ازسرور6تاحالابازی میکنم البته ثبت نام اس 5هم بازبودنرفتم خب تاثیراتش روی من
تاحالاکه اینطوری بودم
معدلم 20
شاگرداول کلاس
کلاس تیزهوشان داشتیم از75تا63گرفتم
دارم میرم المپیادریاضی
رتبه ی 2ناحیه درس هدیه ها
رتبه ی 361کشوری پارسال بودم توتیزهوشان
ورزش تکواندو1مدال استانی دارم طلا
توکشوری بودم الانم مغزم پوک نیست که این بازیرومیکنم
ترکشم نمیکنم چون معتادش نیستم
توهفته روزای تعطیل بازی میکنم
وسکه نمیگیرم مگرتولدم که 11اردیبهشته
همینامن عصرپادشاهانو ازهربازی آنلاین وغیرآنلاین بیشتردوست دارم شماهم اگه زیادبازی نکنید نمی افتیدکف جوب که یه آتیش بده
بابا تو دیگه کی هستی من از سرور 7 با دوستام بازی میکردم ولی خودم تنها از سرور 9 شروع کردم . معدلم بود 19/16 ولی بعداز بازی کردنم تو * و این بازی معدلم رسید به 17/2 بعداز این معدل کمم بازی رو ول کردم و معدلم رو با هزار تلاش امسال کشیدم به 19/3 . الانم پیش هستم و از عید هست که دو باره بازی رو ول کردم . من معتاد بازی نیستم بلکه من عاشق این بازی هستم . هم از نظر گرافیکی عالیه و هم از نظر دوران داستانی بازی و سرورها . به احتمال زیاد دیگه بازی نمیکنم ولی هیچ وقت شب هایی که تا 00:00 بامداد بیدار بودمو فراموش نمیکنم و دوستانی که تو بازی پیدا کردم . هنوز بازی مشکلاتی داره ولی از بازیهای دیگه ایرنی و خارجی بهتره . من به این بازی از 20 نمره 19/75 میدم .
شما که تا ساعت 12 آنلاین بودی من تو زمان مدرسه به جز از ساعات 8 تا2 که مدرسه ام بقیشو تا ساعت 2.3 شب بودم بعد 1 ساعت میخابیدم دوباره از ساعت5 بیدارم میشدم میومدم رو اکانت تا 7که دوباره میرفتم.یعنی اگه واسه درس اینقدر وقت میذاشتم انیشتنی بودم واسه خودم
دوست عزیز من روزانه 8 ساعت بیشتر انلاین نبودم . زمانی که سرور جدید میخواست شروع بشه تا 12 بیدار بودم . من دبیرستان تیزهوشان سال اول و شاهد سال دوم و سوم درس خوندم . درسم خیلی سنگین بود و بیشتر از این وقت نمیکردم که انلاین بشم . بازم میگم من نعتاد بازی نیستم چون 2 بار بازی رو ول کردم موقع امتحاناتم و بعد امتحانات 2 باره شروع کردم و الانم دیگه بازی نمیکنم من عاشققققققققققققق بازی هستم
[quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]m200[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div]ازسرور6تاحالابازی میکنم البته ثبت نام اس 5هم بازبودنرفتم خب تاثیراتش روی من
تاحالاکه اینطوری بودم
معدلم 20
شاگرداول کلاس
دارم میرم المپیادریاضی
همینامن عصرپادشاهانو ازهربازی آنلاین وغیرآنلاین بیشتردوست دارم شماهم اگه زیادبازی نکنید نمی افتیدکف جوب که یه آتیش بده[/div][/quote]
بابا تو دیگه کی هستی :D من از سرور 7 با دوستام بازی میکردم ولی خودم تنها از سرور 9 شروع کردم . معدلم بود 19/16 ولی بعداز بازی کردنم تو تراوین و این بازی معدلم رسید به 17/2 بعداز این معدل کمم بازی رو ول کردم و معدلم رو با هزار تلاش امسال کشیدم به 19/3 . الانم پیش هستم و از عید هست که دو باره بازی رو ول کردم . من معتاد بازی نیستم بلکه من عاشق این بازی هستم . هم از نظر گرافیکی عالیه و هم از نظر دوران داستانی بازی و سرورها . به احتمال زیاد دیگه بازی نمیکنم ولی هیچ وقت شب هایی که تا 00:00 بامداد بیدار بودمو فراموش نمیکنم و دوستانی که تو بازی پیدا کردم . هنوز بازی مشکلاتی داره ولی از بازیهای دیگه ایرنی و خارجی بهتره . من به این بازی از 20 نمره 19/75 میدم .[/div][/quote]
