فکر کنم قراره مثل ما توی انجمن موندگار بشی
fяїέηđs
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1394/05/01 12:04:06
فکر کنم قراره مثل ما توی انجمن موندگار بشی
fяїέηđs
|
|
1394/05/01 12:04:52
شما ؟ خخخخخخ اما ... . . . . شما ؟ ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1394/05/01 12:05:04
باشه باو برو درستو بخون farvar
بعدازدوسال برگشتم یاشار$یگانه ژینا |
|
1394/05/01 12:05:30
اگه با بچه هاش حال کنم اره میمونم farvar
|
1394/05/01 12:14:47
این یگانه توی اسمت کیه؟
خیلی ذهنمو درگیر کرده برای آشنایی دارم میگما وقتی همه ی خوبا و استعداد هارو نابود میکنی
میشی یه آدم تنها! اونوقتکه خودت نابود میشی eryha |
|
1394/05/01 12:16:22
و درضمن نفر اول نمونه شدن باید بدونی با چه وضعی نفر اول شدم .... همون صبحی که رفتیم آزمون نمونه بدیم من مسمومیت غذایی و حالت تهوع شدید گرفتم و کارم به بیمارستان کشید .... یه چند بار گلاب به روتون شدم .... بعدش هم با همون حالت تهوع رفتم سر آزمون... دوستای من هم همشون استعدادشون از من کمتره ولی با خرخونی میخوان جبران کنن .... تونستن یه قسمتش رو جبران کنن ... ولی خرخونی همیشه همه چیزو حل نمیکنهع ... ولیمنم نباید زیادی مغرور بشم و هیچی درس نخونم ... در اون صورت خرخونی نمیتونه جبران کنه ولی میتونه یه کارای دیگه بکنه که باز هم جای استعداد رو نمیگیره ولی میتونه توی امتحانات از استعداد هم بهتر باشه ... در کل استعداد در ریاضی برای کشف و اثبات چیز های جدید به درد میخوره ... من از اثبات کردن قانون های ریاضی خیلی خوشم میاد ... ولی دوستام نه .... در کل فقط میگم دوستای منو از لحاظ درسی نباید دست کم بگیرید .... با این که از من توی درس پایین ترن ولی اونا از خیلی ها بهترن ... اونا هم تیزهوشان قبول شدن ... کم تر از نصف استعداد خدا دادی منو دارن ولی میخوان با خرخونی جبران کنن ... . . . . در کلاین طلب فقط میخواستم اینو برسونم که دوستای من هم درسشون خوبه و نگید این یارو ( من ) از بین چند تا خنگ اول شده .... هیچوقت کسی رو دست کم نگیرید .. به یاد پایتخت 3 بیفتید وقتی که حریف نقی در کشتی نصف استعداد اون رو هم نداشت ولی مغرور شد و گفت فیتیله جمعه ها میذاره و همین با عث شد شکست بخوره ... اما وقتی که دست از مغرور بودن برداشت خدا هم بهش .... بسه دیگه نوشتم شد رمان ... ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1394/05/01 12:17:00
اره ... منم ... اها فهمیدم .... خخخخخخ ... ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1394/05/01 12:17:41
اسپم نده اِ همه دارن خودشونو معرفی میکنن این هنوز نکرده وقتی همه ی خوبا و استعداد هارو نابود میکنی
میشی یه آدم تنها! اونوقتکه خودت نابود میشی eryha |
|
1394/05/01 12:18:15
من معرفی کردم ... ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot |
|
1394/05/01 12:18:28
معرفی کردم اول پست یاشار یگانه هستم فامیلیمه farvar
منوی کاربری
|
||