همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس
بابا هم استانی تا حالا کجا بودی؟
معرفی کن تا بگم کجا بودم
امیر 17 از شاهی
ایول پسر منم از نور هستم
ممنونم باشگاه میری؟برار
اره
چی؟
وینگ سوئیت
چی هه؟
یه ورزش توپه
اینا ک خودشونو میدازن پایین؟
اره
حیف ک من ترس از ارتفاع دارم وگر ن میپریدم
باوا چرا اصلا کیف و حالش به همینشه
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم :D از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس :P[/div][/quote] بابا هم استانی تا حالا کجا بودی؟[/div][/quote] معرفی کن تا بگم کجا بودم ;)[/div][/quote] امیر 17 از شاهی[/div][/quote] ایول پسر :P منم از نور هستم[/div][/quote] ممنونم باشگاه میری؟برار[/div][/quote] اره :D[/div][/quote] چی؟[/div][/quote] وینگ سوئیت :P[/div][/quote] :icon_2:چی هه؟[/div][/quote] یه ورزش توپه ;)[/div][/quote] اینا ک خودشونو میدازن پایین؟[/div][/quote] :lol: اره[/div][/quote] حیف ک من ترس از ارتفاع دارم وگر ن میپریدم[/div][/quote]
باوا چرا :!: اصلا کیف و حالش به همینشه
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div]باشه [/div][/quote]
چی:?:[/div][/quote]
از رو ناراحتی بود با دخترم دعوام شد ولش
همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس
معرفی کن تا بگم کجا بودم
امیر 17 از شاهی
ایول پسر منم از نور هستم
ممنونم باشگاه میری؟برار
اره
چی؟
وینگ سوئیت
چی هه؟
یه ورزش توپه
اره
اره منم دوس دارم ولی خو این ی ترس از پچگیم
راستی امیر منم مقام سومی دارم تو کشور
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم :D از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس :P[/div][/quote] بابا هم استانی تا حالا کجا بودی؟[/div][/quote] معرفی کن تا بگم کجا بودم ;)[/div][/quote] امیر 17 از شاهی[/div][/quote] ایول پسر :P منم از نور هستم[/div][/quote] ممنونم باشگاه میری؟برار[/div][/quote] اره :D[/div][/quote] چی؟[/div][/quote] وینگ سوئیت :P[/div][/quote] :icon_2:چی هه؟[/div][/quote] یه ورزش توپه ;)[/div][/quote] اینا ک خودشونو میدازن پایین؟[/div][/quote] :lol: اره[/div][/quote] حیف ک من ترس از ارتفاع دارم وگر ن میپریدم[/div][/quote]
باوا چرا :!: اصلا کیف و حالش به همینشه [/div][/quote]
اره منم دوس دارم ولی خو این ی ترس از پچگیم[/div][/quote]
معرفی کن تا بگم کجا بودم
امیر 17 از شاهی
ایول پسر منم از نور هستم
ممنونم باشگاه میری؟برار
اره
چی؟
وینگ سوئیت
چی هه؟
یه ورزش توپه
اره
ایول امیر موفق باشی
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم :D از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس :P[/div][/quote] بابا هم استانی تا حالا کجا بودی؟[/div][/quote] معرفی کن تا بگم کجا بودم ;)[/div][/quote] امیر 17 از شاهی[/div][/quote] ایول پسر :P منم از نور هستم[/div][/quote] ممنونم باشگاه میری؟برار[/div][/quote] اره :D[/div][/quote] چی؟[/div][/quote] وینگ سوئیت :P[/div][/quote] :icon_2:چی هه؟[/div][/quote] یه ورزش توپه ;)[/div][/quote] اینا ک خودشونو میدازن پایین؟[/div][/quote] :lol: اره[/div][/quote] حیف ک من ترس از ارتفاع دارم وگر ن میپریدم[/div][/quote] باوا چرا :!: اصلا کیف و حالش به همینشه [/div][/quote] اره منم دوس دارم ولی خو این ی ترس از پچگیم[/div][/quote] راستی امیر منم مقام سومی دارم تو کشور [/div][/quote]
ایول امیر موفق باشی ;)
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div]باشه [/div][/quote]
چی:?:[/div][/quote]
از رو ناراحتی بود با دخترم دعوام شد ولش[/div][/quote]
دوس دخترت؟؟؟؟؟مگه چند سالته؟[/div][/quote]
اشتباه شد گفتم دختر نگفتم دوس دختر
معرفی کن تا بگم کجا بودم
امیر 17 از شاهی
ایول پسر منم از نور هستم
ممنونم باشگاه میری؟برار
اره
چی؟
وینگ سوئیت
چی هه؟
یه ورزش توپه
اره
ایول امیر موفق باشی
قربونت اما کی گفت من امیرم
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم :D از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس :P[/div][/quote] بابا هم استانی تا حالا کجا بودی؟[/div][/quote] معرفی کن تا بگم کجا بودم ;)[/div][/quote] امیر 17 از شاهی[/div][/quote] ایول پسر :P منم از نور هستم[/div][/quote] ممنونم باشگاه میری؟برار[/div][/quote] اره :D[/div][/quote] چی؟[/div][/quote] وینگ سوئیت :P[/div][/quote] :icon_2:چی هه؟[/div][/quote] یه ورزش توپه ;)[/div][/quote] اینا ک خودشونو میدازن پایین؟[/div][/quote] :lol: اره[/div][/quote] حیف ک من ترس از ارتفاع دارم وگر ن میپریدم[/div][/quote] باوا چرا :!: اصلا کیف و حالش به همینشه [/div][/quote] اره منم دوس دارم ولی خو این ی ترس از پچگیم[/div][/quote] راستی امیر منم مقام سومی دارم تو کشور [/div][/quote]
