ازسرور6تاحالابازی میکنم البته ثبت نام اس 5هم بازبودنرفتم خب تاثیراتش روی من
تاحالاکه اینطوری بودم
معدلم 20
شاگرداول کلاس
کلاس تیزهوشان داشتیم از75تا63گرفتم
دارم میرم المپیادریاضی
رتبه ی 2ناحیه درس هدیه ها
رتبه ی 361کشوری پارسال بودم توتیزهوشان
ورزش تکواندو1مدال استانی دارم طلا
توکشوری بودم الانم مغزم پوک نیست که این بازیرومیکنم
ترکشم نمیکنم چون معتادش نیستم
توهفته روزای تعطیل بازی میکنم
وسکه نمیگیرم مگرتولدم که 11اردیبهشته
همینامن عصرپادشاهانو ازهربازی آنلاین وغیرآنلاین بیشتردوست دارم شماهم اگه زیادبازی نکنید نمی افتیدکف جوب که یه آتیش بده
به به خوب شد یه انشتینم داریم خوب موفق باشی حاجی ولی بکسی که اینجا بازی میکنن همشون میخوان تو بازی حرف اولو بزنن اونجوری که تو بازی میکنی حرف اخرم نمیشه زد داداشم ولی یه بدی هم داره اونم اینه که از زندگی عقب میفتی
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div]ازسرور6تاحالابازی میکنم البته ثبت نام اس 5هم بازبودنرفتم خب تاثیراتش روی من
تاحالاکه اینطوری بودم
معدلم 20
شاگرداول کلاس
دارم میرم المپیادریاضی
همینامن عصرپادشاهانو ازهربازی آنلاین وغیرآنلاین بیشتردوست دارم شماهم اگه زیادبازی نکنید نمی افتیدکف جوب که یه آتیش بده[/div][/quote]
[i][b]به به خوب شد یه انشتینم داریم خوب موفق باشی حاجی ولی بکسی که اینجا بازی میکنن همشون میخوان تو بازی حرف اولو بزنن اونجوری که تو بازی میکنی حرف اخرم نمیشه زد داداشم ولی یه بدی هم داره اونم اینه که از زندگی عقب میفتی:lol:[/b][/i]
معتاد کسیه که به یک چیزی وابستگی بیش از حد پیدا میکنه حالا اونچیز میتونی ادم باشه گیم باشه یا .... و این وابستگی هم میتونه از نوع روانی یا جسمی یا ... باشه نمونه شم خودت یا من که خیلی وقتا حاظریم خیلی چیزارو از دست بدیم ولی این گیمو ول نکنیم و خیلی از افراد دیگه هم همینجا اینطورین
[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div]کی میتونی بگه معتاد یعنی چی؟[/div][/quote]
[i][b]معتاد کسیه که به یک چیزی وابستگی بیش از حد پیدا میکنه حالا اونچیز میتونی ادم باشه گیم باشه یا .... و این وابستگی هم میتونه از نوع روانی یا جسمی یا ... باشه نمونه شم خودت یا من که خیلی وقتا حاظریم خیلی چیزارو از دست بدیم ولی این گیمو ول نکنیم و خیلی از افراد دیگه هم همینجا اینطورین :ugeek: [/b][/i]
معتاد کسیه که به یک چیزی وابستگی بیش از حد پیدا میکنه حالا اونچیز میتونی ادم باشه گیم باشه یا .... و این وابستگی هم میتونه از نوع روانی یا جسمی یا ... باشه نمونه شم خودت یا من که خیلی وقتا حاظریم خیلی چیزارو از دست بدیم ولی این گیمو ول نکنیم و خیلی از افراد دیگه هم همینجا اینطورین
تو خودت کدومیشی؟و لطفا دیگه با این فونت ننویس
خدا 20 کرمانشاه 19
این از لحاظ نمره از 20 بود
[quote][div][b]kasra23[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div]کی میتونی بگه معتاد یعنی چی؟[/div][/quote]
[i][b]معتاد کسیه که به یک چیزی وابستگی بیش از حد پیدا میکنه حالا اونچیز میتونی ادم باشه گیم باشه یا .... و این وابستگی هم میتونه از نوع روانی یا جسمی یا ... باشه نمونه شم خودت یا من که خیلی وقتا حاظریم خیلی چیزارو از دست بدیم ولی این گیمو ول نکنیم و خیلی از افراد دیگه هم همینجا اینطورین :ugeek: [/b][/i][/div][/quote]
من شکر خدا معتاد به ادامش نیستم چون معتاد به مواد باشی بهتر از اینه که معتاد به یه شخصی باشی من تنها معتاد به اینترنتم
