من یک عضو تاریخی در انجمن هستم ... من قدمت زیادی دارم .... من مال دوران بینگو هستم ... حدودا از سرور 17 یا 18 اومدم توی انجمن ....
جوری میگی دوران بینگو انگار عصر دایناسورها بوده محض اطلاع ما هم بودیم همشم 2-3ساله
2-3 سال دووم اورده با این سنش کم نیس یه جورایی حساب کنی یک پنجم زندگیش تو انجمن بود
شما همچنان گمنانم باقی موندی اینهمه اسپم میدی یه معرفی هم بکن دیگه
اسمم که مشخصه ... سن 22 ... ساکن اهواز ... رشته هم مهندس نفت
ایول پسر یکی دیگه هم داره زیرابی لایک میکنه اما رخ نشون نمیده بیا بالا
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]من یک عضو تاریخی در انجمن هستم ... من قدمت زیادی دارم .... من مال دوران بینگو هستم ... حدودا از سرور 17 یا 18 اومدم توی انجمن .... [/div][/quote] جوری میگی دوران بینگو انگار عصر دایناسورها بوده :| محض اطلاع ما هم بودیم همشم 2-3ساله ;)[/div][/quote] 2-3 سال دووم اورده با این سنش کم نیس یه جورایی حساب کنی یک پنجم زندگیش تو انجمن بود :icon_2:[/div][/quote] شما همچنان گمنانم باقی موندی :D اینهمه اسپم میدی یه معرفی هم بکن دیگه[/div][/quote] اسمم که مشخصه ... سن 22 ... ساکن اهواز ... رشته هم مهندس نفت :icon_10:[/div][/quote]
ایول پسر ;) یکی دیگه هم داره زیرابی لایک میکنه اما رخ نشون نمیده بیا بالا
تو که میشناسی میگی لرد سپهره خودتونه من که نمیشناسمش خودشم معرفی نکرد
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]اون لرد سپهر خودمونه دگ ....[/div][/quote]
تو که میشناسی میگی لرد سپهره خودتونه :lol: من که نمیشناسمش :!: خودشم معرفی نکرد
همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس
بابا هم استانی تا حالا کجا بودی؟
معرفی کن تا بگم کجا بودم
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم :D از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس :P[/div][/quote] بابا هم استانی تا حالا کجا بودی؟[/div][/quote]
معرفی کن تا بگم کجا بودم ;)
همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس
معرفی کن تا بگم کجا بودم
امیر 17 از شاهی
ایول پسر منم از نور هستم
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم :D از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس :P[/div][/quote] بابا هم استانی تا حالا کجا بودی؟[/div][/quote] معرفی کن تا بگم کجا بودم ;)[/div][/quote] امیر 17 از شاهی[/div][/quote]
ایول پسر :P منم از نور هستم
گومر اسم نیست ولی بعضیا خیلی ازش کینه دارن...
از اونا بپرس چه نوع اسمیه
بسه آقــا یه چی بود گذشت
آبرو کجا میفروشن؟؟؟
بگو برم بخرم
جا اینکه دنبال آبرو خریدن باشی
پسش بگیر
رهامو ندیدی چطور افشاگری کرد؟
نمیگم افشاگری کنی ها اونجوری انجمن به فنا میره
ولی اونچه حقیقت بوده رو واسه اونایی که نبودن بگو و بعد عذرخواهی کن
من نبودم چی شده؟؟؟
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]گومر هستم یک ماتم زده :icon_7:[/div][/quote]
گومر چه اسمیه :!: دخترونه یا پسرونه :!: کجاییه :!:[/div][/quote]
گومر اسم نیست :icon_7: ولی بعضیا خیلی ازش کینه دارن...
از اونا بپرس چه نوع اسمیه :icon_7:[/div][/quote]
بسه آقــا یه چی بود گذشت ;)[/div][/quote]
آبرو کجا میفروشن؟؟؟
بگو برم بخرم :icon_7:[/div][/quote]
جا اینکه دنبال آبرو خریدن باشی
پسش بگیر
رهامو ندیدی چطور افشاگری کرد؟
نمیگم افشاگری کنی ها اونجوری انجمن به فنا میره
ولی اونچه حقیقت بوده رو واسه اونایی که نبودن بگو و بعد عذرخواهی کن ;)[/div][/quote]
من نبودم چی شده؟؟؟
معرفی کن تا بگم کجا بودم
امیر 17 از شاهی
ایول پسر منم از نور هستم
ممنونم باشگاه میری؟برار
اره
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم :D از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس :P[/div][/quote] بابا هم استانی تا حالا کجا بودی؟[/div][/quote] معرفی کن تا بگم کجا بودم ;)[/div][/quote] امیر 17 از شاهی[/div][/quote] ایول پسر :P منم از نور هستم[/div][/quote] ممنونم باشگاه میری؟برار[/div][/quote]
اره :D
معرفی کن تا بگم کجا بودم
امیر 17 از شاهی
ایول پسر منم از نور هستم
ممنونم باشگاه میری؟برار
اره
چی؟
وینگ سوئیت
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم :D از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس :P[/div][/quote] بابا هم استانی تا حالا کجا بودی؟[/div][/quote] معرفی کن تا بگم کجا بودم ;)[/div][/quote] امیر 17 از شاهی[/div][/quote] ایول پسر :P منم از نور هستم[/div][/quote] ممنونم باشگاه میری؟برار[/div][/quote] اره :D[/div][/quote] چی؟[/div][/quote]
وینگ سوئیت :P
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.