من یک عضو تاریخی در انجمن هستم ... من قدمت زیادی دارم .... من مال دوران بینگو هستم ... حدودا از سرور 17 یا 18 اومدم توی انجمن ....
بسته بچه بذار بقیه هم خودشونو معرفی کنن چقدر میحرفی تو نیم وجبی
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]من یک عضو تاریخی در انجمن هستم ... من قدمت زیادی دارم .... من مال دوران بینگو هستم ... حدودا از سرور 17 یا 18 اومدم توی انجمن .... [/div][/quote]
بسته بچه :lol: بذار بقیه هم خودشونو معرفی کنن :lol: چقدر میحرفی تو نیم وجبی
من یک عضو تاریخی در انجمن هستم ... من قدمت زیادی دارم .... من مال دوران بینگو هستم ...
حدودا از سرور 17 یا 18 اومدم توی انجمن ....
کمک .... اینا میخوان منو بدزدن ... میگن تو عتیقه ای ... میگن من جزو اثار باستانی هستم ... کمک ....
.
.
.
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]من یک عضو تاریخی در انجمن هستم ... من قدمت زیادی دارم .... من مال دوران بینگو هستم ...
حدودا از سرور 17 یا 18 اومدم توی انجمن .... [/div][/quote]
[b]کمک .... اینا میخوان منو بدزدن ... میگن تو عتیقه ای ... میگن من جزو اثار باستانی هستم ... کمک ....[/b] :|:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|
:|:|:|:|:|:|:|:|
:|:|:|:|
:|:|:|:|:|
:|:|:|
:|:|
:|
.
.
.
من یک عضو تاریخی در انجمن هستم ... من قدمت زیادی دارم .... من مال دوران بینگو هستم ...
جوری میگی دوران بینگو انگار عصر دایناسورها بوده
محض اطلاع ما هم بودیم
همشم 2-3ساله
fяїέηđs
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]من یک عضو تاریخی در انجمن هستم ... من قدمت زیادی دارم .... من مال دوران بینگو هستم ...
جوری میگی دوران بینگو انگار عصر دایناسورها بوده :|
محض اطلاع ما هم بودیم
همشم 2-3ساله ;)
محض اطلاع ما هم بودیم
همشم 2-3ساله
2-3 سال دووم اورده با این سنش کم نیس یه جورایی حساب کنی یک پنجم زندگیش تو انجمن بود
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]من یک عضو تاریخی در انجمن هستم ... من قدمت زیادی دارم .... من مال دوران بینگو هستم ...
محض اطلاع ما هم بودیم
همشم 2-3ساله ;)[/div][/quote]
2-3 سال دووم اورده با این سنش کم نیس یه جورایی حساب کنی یک پنجم زندگیش تو انجمن بود :icon_2:
من یک عضو تاریخی در انجمن هستم ... من قدمت زیادی دارم .... من مال دوران بینگو هستم ... حدودا از سرور 17 یا 18 اومدم توی انجمن ....
جوری میگی دوران بینگو انگار عصر دایناسورها بوده محض اطلاع ما هم بودیم همشم 2-3ساله
2-3 سال دووم اورده با این سنش کم نیس یه جورایی حساب کنی یک پنجم زندگیش تو انجمن بود
شما همچنان گمنانم باقی موندی اینهمه اسپم میدی یه معرفی هم بکن دیگه
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]من یک عضو تاریخی در انجمن هستم ... من قدمت زیادی دارم .... من مال دوران بینگو هستم ... حدودا از سرور 17 یا 18 اومدم توی انجمن .... [/div][/quote] جوری میگی دوران بینگو انگار عصر دایناسورها بوده :| محض اطلاع ما هم بودیم همشم 2-3ساله ;)[/div][/quote] 2-3 سال دووم اورده با این سنش کم نیس یه جورایی حساب کنی یک پنجم زندگیش تو انجمن بود :icon_2:[/div][/quote]
شما همچنان گمنانم باقی موندی :D اینهمه اسپم میدی یه معرفی هم بکن دیگه
محض اطلاع ما هم بودیم
همشم 2-3ساله
البته فقط تابستون ها میومدم !!!
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]من یک عضو تاریخی در انجمن هستم ... من قدمت زیادی دارم .... من مال دوران بینگو هستم ...
محض اطلاع ما هم بودیم
همشم 2-3ساله ;)[/div][/quote]
2-3 سال دووم اورده با این سنش کم نیس یه جورایی حساب کنی یک پنجم زندگیش تو انجمن بود :icon_2:[/div][/quote]
البته فقط تابستون ها میومدم !!!
جوری میگی دوران بینگو انگار عصر دایناسورها بوده محض اطلاع ما هم بودیم همشم 2-3ساله
شما همچنان گمنانم باقی موندی اینهمه اسپم میدی یه معرفی هم بکن دیگه
اسمم که مشخصه ... سن 22 ... ساکن اهواز ... رشته هم مهندس نفت
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]من یک عضو تاریخی در انجمن هستم ... من قدمت زیادی دارم .... من مال دوران بینگو هستم ... حدودا از سرور 17 یا 18 اومدم توی انجمن .... [/div][/quote] جوری میگی دوران بینگو انگار عصر دایناسورها بوده :| محض اطلاع ما هم بودیم همشم 2-3ساله ;)[/div][/quote] 2-3 سال دووم اورده با این سنش کم نیس یه جورایی حساب کنی یک پنجم زندگیش تو انجمن بود :icon_2:[/div][/quote]
شما همچنان گمنانم باقی موندی :D اینهمه اسپم میدی یه معرفی هم بکن دیگه[/div][/quote]
اسمم که مشخصه ... سن 22 ... ساکن اهواز ... رشته هم مهندس نفت :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.