بقیه بیا بازم عضو هست که خودشو معرفی نکرده بدو جا نمونی
من هنو معرفی نکردم خودمو فقط خواستم ببینی چقد باحالیم
باشه باو تو اِند باحالای دنیا حالا معرفی کن
یکی از راه های باحال بودن و باحال موندن سکرت بودنه ینی مخفی باشم خخ .....اسمت ترکیه .....اصلیتت کجاییه؟/
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]بقیه بیا بازم عضو هست که خودشو معرفی نکرده :?: بدو جا نمونی[/div][/quote] من هنو معرفی نکردم خودمو فقط خواستم ببینی چقد باحالیم :D:D:D [/div][/quote]
باشه باو تو اِند باحالای دنیا :D حالا معرفی کن [/div][/quote]
یکی از راه های باحال بودن و باحال موندن سکرت بودنه ینی مخفی باشم خخ .....اسمت ترکیه .....اصلیتت کجاییه؟/
منم ک همه میشناسن..امینم18..بزرگ انجمنم هستم تو محل هم صدام میکنن شوالیه ی رویاها
ایول شوالیه حالا چرا بزرگ انجمن
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]امین 7[/b][/div][div]منم ک همه میشناسن..امینم18..بزرگ انجمنم هستم 8-) :D تو محل هم صدام میکنن شوالیه ی رویاها :icon_14:[/div][/quote]
ایول شوالیه :lol: حالا چرا بزرگ انجمن :?:
[quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div]باشه [/div][/quote]
چی:?:[/div][/quote]
از رو ناراحتی بود با دخترم دعوام شد ولش[/div][/quote]
دوس دخترت؟؟؟؟؟مگه چند سالته؟[/div][/quote]
اشتباه شد گفتم دختر نگفتم دوس دختر[/div][/quote]
همون دوس دخترت تو چند سالته مگه؟[/div][/quote]
میگم نگو دوس دختر اعه:icon_6:[/div][/quote]
داداشم من نوشتم دوس دختر برو بالا بیبن:geek:[/div][/quote]
پع من دارم الان میبینم نگو خواهشا[/div][/quote]
:icon_4::icon_4:
دوس دختر قشنگه بود;)[/div][/quote]
نگو :evil:[/div][/quote]
چی شدهههههه؟؟;) منم میخام :icon_4:[/div][/quote]
به امیر بو اون زیاد داره نامرد میبینه بدم میادا باز میگه[/div][/quote]
عاغا ول کنید این امیرو سر ب سرش نزارین بچه ی خوبیه..خب حالا بگو بینم منم میخاماااااا تک خوری نکنی :roll:
بقیه بیا بازم عضو هست که خودشو معرفی نکرده بدو جا نمونی
من هنو معرفی نکردم خودمو فقط خواستم ببینی چقد باحالیم
باشه باو تو اِند باحالای دنیا حالا معرفی کن
اول تاپیک گفتم متولد ساری هستم اما پدرم آذریه
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]بقیه بیا بازم عضو هست که خودشو معرفی نکرده :?: بدو جا نمونی[/div][/quote] من هنو معرفی نکردم خودمو فقط خواستم ببینی چقد باحالیم :D:D:D [/div][/quote] باشه باو تو اِند باحالای دنیا :D حالا معرفی کن [/div][/quote] یکی از راه های باحال بودن و باحال موندن سکرت بودنه ینی مخفی باشم خخ .....اسمت ترکیه .....اصلیتت کجاییه؟/[/div][/quote]
اول تاپیک گفتم متولد ساری هستم اما پدرم آذریه :P
[quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div]منم ک همه میشناسن..امینم18..بزرگ انجمنم هستم 8-) :D تو محل هم صدام میکنن شوالیه ی رویاها :icon_14:[/div][/quote]
ایول شوالیه :lol: حالا چرا بزرگ انجمن :?:[/div][/quote]
چون بزرگشونم :icon_4: همه از من دستور میگیرن..والو جان تو
به امیر بو اون زیاد داره نامرد میبینه بدم میادا باز میگه
عاغا ول کنید این امیرو سر ب سرش نزارین بچه ی خوبیه..خب حالا بگو بینم منم میخاماااااا تک خوری نکنی
من نه اونیکی امیر کاراته کاره
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div]باشه [/div][/quote]
چی:?:[/div][/quote]
از رو ناراحتی بود با دخترم دعوام شد ولش[/div][/quote]
دوس دخترت؟؟؟؟؟مگه چند سالته؟[/div][/quote]
اشتباه شد گفتم دختر نگفتم دوس دختر[/div][/quote]
همون دوس دخترت تو چند سالته مگه؟[/div][/quote]
میگم نگو دوس دختر اعه:icon_6:[/div][/quote]
داداشم من نوشتم دوس دختر برو بالا بیبن:geek:[/div][/quote]
پع من دارم الان میبینم نگو خواهشا[/div][/quote]
:icon_4::icon_4:
دوس دختر قشنگه بود;)[/div][/quote]
نگو :evil:[/div][/quote]
چی شدهههههه؟؟;) منم میخام :icon_4:[/div][/quote]
به امیر بو اون زیاد داره نامرد میبینه بدم میادا باز میگه[/div][/quote]
عاغا ول کنید این امیرو سر ب سرش نزارین بچه ی خوبیه..خب حالا بگو بینم منم میخاماااااا تک خوری نکنی :roll:[/div][/quote]
من نه اونیکی امیر کاراته کاره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.