شما که تا ساعت 12 آنلاین بودی من تو زمان مدرسه به جز از ساعات 8 تا2 که مدرسه ام بقیشو تا ساعت 2.3 شب بودم بعد 1 ساعت میخابیدم دوباره از ساعت5 بیدارم میشدم میومدم رو اکانت تا 7که دوباره میرفتم.یعنی اگه واسه درس اینقدر وقت میذاشتم انیشتنی بودم واسه خودم[/div][/quote]
دوست عزیز من روزانه 8 ساعت بیشتر انلاین نبودم . زمانی که سرور جدید میخواست شروع بشه تا 12 بیدار بودم . من دبیرستان تیزهوشان سال اول و شاهد سال دوم و سوم درس خوندم . درسم خیلی سنگین بود و بیشتر از این وقت نمیکردم که انلاین بشم . بازم میگم من نعتاد بازی نیستم چون 2 بار بازی رو ول کردم موقع امتحاناتم و بعد امتحانات 2 باره شروع کردم و الانم دیگه بازی نمیکنم من عاشققققققققققققق بازی هستم :D
تاحالاکه اینطوری بودم
معدلم 20
شاگرداول کلاس
دارم میرم المپیادریاضی
همینامن عصرپادشاهانو ازهربازی آنلاین وغیرآنلاین بیشتردوست دارم شماهم اگه زیادبازی نکنید نمی افتیدکف جوب که یه آتیش بده
بابا تو دیگه کی هستی من از سرور 7 با دوستام بازی میکردم ولی خودم تنها از سرور 9 شروع کردم . معدلم بود 19/16 ولی بعداز بازی کردنم تو * و این بازی معدلم رسید به 17/2 بعداز این معدل کمم بازی رو ول کردم و معدلم رو با هزار تلاش امسال کشیدم به 19/3 . الانم پیش هستم و از عید هست که دو باره بازی رو ول کردم . من معتاد بازی نیستم بلکه من عاشق این بازی هستم . هم از نظر گرافیکی عالیه و هم از نظر دوران داستانی بازی و سرورها . به احتمال زیاد دیگه بازی نمیکنم ولی هیچ وقت شب هایی که تا 00:00 بامداد بیدار بودمو فراموش نمیکنم و دوستانی که تو بازی پیدا کردم . هنوز بازی مشکلاتی داره ولی از بازیهای دیگه ایرنی و خارجی بهتره . من به این بازی از 20 نمره 19/75 میدم .
شما که تا ساعت 12 آنلاین بودی من تو زمان مدرسه به جز از ساعات 8 تا2 که مدرسه ام بقیشو تا ساعت 2.3 شب بودم بعد 1 ساعت میخابیدم دوباره از ساعت5 بیدارم میشدم میومدم رو اکانت تا 7که دوباره میرفتم.یعنی اگه واسه درس اینقدر وقت میذاشتم انیشتنی بودم واسه خودم
دوست عزیز من روزانه 8 ساعت بیشتر انلاین نبودم . زمانی که سرور جدید میخواست شروع بشه تا 12 بیدار بودم . من دبیرستان تیزهوشان سال اول و شاهد سال دوم و سوم درس خوندم . درسم خیلی سنگین بود و بیشتر از این وقت نمیکردم که انلاین بشم . بازم میگم من نعتاد بازی نیستم چون 2 بار بازی رو ول کردم موقع امتحاناتم و بعد امتحانات 2 باره شروع کردم و الانم دیگه بازی نمیکنم من عاشققققققققققققق بازی هستم
داداش من گفتم معتادم.اگه بخام 3 سوته ول میکنم همونطور که 12 فروختم.در ضمن راهنمایی 3 سالش و دبیرستان هم سال اول شاهد بودم بخاطر رشته ام اومدم مدرسه دیگه درسی ضعیف نیستیم
:همه دوست دارند که به بهشت بروند اما هیچکس دوست ندارد بمیرد برای رفتن به بهشت اول باید بمیرید
[quote][div][b]m200[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]m200[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div]ازسرور6تاحالابازی میکنم البته ثبت نام اس 5هم بازبودنرفتم خب تاثیراتش روی من
تاحالاکه اینطوری بودم
معدلم 20
شاگرداول کلاس
دارم میرم المپیادریاضی
همینامن عصرپادشاهانو ازهربازی آنلاین وغیرآنلاین بیشتردوست دارم شماهم اگه زیادبازی نکنید نمی افتیدکف جوب که یه آتیش بده[/div][/quote]
بابا تو دیگه کی هستی :D من از سرور 7 با دوستام بازی میکردم ولی خودم تنها از سرور 9 شروع کردم . معدلم بود 19/16 ولی بعداز بازی کردنم تو تراوین و این بازی معدلم رسید به 17/2 بعداز این معدل کمم بازی رو ول کردم و معدلم رو با هزار تلاش امسال کشیدم به 19/3 . الانم پیش هستم و از عید هست که دو باره بازی رو ول کردم . من معتاد بازی نیستم بلکه من عاشق این بازی هستم . هم از نظر گرافیکی عالیه و هم از نظر دوران داستانی بازی و سرورها . به احتمال زیاد دیگه بازی نمیکنم ولی هیچ وقت شب هایی که تا 00:00 بامداد بیدار بودمو فراموش نمیکنم و دوستانی که تو بازی پیدا کردم . هنوز بازی مشکلاتی داره ولی از بازیهای دیگه ایرنی و خارجی بهتره . من به این بازی از 20 نمره 19/75 میدم .[/div][/quote]
