ازسرور6تاحالابازی میکنم البته ثبت نام اس 5هم بازبودنرفتم خب تاثیراتش روی من
تاحالاکه اینطوری بودم
معدلم 20
شاگرداول کلاس
کلاس تیزهوشان داشتیم از75تا63گرفتم
دارم میرم المپیادریاضی
رتبه ی 2ناحیه درس هدیه ها
رتبه ی 361کشوری پارسال بودم توتیزهوشان
ورزش تکواندو1مدال استانی دارم طلا
توکشوری بودم الانم مغزم پوک نیست که این بازیرومیکنم
ترکشم نمیکنم چون معتادش نیستم
توهفته روزای تعطیل بازی میکنم
وسکه نمیگیرم مگرتولدم که 11اردیبهشته
همینامن عصرپادشاهانو ازهربازی آنلاین وغیرآنلاین بیشتردوست دارم شماهم اگه زیادبازی نکنید نمی افتیدکف جوب که یه آتیش بده
به به خوب شد یه انشتینم داریم خوب موفق باشی حاجی ولی بکسی که اینجا بازی میکنن همشون میخوان تو بازی حرف اولو بزنن اونجوری که تو بازی میکنی حرف اخرم نمیشه زد داداشم ولی یه بدی هم داره اونم اینه که از زندگی عقب میفتی
من اسمم توانجمن شوالیه انیشتینه توسرور10خیلی خوب رفتم یه اکانت باجمعیت 3000تاداشتم که توسط یه دیوونه فارم شدبعدش اکانت شوالیه انیشتینوتوسرور10زدم که نوران جوری چکم زدکه از1600اومدم 300الان دوباره 1300تاجمعیت دارم
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]kasra23[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div]ازسرور6تاحالابازی میکنم البته ثبت نام اس 5هم بازبودنرفتم خب تاثیراتش روی من
تاحالاکه اینطوری بودم
معدلم 20
شاگرداول کلاس
دارم میرم المپیادریاضی
همینامن عصرپادشاهانو ازهربازی آنلاین وغیرآنلاین بیشتردوست دارم شماهم اگه زیادبازی نکنید نمی افتیدکف جوب که یه آتیش بده[/div][/quote]
[i][b]به به خوب شد یه انشتینم داریم خوب موفق باشی حاجی ولی بکسی که اینجا بازی میکنن همشون میخوان تو بازی حرف اولو بزنن اونجوری که تو بازی میکنی حرف اخرم نمیشه زد داداشم ولی یه بدی هم داره اونم اینه که از زندگی عقب میفتی:lol:[/b][/i][/div][/quote]
من اسمم توانجمن شوالیه انیشتینه توسرور10خیلی خوب رفتم یه اکانت باجمعیت 3000تاداشتم که توسط یه دیوونه فارم شدبعدش اکانت شوالیه انیشتینوتوسرور10زدم که نوران جوری چکم زدکه از1600اومدم 300الان دوباره 1300تاجمعیت دارم
ازسرور6تاحالابازی میکنم البته ثبت نام اس 5هم بازبودنرفتم خب تاثیراتش روی من
تاحالاکه اینطوری بودم
معدلم 20
شاگرداول کلاس
دارم میرم المپیادریاضی
همینامن عصرپادشاهانو ازهربازی آنلاین وغیرآنلاین بیشتردوست دارم شماهم اگه زیادبازی نکنید نمی افتیدکف جوب که یه آتیش بده
بابا تو دیگه کی هستی من از سرور 7 با دوستام بازی میکردم ولی خودم تنها از سرور 9 شروع کردم . معدلم بود 19/16 ولی بعداز بازی کردنم تو * و این بازی معدلم رسید به 17/2 بعداز این معدل کمم بازی رو ول کردم و معدلم رو با هزار تلاش امسال کشیدم به 19/3 . الانم پیش هستم و از عید هست که دو باره بازی رو ول کردم . من معتاد بازی نیستم بلکه من عاشق این بازی هستم . هم از نظر گرافیکی عالیه و هم از نظر دوران داستانی بازی و سرورها . به احتمال زیاد دیگه بازی نمیکنم ولی هیچ وقت شب هایی که تا 00:00 بامداد بیدار بودمو فراموش نمیکنم و دوستانی که تو بازی پیدا کردم . هنوز بازی مشکلاتی داره ولی از بازیهای دیگه ایرنی و خارجی بهتره . من به این بازی از 20 نمره 19/75 میدم .
