اینقدرپیش برو ونیروبسازتاکتیبه رو بگیری/اینطوری با یک خاطره ی خوب ازعصرپادشاهان وازاون مهمترچندمیلیون پول ازعصرپادشاهان خداحافظی میکنی یابازم ادامه میدی
ما که از این شانسا نداریم داداش کتیبه رو یکی دیگه میبره
درسته؟ما یه مشت معتاد عصر پادشاهان هستیم
آره همین
دوستان معتاد این بحث معتاد ها تموم نشد دمتون گرم شاهکار کردین به خدا 24 صفحه در مورد معتاد شدن اسپم اومده ایول من خودم از طرفداران این تاپیک بودم ولی باور کنین خسته شدم بسه دیگه بابا همه معتادن بیخی
اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .
[quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div]کسی راهی داره؟[/div][/quote]
اینقدرپیش برو ونیروبسازتاکتیبه رو بگیری/اینطوری با یک خاطره ی خوب ازعصرپادشاهان وازاون مهمترچندمیلیون پول ازعصرپادشاهان خداحافظی میکنی یابازم ادامه میدی[/div][/quote]
درسته؟ما یه مشت معتاد عصر پادشاهان هستیم[/div][/quote]
آره همین[/div][/quote]
دوستان معتاد این بحث معتاد ها تموم نشد دمتون گرم شاهکار کردین به خدا 24 صفحه در مورد معتاد شدن اسپم اومده ایول من خودم از طرفداران این تاپیک بودم ولی باور کنین خسته شدم بسه دیگه بابا همه معتادن بیخی:lol:
اینقدرپیش برو ونیروبسازتاکتیبه رو بگیری/اینطوری با یک خاطره ی خوب ازعصرپادشاهان وازاون مهمترچندمیلیون پول ازعصرپادشاهان خداحافظی میکنی یابازم ادامه میدی
درسته؟ما یه مشت معتاد عصر پادشاهان هستیم
آره همین
دوستان معتاد این بحث معتاد ها تموم نشد دمتون گرم شاهکار کردین به خدا 24 صفحه در مورد معتاد شدن اسپم اومده ایول من خودم از طرفداران این تاپیک بودم ولی باور کنین خسته شدم بسه دیگه بابا همه معتادن بیخی
نه یه نفرهست که نیست
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]gladiyator2020[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div]کسی راهی داره؟[/div][/quote]
اینقدرپیش برو ونیروبسازتاکتیبه رو بگیری/اینطوری با یک خاطره ی خوب ازعصرپادشاهان وازاون مهمترچندمیلیون پول ازعصرپادشاهان خداحافظی میکنی یابازم ادامه میدی[/div][/quote]
درسته؟ما یه مشت معتاد عصر پادشاهان هستیم[/div][/quote]
آره همین[/div][/quote]
دوستان معتاد این بحث معتاد ها تموم نشد دمتون گرم شاهکار کردین به خدا 24 صفحه در مورد معتاد شدن اسپم اومده ایول من خودم از طرفداران این تاپیک بودم ولی باور کنین خسته شدم بسه دیگه بابا همه معتادن بیخی:lol:[/div][/quote]
نه یه نفرهست که نیست
راهش اینه که خودتو از بازی متنفر کنی!یعنی ی چند وقت سکه نخر تا حوسلت سر بره
مگه بازی به سکه شه که حوصله مون سر بره ؟ بازی به فضاشه که آدم میاد اینجا.
سکه فقط کار ما رو راحت میکنه.
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]vito1[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div]کسی راهی داره؟[/div][/quote]
راهش اینه که حذف اکانت بکنی :mrgreen:[/div][/quote]:?::?:
تو خودت میکنی؟[/div][/quote]
مگه دیوانه ام:mrgreen:
اگه هم بخوام دیگه بازی نکنم میفروشم:mrgreen:[/div][/quote]
راهش اینه که خودتو از بازی متنفر کنی!یعنی ی چند وقت سکه نخر تا حوسلت سر بره[/div][/quote]
آدمی که زیاد میشینه پای بازی معتادش میشه درسته؟
خدا 20 کرمانشاه 19
این از لحاظ نمره از 20 بود
[quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]vito1[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div]کسی راهی داره؟[/div][/quote]
راهش اینه که خودتو از بازی متنفر کنی!یعنی ی چند وقت سکه نخر تا حوسلت سر بره[/div][/quote]
سکه فقط کار ما رو راحت میکنه.[/div][/quote]
ابجی چرا الکی تاپیکو میاری بالا بابا همه ما معتادیم اگر نبودیم الان به جای اینه اینجا باشیم میرفتیم سر درسو مشقمون
شکل ما تو اس 15 قیافه دشمنام: قیافه تو :
[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]vito1[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div]کسی راهی داره؟[/div][/quote]
سکه فقط کار ما رو راحت میکنه.[/div][/quote]
آدمی که زیاد میشینه پای بازی معتادش میشه درسته؟[/div][/quote]
ابجی چرا الکی تاپیکو میاری بالا بابا همه ما معتادیم اگر نبودیم الان به جای اینه اینجا باشیم میرفتیم سر درسو مشقمون
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.