شما که تا ساعت 12 آنلاین بودی من تو زمان مدرسه به جز از ساعات 8 تا2 که مدرسه ام بقیشو تا ساعت 2.3 شب بودم بعد 1 ساعت میخابیدم دوباره از ساعت5 بیدارم میشدم میومدم رو اکانت تا 7که دوباره میرفتم.یعنی اگه واسه درس اینقدر وقت میذاشتم انیشتنی بودم واسه خودم[/div][/quote]
دوست عزیز من روزانه 8 ساعت بیشتر انلاین نبودم . زمانی که سرور جدید میخواست شروع بشه تا 12 بیدار بودم . من دبیرستان تیزهوشان سال اول و شاهد سال دوم و سوم درس خوندم . درسم خیلی سنگین بود و بیشتر از این وقت نمیکردم که انلاین بشم . بازم میگم من نعتاد بازی نیستم چون 2 بار بازی رو ول کردم موقع امتحاناتم و بعد امتحانات 2 باره شروع کردم و الانم دیگه بازی نمیکنم من عاشققققققققققققق بازی هستم :D[/div][/quote]
داداش من گفتم معتادم.اگه بخام 3 سوته ول میکنم همونطور که 12 فروختم.در ضمن راهنمایی 3 سالش و دبیرستان هم سال اول شاهد بودم بخاطر رشته ام اومدم مدرسه دیگه درسی ضعیف نیستیم
تاحالاکه اینطوری بودم
معدلم 20
شاگرداول کلاس
دارم میرم المپیادریاضی
بهت پیام دادم برو بخون
yasygf:سلام منم خیلی افتضاح شدم تا حدی که کار به این جا رسیده که بابام میگه چه خبرته انقد بازی میکنی
[quote][div][b]m200[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]m200[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]m200[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div]ازسرور6تاحالابازی میکنم البته ثبت نام اس 5هم بازبودنرفتم خب تاثیراتش روی من
تاحالاکه اینطوری بودم
معدلم 20
شاگرداول کلاس
دارم میرم المپیادریاضی
دوست عزیز من روزانه 8 ساعت بیشتر انلاین نبودم . زمانی که سرور جدید میخواست شروع بشه تا 12 بیدار بودم . من دبیرستان تیزهوشان سال اول و شاهد سال دوم و سوم درس خوندم . درسم خیلی سنگین بود و بیشتر از این وقت نمیکردم که انلاین بشم . بازم میگم من نعتاد بازی نیستم چون 2 بار بازی رو ول کردم موقع امتحاناتم و بعد امتحانات 2 باره شروع کردم و الانم دیگه بازی نمیکنم من عاشققققققققققققق بازی هستم :D[/div][/quote]
داداش من گفتم معتادم.اگه بخام 3 سوته ول میکنم همونطور که 12 فروختم.در ضمن راهنمایی 3 سالش و دبیرستان هم سال اول شاهد بودم بخاطر رشته ام اومدم مدرسه دیگه درسی ضعیف نیستیم[/div][/quote]
بهت پیام دادم برو بخون[/div][/quote]
yasygf:سلام منم خیلی افتضاح شدم تا حدی که کار به این جا رسیده که بابام میگه چه خبرته انقد بازی میکنی
من پارسال معدلم 19/40 بود (کل) امسال ترم اول شدم 19/56 تنها در سی هم که کم شده بودم ریاضی بود که شده بودم17 بقیه درسام از 19 به بالا بود ولی این ترم بیشتر میشم میخوام 19/70 رو بزنم
شکل ما تو اس 15 قیافه دشمنام: قیافه تو :
من پارسال معدلم 19/40 بود (کل) امسال ترم اول شدم 19/56 تنها در سی هم که کم شده بودم ریاضی بود که شده بودم17 بقیه درسام از 19 به بالا بود ولی این ترم بیشتر میشم میخوام 19/70 رو بزنم:arrow:
من پارسال معدلم 19/40 بود (کل) امسال ترم اول شدم 19/56 تنها در سی هم که کم شده بودم ریاضی بود که شده بودم17 بقیه درسام از 19 به بالا بود ولی این ترم بیشتر میشم میخوام 19/70 رو بزنم
شاگرد اولتون معدلش چند بود؟!
