تو عصر پادشاهان چقدر معتاد بود خبر نداشتیم دوستان برید ترک کنید دل کندن از کینگز ارا فک نکنم کاره سختی باشه
به نظر من کار سختیه
هرکس نظری داره خوب
:همه دوست دارند که به بهشت بروند اما هیچکس دوست ندارد بمیرد برای رفتن به بهشت اول باید بمیرید
[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div]به جز حذف اکانت کسی چاره ای نداره؟[/div][/quote]
اکانت هات را بفروشی اینطوری یه چیزی هم گیرت میاد:mrgreen:[/div][/quote]
تو عصر پادشاهان چقدر معتاد بود خبر نداشتیم دوستان برید ترک کنید دل کندن از کینگز ارا فک نکنم کاره سختی باشه[/div][/quote]
به نظر من کار سختیه[/div][/quote]
هرکس نظری داره خوب
دوستان من از وقتی اینترنتم وصل شده و این بازی رو پیدا کردم معتادش شدم حتی توی امتحاناتم بازی میکنم 1 روز بازی نکنم شیت میشم مخصوصا سرور 9 چون جمعیتم 19 هزاره و نزدیک به 1 میلیون سرباز دارم شما چی؟
چرا یه راه داره منم معتاد شده بودم راهش اینه که کاری کنی که دیگه اگه بخوای هم نتونی بیای نت مثلا من خودم مبین نت دارم یه مدتی که کار داشتم مبین نتمو واسه 3 ماه به یکی از دوستام دادم بعد کارامو انجام دادم بعد 3 ماه رفتم ازش گرفتم راستی میخوام سرور 14 که میاد بترکونم اگه شماهم میاین اونجا باهمین اسم میام اگه پایه باشین یه اتحاد توپ بزنیم
[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div] دوستان من از وقتی اینترنتم وصل شده و این بازی رو پیدا کردم معتادش شدم حتی توی امتحاناتم بازی میکنم 1 روز بازی نکنم شیت میشم مخصوصا سرور 9 چون جمعیتم 19 هزاره و نزدیک به 1 میلیون سرباز دارم شما چی؟ [/div][/quote]
[i][b]چرا یه راه داره منم معتاد شده بودم راهش اینه که کاری کنی که دیگه اگه بخوای هم نتونی بیای نت مثلا من خودم مبین نت دارم یه مدتی که کار داشتم مبین نتمو واسه 3 ماه به یکی از دوستام دادم بعد کارامو انجام دادم بعد 3 ماه رفتم ازش گرفتم راستی میخوام سرور 14 که میاد بترکونم اگه شماهم میاین اونجا باهمین اسم میام اگه پایه باشین یه اتحاد توپ بزنیم [/b][/i]
دوستان من از وقتی اینترنتم وصل شده و این بازی رو پیدا کردم معتادش شدم حتی توی امتحاناتم بازی میکنم 1 روز بازی نکنم شیت میشم مخصوصا سرور 9 چون جمعیتم 19 هزاره و نزدیک به 1 میلیون سرباز دارم شما چی؟
چرا یه راه داره منم معتاد شده بودم راهش اینه که کاری کنی که دیگه اگه بخوای هم نتونی بیای نت مثلا من خودم مبین نت دارم یه مدتی که کار داشتم مبین نتمو واسه 3 ماه به یکی از دوستام دادم بعد کارامو انجام دادم بعد 3 ماه رفتم ازش گرفتم راستی میخوام سرور 14 که میاد بترکونم اگه شماهم میاین اونجا باهمین اسم میام اگه پایه باشین یه اتحاد توپ بزنیم
من پایم
خدا 20 کرمانشاه 19
این از لحاظ نمره از 20 بود
[quote][div][b]kasra23[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div] دوستان من از وقتی اینترنتم وصل شده و این بازی رو پیدا کردم معتادش شدم حتی توی امتحاناتم بازی میکنم 1 روز بازی نکنم شیت میشم مخصوصا سرور 9 چون جمعیتم 19 هزاره و نزدیک به 1 میلیون سرباز دارم شما چی؟ [/div][/quote]
[i][b]چرا یه راه داره منم معتاد شده بودم راهش اینه که کاری کنی که دیگه اگه بخوای هم نتونی بیای نت مثلا من خودم مبین نت دارم یه مدتی که کار داشتم مبین نتمو واسه 3 ماه به یکی از دوستام دادم بعد کارامو انجام دادم بعد 3 ماه رفتم ازش گرفتم راستی میخوام سرور 14 که میاد بترکونم اگه شماهم میاین اونجا باهمین اسم میام اگه پایه باشین یه اتحاد توپ بزنیم [/b][/i][/div][/quote]
من پایم
برو بابا قرون وسطاییه حال نمیده
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]kasra23[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div] دوستان من از وقتی اینترنتم وصل شده و این بازی رو پیدا کردم معتادش شدم حتی توی امتحاناتم بازی میکنم 1 روز بازی نکنم شیت میشم مخصوصا سرور 9 چون جمعیتم 19 هزاره و نزدیک به 1 میلیون سرباز دارم شما چی؟ [/div][/quote]
[i][b]چرا یه راه داره منم معتاد شده بودم راهش اینه که کاری کنی که دیگه اگه بخوای هم نتونی بیای نت مثلا من خودم مبین نت دارم یه مدتی که کار داشتم مبین نتمو واسه 3 ماه به یکی از دوستام دادم بعد کارامو انجام دادم بعد 3 ماه رفتم ازش گرفتم راستی میخوام سرور 14 که میاد بترکونم اگه شماهم میاین اونجا باهمین اسم میام اگه پایه باشین یه اتحاد توپ بزنیم [/b][/i][/div][/quote]
برو بابا قرون وسطاییه حال نمیده
من پایم
اوکی داداش راستی حاجی اگه تو بچه کرمانشاهی منم بچه مهابادم باید خوب بشناسی شهرمو
[quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div][quote][div][b]kasra23[/b][/div][div][quote][div][b]elenamiri[/b][/div][div] دوستان من از وقتی اینترنتم وصل شده و این بازی رو پیدا کردم معتادش شدم حتی توی امتحاناتم بازی میکنم 1 روز بازی نکنم شیت میشم مخصوصا سرور 9 چون جمعیتم 19 هزاره و نزدیک به 1 میلیون سرباز دارم شما چی؟ [/div][/quote]
من پایم[/div][/quote]اوکی داداش راستی حاجی اگه تو بچه کرمانشاهی منم بچه مهابادم باید خوب بشناسی شهرمو
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.