ایول امیر موفق باشی ;)[/div][/quote]
معرفی کن تا بگم کجا بودم
امیر 17 از شاهی
ایول پسر منم از نور هستم
ممنونم باشگاه میری؟برار
اره
چی؟
وینگ سوئیت
چی هه؟
یه ورزش توپه
اره
تکواندو؟
نه داداش کنگفو
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم :D از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس :P[/div][/quote] بابا هم استانی تا حالا کجا بودی؟[/div][/quote] معرفی کن تا بگم کجا بودم ;)[/div][/quote] امیر 17 از شاهی[/div][/quote] ایول پسر :P منم از نور هستم[/div][/quote] ممنونم باشگاه میری؟برار[/div][/quote] اره :D[/div][/quote] چی؟[/div][/quote] وینگ سوئیت :P[/div][/quote] :icon_2:چی هه؟[/div][/quote] یه ورزش توپه ;)[/div][/quote] اینا ک خودشونو میدازن پایین؟[/div][/quote] :lol: اره[/div][/quote] حیف ک من ترس از ارتفاع دارم وگر ن میپریدم[/div][/quote]
راستی امیر منم مقام سومی دارم تو کشور [/div][/quote]
تکواندو؟[/div][/quote]
نه داداش کنگفو
معرفی کن تا بگم کجا بودم
امیر 17 از شاهی
ایول پسر منم از نور هستم
ممنونم باشگاه میری؟برار
اره
چی؟
وینگ سوئیت
چی هه؟
یه ورزش توپه
اره
ایول امیر موفق باشی
خودت گفتی
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم :D از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس :P[/div][/quote] بابا هم استانی تا حالا کجا بودی؟[/div][/quote] معرفی کن تا بگم کجا بودم ;)[/div][/quote] امیر 17 از شاهی[/div][/quote] ایول پسر :P منم از نور هستم[/div][/quote] ممنونم باشگاه میری؟برار[/div][/quote] اره :D[/div][/quote] چی؟[/div][/quote] وینگ سوئیت :P[/div][/quote] :icon_2:چی هه؟[/div][/quote] یه ورزش توپه ;)[/div][/quote] اینا ک خودشونو میدازن پایین؟[/div][/quote] :lol: اره[/div][/quote] حیف ک من ترس از ارتفاع دارم وگر ن میپریدم[/div][/quote] باوا چرا :!: اصلا کیف و حالش به همینشه [/div][/quote] اره منم دوس دارم ولی خو این ی ترس از پچگیم[/div][/quote][b] راستی امیر منم[/b] مقام سومی دارم تو کشور [/div][/quote] ایول امیر موفق باشی ;)[/div][/quote] قربونت اما کی گفت من امیرم[/div][/quote]
خودت گفتی:!:
معرفی کن تا بگم کجا بودم
امیر 17 از شاهی
ایول پسر منم از نور هستم
ممنونم باشگاه میری؟برار
اره
چی؟
وینگ سوئیت
چی هه؟
یه ورزش توپه
اره
ایول امیر موفق باشی
خودت گفتی
نه گفتم راستی امیراقا ........ منم مقام سومی دارم افتاد؟؟
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم :D از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس :P[/div][/quote] بابا هم استانی تا حالا کجا بودی؟[/div][/quote] معرفی کن تا بگم کجا بودم ;)[/div][/quote] امیر 17 از شاهی[/div][/quote] ایول پسر :P منم از نور هستم[/div][/quote] ممنونم باشگاه میری؟برار[/div][/quote] اره :D[/div][/quote] چی؟[/div][/quote] وینگ سوئیت :P[/div][/quote] :icon_2:چی هه؟[/div][/quote] یه ورزش توپه ;)[/div][/quote] اینا ک خودشونو میدازن پایین؟[/div][/quote] :lol: اره[/div][/quote] حیف ک من ترس از ارتفاع دارم وگر ن میپریدم[/div][/quote] باوا چرا :!: اصلا کیف و حالش به همینشه [/div][/quote] اره منم دوس دارم ولی خو این ی ترس از پچگیم[/div][/quote][b] راستی امیر منم[/b] مقام سومی دارم تو کشور [/div][/quote] ایول امیر موفق باشی ;)[/div][/quote] قربونت اما کی گفت من امیرم[/div][/quote]
خودت گفتی:!:[/div][/quote]
نه گفتم راستی امیراقا ........ منم مقام سومی دارم افتاد؟؟
معرفی کن تا بگم کجا بودم
امیر 17 از شاهی
ایول پسر منم از نور هستم
ممنونم باشگاه میری؟برار
اره
چی؟
وینگ سوئیت
چی هه؟
یه ورزش توپه
اره
تکواندو؟
نه داداش کنگفو
موفق باشی
بوس بوس
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم :D از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس :P[/div][/quote] بابا هم استانی تا حالا کجا بودی؟[/div][/quote] معرفی کن تا بگم کجا بودم ;)[/div][/quote] امیر 17 از شاهی[/div][/quote] ایول پسر :P منم از نور هستم[/div][/quote] ممنونم باشگاه میری؟برار[/div][/quote] اره :D[/div][/quote] چی؟[/div][/quote] وینگ سوئیت :P[/div][/quote] :icon_2:چی هه؟[/div][/quote] یه ورزش توپه ;)[/div][/quote] اینا ک خودشونو میدازن پایین؟[/div][/quote] :lol: اره[/div][/quote] حیف ک من ترس از ارتفاع دارم وگر ن میپریدم[/div][/quote]
راستی امیر منم مقام سومی دارم تو کشور [/div][/quote]
تکواندو؟[/div][/quote]
نه داداش کنگفو [/div][/quote]
موفق باشی:icon_1:[/div][/quote]
بوس بوس
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.