چند سالته؟!
به عشق یه نفر به بازیم ادامه میدم حسین شعبانی(jangjo)
[quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]من پارسال معدلم 19/40 بود (کل) امسال ترم اول شدم 19/56 تنها در سی هم که کم شده بودم ریاضی بود که شده بودم17 بقیه درسام از 19 به بالا بود ولی این ترم بیشتر میشم میخوام 19/70 رو بزنم:arrow:[/div][/quote]
چند سالته؟!
چند سالته؟!
20 ...
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]جک و جیل[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]من پارسال معدلم 19/40 بود (کل) امسال ترم اول شدم 19/56 تنها در سی هم که کم شده بودم ریاضی بود که شده بودم17 بقیه درسام از 19 به بالا بود ولی این ترم بیشتر میشم میخوام 19/70 رو بزنم:arrow:[/div][/quote]
چند سالته؟![/div][/quote]
20 ...
چند سالته؟!
20 ...
داداش اینجا رو منحرف نکنیم یه خصوصی بده بحرفیم...
به عشق یه نفر به بازیم ادامه میدم حسین شعبانی(jangjo)
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]جک و جیل[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]من پارسال معدلم 19/40 بود (کل) امسال ترم اول شدم 19/56 تنها در سی هم که کم شده بودم ریاضی بود که شده بودم17 بقیه درسام از 19 به بالا بود ولی این ترم بیشتر میشم میخوام 19/70 رو بزنم:arrow:[/div][/quote]
چند سالته؟![/div][/quote]
20 ...[/div][/quote]
داداش اینجا رو منحرف نکنیم یه خصوصی بده بحرفیم...
دوستان من از وقتی اینترنتم وصل شده و این بازی رو پیدا کردم معتادش شدم حتی توی امتحاناتم بازی میکنم 1 روز بازی نکنم شیت میشم مخصوصا سرور 9 چون جمعیتم 19 هزاره و نزدیک به 1 میلیون سرباز دارم شما چی؟
چرا یه راه داره منم معتاد شده بودم راهش اینه که کاری کنی که دیگه اگه بخوای هم نتونی بیای نت مثلا من خودم مبین نت دارم یه مدتی که کار داشتم مبین نتمو واسه 3 ماه به یکی از دوستام دادم بعد کارامو انجام دادم بعد 3 ماه رفتم ازش گرفتم راستی میخوام سرور 14 که میاد بترکونم اگه شماهم میاین اونجا باهمین اسم میام اگه پایه باشین یه اتحاد توپ بزنیم
برو بابا قرون وسطاییه حال نمیده
پدرام جان میتونی نیای داداشم ما که زورکی نبردیمت به هرحال دوستان هرکی اومد من با اون اسم اونجام میخوام اولین اتحادشو خودم با کمک دوستان بزنم هرکی اومد قدمش رو چشم
منم شاید بیام مخصوصا که قرون وسطا هست فلات ایران خیلی بدم میاد
i knew you were trouble
[quote][div][b]kasra23[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]kasra23[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div] دوستان من از وقتی اینترنتم وصل شده و این بازی رو پیدا کردم معتادش شدم حتی توی امتحاناتم بازی میکنم 1 روز بازی نکنم شیت میشم مخصوصا سرور 9 چون جمعیتم 19 هزاره و نزدیک به 1 میلیون سرباز دارم شما چی؟ [/div][/quote]
[i][b]چرا یه راه داره منم معتاد شده بودم راهش اینه که کاری کنی که دیگه اگه بخوای هم نتونی بیای نت مثلا من خودم مبین نت دارم یه مدتی که کار داشتم مبین نتمو واسه 3 ماه به یکی از دوستام دادم بعد کارامو انجام دادم بعد 3 ماه رفتم ازش گرفتم راستی میخوام سرور 14 که میاد بترکونم اگه شماهم میاین اونجا باهمین اسم میام اگه پایه باشین یه اتحاد توپ بزنیم [/b][/i][/div][/quote]
برو بابا قرون وسطاییه حال نمیده[/div][/quote]
[i][b]پدرام جان میتونی نیای داداشم ما که زورکی نبردیمت به هرحال دوستان هرکی اومد من با اون اسم اونجام میخوام اولین اتحادشو خودم با کمک دوستان بزنم هرکی اومد قدمش رو چشم[/b][/i][/div][/quote]
منم شاید بیام مخصوصا که قرون وسطا هست فلات ایران خیلی بدم میاد:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.