[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]kasra23[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div]کی میتونی بگه معتاد یعنی چی؟[/div][/quote]
[i][b]معتاد کسیه که به یک چیزی وابستگی بیش از حد پیدا میکنه حالا اونچیز میتونی ادم باشه گیم باشه یا .... و این وابستگی هم میتونه از نوع روانی یا جسمی یا ... باشه نمونه شم خودت یا من که خیلی وقتا حاظریم خیلی چیزارو از دست بدیم ولی این گیمو ول نکنیم و خیلی از افراد دیگه هم همینجا اینطورین :ugeek: [/b][/i][/div][/quote]
تو خودت کدومیشی؟و لطفا دیگه با این فونت ننویس[/div][/quote]
من شکر خدا معتاد به ادامش نیستم چون معتاد به مواد باشی بهتر از اینه که معتاد به یه شخصی باشی من تنها معتاد به اینترنتم
فقط رزوازیه تعطیل؟
من روزی دست کم 5 ساعت بازی میکنم
و معدلن تو دوم از 19.25
تو سوم شدشد17.78
xsaz
تاحالاکه اینطوری بودم
معدلم 20
شاگرداول کلاس
دارم میرم المپیادریاضی
همینامن عصرپادشاهانو ازهربازی آنلاین وغیرآنلاین بیشتردوست دارم شماهم اگه زیادبازی نکنید نمی افتیدکف جوب که یه آتیش بده
این مطلب در 1392/02/10 14:40:29 نوشته شده است و در 1392/02/10 14:40:52 ویرایش شده است .
فقط رزوازیه تعطیل؟:lol:
من روزی دست کم 5 ساعت بازی میکنم
و معدلن تو دوم از 19.25
تو سوم شدشد17.78
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div]ازسرور6تاحالابازی میکنم البته ثبت نام اس 5هم بازبودنرفتم خب تاثیراتش روی من
تاحالاکه اینطوری بودم
معدلم 20
شاگرداول کلاس
دارم میرم المپیادریاضی
همینامن عصرپادشاهانو ازهربازی آنلاین وغیرآنلاین بیشتردوست دارم شماهم اگه زیادبازی نکنید نمی افتیدکف جوب که یه آتیش بده[/div][/quote]
تاحالاکه اینطوری بودم
معدلم 20
شاگرداول کلاس
دارم میرم المپیادریاضی
بابا تو دیگه کی هستی من از سرور 7 با دوستام بازی میکردم ولی خودم تنها از سرور 9 شروع کردم . معدلم بود 19/16 ولی بعداز بازی کردنم تو * و این بازی معدلم رسید به 17/2 بعداز این معدل کمم بازی رو ول کردم و معدلم رو با هزار تلاش امسال کشیدم به 19/3 . الانم پیش هستم و از عید هست که دو باره بازی رو ول کردم . من معتاد بازی نیستم بلکه من عاشق این بازی هستم . هم از نظر گرافیکی عالیه و هم از نظر دوران داستانی بازی و سرورها . به احتمال زیاد دیگه بازی نمیکنم ولی هیچ وقت شب هایی که تا 00:00 بامداد بیدار بودمو فراموش نمیکنم و دوستانی که تو بازی پیدا کردم . هنوز بازی مشکلاتی داره ولی از بازیهای دیگه ایرنی و خارجی بهتره . من به این بازی از 20 نمره 19/75 میدم .
تاحالاکه اینطوری بودم
معدلم 20
شاگرداول کلاس
دارم میرم المپیادریاضی
بابا تو دیگه کی هستی :D من از سرور 7 با دوستام بازی میکردم ولی خودم تنها از سرور 9 شروع کردم . معدلم بود 19/16 ولی بعداز بازی کردنم تو تراوین و این بازی معدلم رسید به 17/2 بعداز این معدل کمم بازی رو ول کردم و معدلم رو با هزار تلاش امسال کشیدم به 19/3 . الانم پیش هستم و از عید هست که دو باره بازی رو ول کردم . من معتاد بازی نیستم بلکه من عاشق این بازی هستم . هم از نظر گرافیکی عالیه و هم از نظر دوران داستانی بازی و سرورها . به احتمال زیاد دیگه بازی نمیکنم ولی هیچ وقت شب هایی که تا 00:00 بامداد بیدار بودمو فراموش نمیکنم و دوستانی که تو بازی پیدا کردم . هنوز بازی مشکلاتی داره ولی از بازیهای دیگه ایرنی و خارجی بهتره . من به این بازی از 20 نمره 19/75 میدم .
