[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div]من معتادم[/div][/quote]
خفه کردیا...
:)
به روی خودت نیار حالا هی میگه![/div][/quote]
منم معتادما[/div][/quote]
نمیدونستم از کی معتاد شدی؟
دوستان من از وقتی اینترنتم وصل شده و این بازی رو پیدا کردم معتادش شدم حتی توی امتحاناتم بازی میکنم 1 روز بازی نکنم شیت میشم مخصوصا سرور 9 چون جمعیتم 19 هزاره و نزدیک به 1 میلیون سرباز دارم شما چی؟
کی میدونه علت این معتادی چیه؟
حق داری
درد دارد!
کسی تنهایت بگذارد
که با جرم با او بودن
همه تنهایت گذاشتند!
[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div] دوستان من از وقتی اینترنتم وصل شده و این بازی رو پیدا کردم معتادش شدم حتی توی امتحاناتم بازی میکنم 1 روز بازی نکنم شیت میشم مخصوصا سرور 9 چون جمعیتم 19 هزاره و نزدیک به 1 میلیون سرباز دارم شما چی؟
کی میدونه علت این معتادی چیه؟[/div][/quote]
حق داری
اینقدرپیش برو ونیروبسازتاکتیبه رو بگیری/اینطوری با یک خاطره ی خوب ازعصرپادشاهان وازاون مهمترچندمیلیون پول ازعصرپادشاهان خداحافظی میکنی یابازم ادامه میدی
درد دارد!
کسی تنهایت بگذارد
که با جرم با او بودن
همه تنهایت گذاشتند!
[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div]کسی راهی داره؟[/div][/quote]
اینقدرپیش برو ونیروبسازتاکتیبه رو بگیری/اینطوری با یک خاطره ی خوب ازعصرپادشاهان وازاون مهمترچندمیلیون پول ازعصرپادشاهان خداحافظی میکنی یابازم ادامه میدی
ما که از این شانسا نداریم داداش کتیبه رو یکی دیگه میبره
درسته؟ما یه مشت معتاد عصر پادشاهان هستیم
خدا 20 کرمانشاه 19
این از لحاظ نمره از 20 بود
[quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div]کسی راهی داره؟[/div][/quote]
اینقدرپیش برو ونیروبسازتاکتیبه رو بگیری/اینطوری با یک خاطره ی خوب ازعصرپادشاهان وازاون مهمترچندمیلیون پول ازعصرپادشاهان خداحافظی میکنی یابازم ادامه میدی[/div][/quote]
آره همین
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div]کسی راهی داره؟[/div][/quote]
اینقدرپیش برو ونیروبسازتاکتیبه رو بگیری/اینطوری با یک خاطره ی خوب ازعصرپادشاهان وازاون مهمترچندمیلیون پول ازعصرپادشاهان خداحافظی میکنی یابازم ادامه میدی[/div][/quote]
درسته؟ما یه مشت معتاد عصر پادشاهان هستیم[/div][/quote]
آره همین
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.