دوستان من از وقتی اینترنتم وصل شده و این بازی رو پیدا کردم معتادش شدم حتی توی امتحاناتم بازی میکنم 1 روز بازی نکنم شیت میشم مخصوصا سرور 9 چون جمعیتم 19 هزاره و نزدیک به 1 میلیون سرباز دارم شما چی؟
کی میدونه علت این معتادی چیه؟
این مطلب در 1392/02/09 16:30:00 نوشته شده است و در 1392/02/12 15:10:59 ویرایش شده است .
خدا 20 کرمانشاه 19
این از لحاظ نمره از 20 بود
دوستان من از وقتی اینترنتم وصل شده و این بازی رو پیدا کردم معتادش شدم حتی توی امتحاناتم بازی میکنم 1 روز بازی نکنم شیت میشم مخصوصا سرور 9 چون جمعیتم 19 هزاره و نزدیک به 1 میلیون سرباز دارم شما چی؟
کی میدونه علت این معتادی چیه؟
چندبار یه تاپیک را میزنی
بیکاری؟
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div] دوستان من از وقتی اینترنتم وصل شده و این بازی رو پیدا کردم معتادش شدم حتی توی امتحاناتم بازی میکنم 1 روز بازی نکنم شیت میشم مخصوصا سرور 9 چون جمعیتم 19 هزاره و نزدیک به 1 میلیون سرباز دارم شما چی؟ [/div][/quote]
چندبار یه تاپیک را میزنی
بیکاری؟
چندبار یه تاپیک را میزنی
بیکاری؟
اگه فکر تو باشه اره
خدا 20 کرمانشاه 19
این از لحاظ نمره از 20 بود
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div] دوستان من از وقتی اینترنتم وصل شده و این بازی رو پیدا کردم معتادش شدم حتی توی امتحاناتم بازی میکنم 1 روز بازی نکنم شیت میشم مخصوصا سرور 9 چون جمعیتم 19 هزاره و نزدیک به 1 میلیون سرباز دارم شما چی؟ [/div][/quote]
چندبار یه تاپیک را میزنی
بیکاری؟[/div][/quote]
اگه فکر تو باشه اره
چندبار یه تاپیک را میزنی
بیکاری؟
اگه فکر تو باشه اره
چی؟
این مطلب در 1392/02/09 16:36:51 نوشته شده است و در 1392/02/09 16:37:38 ویرایش شده است .
[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div] دوستان من از وقتی اینترنتم وصل شده و این بازی رو پیدا کردم معتادش شدم حتی توی امتحاناتم بازی میکنم 1 روز بازی نکنم شیت میشم مخصوصا سرور 9 چون جمعیتم 19 هزاره و نزدیک به 1 میلیون سرباز دارم شما چی؟ [/div][/quote]
چندبار یه تاپیک را میزنی
بیکاری؟[/div][/quote]
اگه فکر تو باشه اره[/div][/quote]
چی؟
منم همینطور.هر روز بازی میکنم.انگار جدا نشدنی هستیم؟؟!!!!!!!!!
خیلی بده.مگه نه؟؟؟؟!!!
دراصل 5 سرور بودم و هستم.اون 12 رو حذف کردم.به خاطر وحشی بازیه یکی؟!!
سرور15 رو هم حذف کردم بازم دلیل قبلی!
[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div] دوستان من از وقتی اینترنتم وصل شده و این بازی رو پیدا کردم معتادش شدم حتی توی امتحاناتم بازی میکنم 1 روز بازی نکنم شیت میشم مخصوصا سرور 9 چون جمعیتم 19 هزاره و نزدیک به 1 میلیون سرباز دارم شما چی؟ [/div][/quote]
منم همینطور.هر روز بازی میکنم.انگار جدا نشدنی هستیم؟؟!!!!!!!!!:(:(:(
خیلی بده.مگه نه؟؟؟؟!!!
منم همینطور.هر روز بازی میکنم.انگار جدا نشدنی هستیم؟؟!!!!!!!!!
خیلی بده.مگه نه؟؟؟؟!!!
نه زیاد
[quote][div][b]amir268[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div] دوستان من از وقتی اینترنتم وصل شده و این بازی رو پیدا کردم معتادش شدم حتی توی امتحاناتم بازی میکنم 1 روز بازی نکنم شیت میشم مخصوصا سرور 9 چون جمعیتم 19 هزاره و نزدیک به 1 میلیون سرباز دارم شما چی؟ [/div][/quote]
منم همینطور.هر روز بازی میکنم.انگار جدا نشدنی هستیم؟؟!!!!!!!!!:(:(:(
خیلی بده.مگه نه؟؟؟؟!!![/div][/quote]
نه زیاد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.