آخه کسی نیست بگه تو که یه سرور بیشتر بازی نکردی اونم کلاسیک تو چه به این حرفا
مگه یادت نیس این همونیه که چندروز پیش اومد گفت من یکی از قدرت مندای سرور 6 هستم.فکر کنم برای اولین بار 15 تا سرباز ساخته بود جوگیر شده بود.
اولا ...ما متل شما نیستیم تا یه سرور رفتیم رتبه 11 بیاییم داد بزنیم بگیم من کیم
دوما...کی با شما بود میای خودتو اویزون میکنی ...من با شما حرف زدم
منم با تو حرف نزدم.هر وقت گفتم. ا.... بگو من.استغفروالله نمیخوام دوباره درگیر بشم .حوصله هم ندارم. هر کی میخواد دعوا کنه و از این بچه بازیا دربیاره بگه خصوصی تا بریم یاهو .اونجا قشنگ از خجالتش در میام.
ادامه بحث >>>>>>>>>>>نبینم بچه مچه که هیچی از بازی سرش نمیشه پست بده.
ساکت بچه.تو بجای اینکه بیای اینجا بهتر بود بری دوچرخه سواریتو بکنی
نگم یه چیزی بری تو خودت یه هفته نیایی.
وااای...لطفا بحت انجمن رو منحرف نکن
اگرم داش ارش چیزی نمیگه از اقاییش ...پس سو استفاده نکن.
بله درسته
راستی ***تااوکه***کیه
علی تااومه برنده کتیبه سرور 4
میدونم
اسمش تو سرور9 چیه
وخته رفتنه
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]الله[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]الله[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]fever361[/b][/div][div]ولش کن ... بیخودی اعصابتو خورد نکن ... 8-)[/div][/quote]
آخه کسی نیست بگه تو که یه سرور بیشتر بازی نکردی اونم کلاسیک تو چه به این حرفا[/div][/quote]
مگه یادت نیس این همونیه که چندروز پیش اومد گفت من یکی از قدرت مندای سرور 6 هستم.فکر کنم برای اولین بار 15 تا سرباز ساخته بود جوگیر شده بود.[/div][/quote]
دوما...کی با شما بود میای خودتو اویزون میکنی ...من با شما حرف زدم[/div][/quote]
منم با تو حرف نزدم.هر وقت گفتم. ا.... بگو من.استغفروالله نمیخوام دوباره درگیر بشم .حوصله هم ندارم. هر کی میخواد دعوا کنه و از این بچه بازیا دربیاره بگه خصوصی تا بریم یاهو .اونجا قشنگ از خجالتش در میام.
[/div][/quote]
ساکت بچه.تو بجای اینکه بیای اینجا بهتر بود بری دوچرخه سواریتو بکنی:lol:
نگم یه چیزی بری تو خودت یه هفته نیایی.[/div][/quote]
اگرم داش ارش چیزی نمیگه از اقاییش ...پس سو استفاده نکن.[/div][/quote]
:Dبله درسته[/div][/quote]
راستی ***تااوکه***کیه:?:[/div][/quote]
علی تااومه برنده کتیبه سرور 4[/div][/quote]
میدونم:lol::lol::lol::lol:
اسمش تو سرور9 چیه :?::?::?::?::?:
آخه کسی نیست بگه تو که یه سرور بیشتر بازی نکردی اونم کلاسیک تو چه به این حرفا
مگه یادت نیس این همونیه که چندروز پیش اومد گفت من یکی از قدرت مندای سرور 6 هستم.فکر کنم برای اولین بار 15 تا سرباز ساخته بود جوگیر شده بود.
دوما...کی با شما بود میای خودتو اویزون میکنی ...من با شما حرف زدم
ساکت بچه.تو بجای اینکه بیای اینجا بهتر بود بری دوچرخه سواریتو بکنی
نگم یه چیزی بری تو خودت یه هفته نیایی.
اگرم داش ارش چیزی نمیگه از اقاییش ...پس سو استفاده نکن.
بله درسته
راستی ***تااوکه***کیه
علی تااومه برنده کتیبه سرور 4
میدونم
اسمش تو سرور9 چیه
دیگه دیگه اگر قرار بود بگم که تو پروفایل نمیزاشتم
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]الله[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]الله[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]fever361[/b][/div][div]ولش کن ... بیخودی اعصابتو خورد نکن ... 8-)[/div][/quote]
آخه کسی نیست بگه تو که یه سرور بیشتر بازی نکردی اونم کلاسیک تو چه به این حرفا[/div][/quote]
مگه یادت نیس این همونیه که چندروز پیش اومد گفت من یکی از قدرت مندای سرور 6 هستم.فکر کنم برای اولین بار 15 تا سرباز ساخته بود جوگیر شده بود.[/div][/quote]
دوما...کی با شما بود میای خودتو اویزون میکنی ...من با شما حرف زدم[/div][/quote]
[/div][/quote]
ساکت بچه.تو بجای اینکه بیای اینجا بهتر بود بری دوچرخه سواریتو بکنی:lol:
نگم یه چیزی بری تو خودت یه هفته نیایی.[/div][/quote]
اگرم داش ارش چیزی نمیگه از اقاییش ...پس سو استفاده نکن.[/div][/quote]
:Dبله درسته[/div][/quote]
راستی ***تااوکه***کیه:?:[/div][/quote]
علی تااومه برنده کتیبه سرور 4[/div][/quote]
میدونم:lol::lol::lol::lol:
اسمش تو سرور9 چیه :?::?::?::?::?:[/div][/quote]
دیگه دیگه اگر قرار بود بگم که تو پروفایل نمیزاشتم:lol::lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.