shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div]باشه [/div][/quote]
چی:?:[/div][/quote]
از رو ناراحتی بود با دخترم دعوام شد ولش[/div][/quote]
دوس دخترت؟؟؟؟؟مگه چند سالته؟[/div][/quote]
اشتباه شد گفتم دختر نگفتم دوس دختر[/div][/quote]
همون دوس دخترت تو چند سالته مگه؟[/div][/quote]
میگم نگو دوس دختر اعه:icon_6:
[quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div]باشه [/div][/quote] چی:?:[/div][/quote] از رو ناراحتی بود با دخترم دعوام شد ولش[/div][/quote] دوس دخترت؟؟؟؟؟مگه چند سالته؟[/div][/quote] اشتباه شد گفتم دختر نگفتم دوس دختر[/div][/quote] همون دوس دخترت تو چند سالته مگه؟[/div][/quote] میگم نگو دوس دختر اعه:icon_6:[/div][/quote]
داش چرا سر به سرش میذاری :lol: خودت اضاف میکنی
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div]باشه [/div][/quote] چی:?:[/div][/quote] از رو ناراحتی بود با دخترم دعوام شد ولش[/div][/quote] دوس دخترت؟؟؟؟؟مگه چند سالته؟[/div][/quote] اشتباه شد گفتم دختر نگفتم دوس دختر[/div][/quote] همون دوس دخترت تو چند سالته مگه؟[/div][/quote] میگم نگو دوس دختر اعه:icon_6:[/div][/quote]
داش چرا سر به سرش میذاری :lol: خودت اضاف میکنی [/div][/quote]
:icon_4:
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div]باشه [/div][/quote]
میگم نگو دوس دختر اعه:icon_6:[/div][/quote]
داداشم من نوشتم دوس دختر برو بالا بیبن:geek:[/div][/quote]
پع من دارم الان میبینم نگو خواهشا
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div]باشه [/div][/quote]
پع من دارم الان میبینم نگو خواهشا[/div][/quote]
:icon_4::icon_4:
دوس دختر قشنگه بود;)[/div][/quote]
نگو :evil:
بقیه بیا بازم عضو هست که خودشو معرفی نکرده بدو جا نمونی
من هنو معرفی نکردم خودمو فقط خواستم ببینی چقد باحالیم
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]بقیه بیا بازم عضو هست که خودشو معرفی نکرده :?: بدو جا نمونی[/div][/quote]
من هنو معرفی نکردم خودمو فقط خواستم ببینی چقد باحالیم :D:D:D
بقیه بیا بازم عضو هست که خودشو معرفی نکرده بدو جا نمونی
من هنو معرفی نکردم خودمو فقط خواستم ببینی چقد باحالیم
باشه باو تو اِند باحالای دنیا حالا معرفی کن
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]بقیه بیا بازم عضو هست که خودشو معرفی نکرده :?: بدو جا نمونی[/div][/quote] من هنو معرفی نکردم خودمو فقط خواستم ببینی چقد باحالیم :D:D:D [/div][/quote]
باشه باو تو اِند باحالای دنیا :D حالا معرفی کن
به امیر بو اون زیاد داره نامرد میبینه بدم میادا باز میگه
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div]باشه [/div][/quote]
پع من دارم الان میبینم نگو خواهشا[/div][/quote]
:icon_4::icon_4:
دوس دختر قشنگه بود;)[/div][/quote]
نگو :evil:[/div][/quote]
چی شدهههههه؟؟;) منم میخام :icon_4:[/div][/quote]
به امیر بو اون زیاد داره نامرد میبینه بدم میادا باز میگه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.