ساعت 1ونیم ....اوفف[/div][/quote]
اره تهدید مجازیه :lol: خیلیا انلاین شدن جدید بودن اما معرفی نکردن :!: فکر کنم تایپ بلد نبودن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.