تو عصر پادشاهان چقدر معتاد بود خبر نداشتیم دوستان برید ترک کنید دل کندن از کینگز ارا فک نکنم کاره سختی باشه
به نظر من کار سختیه
من که اصلن دست خودم نیست وقتی از مدرسه میام ناهار که میخورم خود به خود میرم سمت کامپیوتر
شکل ما تو اس 15 قیافه دشمنام: قیافه تو :
[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div]به جز حذف اکانت کسی چاره ای نداره؟[/div][/quote]
اکانت هات را بفروشی اینطوری یه چیزی هم گیرت میاد:mrgreen:[/div][/quote]
تو عصر پادشاهان چقدر معتاد بود خبر نداشتیم دوستان برید ترک کنید دل کندن از کینگز ارا فک نکنم کاره سختی باشه[/div][/quote]
به نظر من کار سختیه[/div][/quote]
من که اصلن دست خودم نیست وقتی از مدرسه میام ناهار که میخورم خود به خود میرم سمت کامپیوتر:!:
تاحالاکه اینطوری بودم
معدلم 20
شاگرداول کلاس
دارم میرم المپیادریاضی
بابا تو دیگه کی هستی من از سرور 7 با دوستام بازی میکردم ولی خودم تنها از سرور 9 شروع کردم . معدلم بود 19/16 ولی بعداز بازی کردنم تو * و این بازی معدلم رسید به 17/2 بعداز این معدل کمم بازی رو ول کردم و معدلم رو با هزار تلاش امسال کشیدم به 19/3 . الانم پیش هستم و از عید هست که دو باره بازی رو ول کردم . من معتاد بازی نیستم بلکه من عاشق این بازی هستم . هم از نظر گرافیکی عالیه و هم از نظر دوران داستانی بازی و سرورها . به احتمال زیاد دیگه بازی نمیکنم ولی هیچ وقت شب هایی که تا 00:00 بامداد بیدار بودمو فراموش نمیکنم و دوستانی که تو بازی پیدا کردم . هنوز بازی مشکلاتی داره ولی از بازیهای دیگه ایرنی و خارجی بهتره . من به این بازی از 20 نمره 19/75 میدم .
شما که تا ساعت 12 آنلاین بودی من تو زمان مدرسه به جز از ساعات 8 تا2 که مدرسه ام بقیشو تا ساعت 2.3 شب بودم بعد 1 ساعت میخابیدم دوباره از ساعت5 بیدارم میشدم میومدم رو اکانت تا 7که دوباره میرفتم.یعنی اگه واسه درس اینقدر وقت میذاشتم انیشتنی بودم واسه خودم
:همه دوست دارند که به بهشت بروند اما هیچکس دوست ندارد بمیرد برای رفتن به بهشت اول باید بمیرید
[quote][div][b]m200[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div]ازسرور6تاحالابازی میکنم البته ثبت نام اس 5هم بازبودنرفتم خب تاثیراتش روی من
تاحالاکه اینطوری بودم
معدلم 20
شاگرداول کلاس
دارم میرم المپیادریاضی
بابا تو دیگه کی هستی :D من از سرور 7 با دوستام بازی میکردم ولی خودم تنها از سرور 9 شروع کردم . معدلم بود 19/16 ولی بعداز بازی کردنم تو تراوین و این بازی معدلم رسید به 17/2 بعداز این معدل کمم بازی رو ول کردم و معدلم رو با هزار تلاش امسال کشیدم به 19/3 . الانم پیش هستم و از عید هست که دو باره بازی رو ول کردم . من معتاد بازی نیستم بلکه من عاشق این بازی هستم . هم از نظر گرافیکی عالیه و هم از نظر دوران داستانی بازی و سرورها . به احتمال زیاد دیگه بازی نمیکنم ولی هیچ وقت شب هایی که تا 00:00 بامداد بیدار بودمو فراموش نمیکنم و دوستانی که تو بازی پیدا کردم . هنوز بازی مشکلاتی داره ولی از بازیهای دیگه ایرنی و خارجی بهتره . من به این بازی از 20 نمره 19/75 میدم .[/div][/quote]
شما که تا ساعت 12 آنلاین بودی من تو زمان مدرسه به جز از ساعات 8 تا2 که مدرسه ام بقیشو تا ساعت 2.3 شب بودم بعد 1 ساعت میخابیدم دوباره از ساعت5 بیدارم میشدم میومدم رو اکانت تا 7که دوباره میرفتم.یعنی اگه واسه درس اینقدر وقت میذاشتم انیشتنی بودم واسه خودم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.