شما که تا ساعت 12 آنلاین بودی من تو زمان مدرسه به جز از ساعات 8 تا2 که مدرسه ام بقیشو تا ساعت 2.3 شب بودم بعد 1 ساعت میخابیدم دوباره از ساعت5 بیدارم میشدم میومدم رو اکانت تا 7که دوباره میرفتم.یعنی اگه واسه درس اینقدر وقت میذاشتم انیشتنی بودم واسه خودم
دوست عزیز من روزانه 8 ساعت بیشتر انلاین نبودم . زمانی که سرور جدید میخواست شروع بشه تا 12 بیدار بودم . من دبیرستان تیزهوشان سال اول و شاهد سال دوم و سوم درس خوندم . درسم خیلی سنگین بود و بیشتر از این وقت نمیکردم که انلاین بشم . بازم میگم من نعتاد بازی نیستم چون 2 بار بازی رو ول کردم موقع امتحاناتم و بعد امتحانات 2 باره شروع کردم و الانم دیگه بازی نمیکنم من عاشققققققققققققق بازی هستم
روزانه 8ساعت؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!باسه من زیاده ولی باسه بعضیاتون نه
[quote][div][b]m200[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]m200[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div]ازسرور6تاحالابازی میکنم البته ثبت نام اس 5هم بازبودنرفتم خب تاثیراتش روی من
تاحالاکه اینطوری بودم
معدلم 20
شاگرداول کلاس
دارم میرم المپیادریاضی
همینامن عصرپادشاهانو ازهربازی آنلاین وغیرآنلاین بیشتردوست دارم شماهم اگه زیادبازی نکنید نمی افتیدکف جوب که یه آتیش بده[/div][/quote]
بابا تو دیگه کی هستی :D من از سرور 7 با دوستام بازی میکردم ولی خودم تنها از سرور 9 شروع کردم . معدلم بود 19/16 ولی بعداز بازی کردنم تو تراوین و این بازی معدلم رسید به 17/2 بعداز این معدل کمم بازی رو ول کردم و معدلم رو با هزار تلاش امسال کشیدم به 19/3 . الانم پیش هستم و از عید هست که دو باره بازی رو ول کردم . من معتاد بازی نیستم بلکه من عاشق این بازی هستم . هم از نظر گرافیکی عالیه و هم از نظر دوران داستانی بازی و سرورها . به احتمال زیاد دیگه بازی نمیکنم ولی هیچ وقت شب هایی که تا 00:00 بامداد بیدار بودمو فراموش نمیکنم و دوستانی که تو بازی پیدا کردم . هنوز بازی مشکلاتی داره ولی از بازیهای دیگه ایرنی و خارجی بهتره . من به این بازی از 20 نمره 19/75 میدم .[/div][/quote]
شما که تا ساعت 12 آنلاین بودی من تو زمان مدرسه به جز از ساعات 8 تا2 که مدرسه ام بقیشو تا ساعت 2.3 شب بودم بعد 1 ساعت میخابیدم دوباره از ساعت5 بیدارم میشدم میومدم رو اکانت تا 7که دوباره میرفتم.یعنی اگه واسه درس اینقدر وقت میذاشتم انیشتنی بودم واسه خودم[/div][/quote]
دوست عزیز من روزانه 8 ساعت بیشتر انلاین نبودم . زمانی که سرور جدید میخواست شروع بشه تا 12 بیدار بودم . من دبیرستان تیزهوشان سال اول و شاهد سال دوم و سوم درس خوندم . درسم خیلی سنگین بود و بیشتر از این وقت نمیکردم که انلاین بشم . بازم میگم من نعتاد بازی نیستم چون 2 بار بازی رو ول کردم موقع امتحاناتم و بعد امتحانات 2 باره شروع کردم و الانم دیگه بازی نمیکنم من عاشققققققققققققق بازی هستم :D[/div][/quote]
روزانه 8ساعت؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock:باسه من زیاده ولی باسه بعضیاتون نه
من در روز 72 ساعت بازی میکنمبه منم بگو ماشالا .بگو دیگه چرا نمیگی بگوووووووووووو تا کی ؟ تا کی تبعیضضض ؟ چرااااااا؟
[quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]من در روز 72 ساعت بازی میکنم:Dبه منم بگو ماشالا .بگو دیگه چرا نمیگی بگوووووووووووو تا کی ؟ تا کی تبعیضضض ؟ چرااااااا؟:D[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
من در روز 72 ساعت بازی میکنمبه منم بگو ماشالا .بگو دیگه چرا نمیگی بگوووووووووووو تا کی ؟ تا کی تبعیضضض ؟ چرااااااا؟
ماشاالله
شما چطور؟
خدا 20 کرمانشاه 19
این از لحاظ نمره از 20 بود
[quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div]من در روز 72 ساعت بازی میکنم:Dبه منم بگو ماشالا .بگو دیگه چرا نمیگی بگوووووووووووو تا کی ؟ تا کی تبعیضضض ؟ چرااااااا؟:D[/div][/quote]
ماشاالله
شما چطور؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.