همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس
بابا هم استانی تا حالا کجا بودی؟
معرفی کن تا بگم کجا بودم
امیر 17 از شاهی
ایول پسر منم از نور هستم
ممنونم باشگاه میری؟برار
اره
چی؟
وینگ سوئیت
مگه تو ایران هست ؟؟
In the name of god
[quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم :D از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس :P[/div][/quote] بابا هم استانی تا حالا کجا بودی؟[/div][/quote] معرفی کن تا بگم کجا بودم ;)[/div][/quote] امیر 17 از شاهی[/div][/quote] ایول پسر :P منم از نور هستم[/div][/quote] ممنونم باشگاه میری؟برار[/div][/quote] اره :D[/div][/quote] چی؟[/div][/quote]
وینگ سوئیت :P[/div][/quote]
مگه تو ایران هست ؟؟ :shock:
همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس
معرفی کن تا بگم کجا بودم
امیر 17 از شاهی
ایول پسر منم از نور هستم
ممنونم باشگاه میری؟برار
اره
چی؟
وینگ سوئیت
مگه تو ایران هست ؟؟
آموزش مقدماتیش هست ولی برای پرواز باید بری ترکیه یا روسیه
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم :D از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس :P[/div][/quote] بابا هم استانی تا حالا کجا بودی؟[/div][/quote] معرفی کن تا بگم کجا بودم ;)[/div][/quote] امیر 17 از شاهی[/div][/quote] ایول پسر :P منم از نور هستم[/div][/quote] ممنونم باشگاه میری؟برار[/div][/quote] اره :D[/div][/quote] چی؟[/div][/quote] وینگ سوئیت :P[/div][/quote] مگه تو ایران هست ؟؟ :shock:[/div][/quote]
آموزش مقدماتیش هست ولی برای پرواز باید بری ترکیه یا روسیه :P
معرفی کن تا بگم کجا بودم
امیر 17 از شاهی
ایول پسر منم از نور هستم
ممنونم باشگاه میری؟برار
اره
چی؟
وینگ سوئیت
چی هه؟
یه ورزش توپه
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم :D از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس :P[/div][/quote] بابا هم استانی تا حالا کجا بودی؟[/div][/quote] معرفی کن تا بگم کجا بودم ;)[/div][/quote] امیر 17 از شاهی[/div][/quote] ایول پسر :P منم از نور هستم[/div][/quote] ممنونم باشگاه میری؟برار[/div][/quote] اره :D[/div][/quote] چی؟[/div][/quote] وینگ سوئیت :P[/div][/quote] :icon_2:چی هه؟[/div][/quote]
یه ورزش توپه ;)
معرفی کن تا بگم کجا بودم
امیر 17 از شاهی
ایول پسر منم از نور هستم
ممنونم باشگاه میری؟برار
اره
چی؟
وینگ سوئیت
چی هه؟
یه ورزش توپه
البته بیشتر به هواپیما سواری می خوره تا ورزش
In the name of god
[quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم :D از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس :P[/div][/quote] بابا هم استانی تا حالا کجا بودی؟[/div][/quote] معرفی کن تا بگم کجا بودم ;)[/div][/quote] امیر 17 از شاهی[/div][/quote] ایول پسر :P منم از نور هستم[/div][/quote] ممنونم باشگاه میری؟برار[/div][/quote] اره :D[/div][/quote] چی؟[/div][/quote] وینگ سوئیت :P[/div][/quote] :icon_2:چی هه؟[/div][/quote]
یه ورزش توپه ;)[/div][/quote]
البته بیشتر به هواپیما سواری می خوره تا ورزش :icon_10:
معرفی کن تا بگم کجا بودم
امیر 17 از شاهی
ایول پسر منم از نور هستم
ممنونم باشگاه میری؟برار
اره
چی؟
وینگ سوئیت
چی هه؟
یه ورزش توپه
اینا ک خودشونو میدازن پایین؟
اره
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم :D از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس :P[/div][/quote] بابا هم استانی تا حالا کجا بودی؟[/div][/quote] معرفی کن تا بگم کجا بودم ;)[/div][/quote] امیر 17 از شاهی[/div][/quote] ایول پسر :P منم از نور هستم[/div][/quote] ممنونم باشگاه میری؟برار[/div][/quote] اره :D[/div][/quote] چی؟[/div][/quote] وینگ سوئیت :P[/div][/quote] :icon_2:چی هه؟[/div][/quote] یه ورزش توپه ;)[/div][/quote] اینا ک خودشونو میدازن پایین؟[/div][/quote]
:lol: اره
معرفی کن تا بگم کجا بودم
امیر 17 از شاهی
ایول پسر منم از نور هستم
ممنونم باشگاه میری؟برار
اره
چی؟
وینگ سوئیت
چی هه؟
یه ورزش توپه
البته بیشتر به هواپیما سواری می خوره تا ورزش
تو که زیرابی میرفتی وقتشه معرفی کنی
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]همه خودشونو معرفی کنن تا یه اشنایی هم بشیم با هم :D از خودم شروع میکنم یاشار یگانه هستم 21سالمه از ساری اما ساکن تهران حالا نوبت شماس :P[/div][/quote] بابا هم استانی تا حالا کجا بودی؟[/div][/quote] معرفی کن تا بگم کجا بودم ;)[/div][/quote] امیر 17 از شاهی[/div][/quote] ایول پسر :P منم از نور هستم[/div][/quote] ممنونم باشگاه میری؟برار[/div][/quote] اره :D[/div][/quote] چی؟[/div][/quote] وینگ سوئیت :P[/div][/quote] :icon_2:چی هه؟[/div][/quote] یه ورزش توپه ;)[/div][/quote] البته بیشتر به هواپیما سواری می خوره تا ورزش :icon_10:[/div][/quote]
تو که زیرابی میرفتی وقتشه معرفی کنی :D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.