سلام دوستان تصمیم گرفتیم سرور 9 دوباره برگردیم اونایی که مارو میشناسن میدونن چی میگم همه بازیکنای سرور 4 و چند تا از سرور 5 دوستان به دلیل 9 ماهه بودن سرور 9 از همین الان میگم اگه تو سرور 9 میخواهید بازی کنید و صفر نشید به اتحاد ما یعنی ایران بهشت زمین بیایید چون سیاست بدون متحدی و جلوگیری از پیشرفت اتحاد های دیگرو میخواهیم اجرا کنیم حالا خود دانید
سلام دوست عزیز! من با جنگجو تو اتحاد صحبت کردم ولی هنوز منو نپذیرفته!! شما می تونی اوکی کنی من زودتر بیام؟؟
من همون جنگجوام
خوب پس چرا اذیت می کنی؟! زودتر ادد کن دیگه! از پا در هوایی بدم میاد!! دمت گرم!
[/quo
اسمت چیه به خدا سفارتم جا نداره 60 نفر پشت در موندن
[/quote]
حالا که داره
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]pzlord[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]pzlord[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]سلام دوستان تصمیم گرفتیم سرور 9 دوباره برگردیم اونایی که مارو میشناسن میدونن چی میگم همه بازیکنای سرور 4 و چند تا از سرور 5 دوستان به دلیل 9 ماهه بودن سرور 9 از همین الان میگم اگه تو سرور 9 میخواهید بازی کنید و صفر نشید به اتحاد ما یعنی ایران بهشت زمین بیایید چون سیاست بدون متحدی و جلوگیری از پیشرفت اتحاد های دیگرو میخواهیم اجرا کنیم حالا خود دانید[/div][/quote]
سلام دوست عزیز! من با جنگجو تو اتحاد صحبت کردم ولی هنوز منو نپذیرفته!! شما می تونی اوکی کنی من زودتر بیام؟؟[/div][/quote]
:lol::lol:
من همون جنگجوام[/div][/quote]
خوب پس چرا اذیت می کنی؟! زودتر ادد کن دیگه! از پا در هوایی بدم میاد!! دمت گرم![/div][/quo
اسمت چیه به خدا سفارتم جا نداره 60 نفر پشت در موندن[/div][/quote]
حالا که داره:roll:
سلام دوستان تصمیم گرفتیم سرور 9 دوباره برگردیم اونایی که مارو میشناسن میدونن چی میگم همه بازیکنای سرور 4 و چند تا از سرور 5 دوستان به دلیل 9 ماهه بودن سرور 9 از همین الان میگم اگه تو سرور 9 میخواهید بازی کنید و صفر نشید به اتحاد ما یعنی ایران بهشت زمین بیایید چون سیاست بدون متحدی و جلوگیری از پیشرفت اتحاد های دیگرو میخواهیم اجرا کنیم حالا خود دانید
سلام دوست عزیز! من با جنگجو تو اتحاد صحبت کردم ولی هنوز منو نپذیرفته!! شما می تونی اوکی کنی من زودتر بیام؟؟
من همون جنگجوام
خوب پس چرا اذیت می کنی؟! زودتر ادد کن دیگه! از پا در هوایی بدم میاد!! دمت گرم!
[/quo
اسمت چیه به خدا سفارتم جا نداره 60 نفر پشت در موندن
[/quote]
حالا که داره
[/quote]
76 تا پرن
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]pzlord[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]pzlord[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]سلام دوستان تصمیم گرفتیم سرور 9 دوباره برگردیم اونایی که مارو میشناسن میدونن چی میگم همه بازیکنای سرور 4 و چند تا از سرور 5 دوستان به دلیل 9 ماهه بودن سرور 9 از همین الان میگم اگه تو سرور 9 میخواهید بازی کنید و صفر نشید به اتحاد ما یعنی ایران بهشت زمین بیایید چون سیاست بدون متحدی و جلوگیری از پیشرفت اتحاد های دیگرو میخواهیم اجرا کنیم حالا خود دانید[/div][/quote]
سلام دوست عزیز! من با جنگجو تو اتحاد صحبت کردم ولی هنوز منو نپذیرفته!! شما می تونی اوکی کنی من زودتر بیام؟؟[/div][/quote]
:lol::lol:
من همون جنگجوام[/div][/quote]
خوب پس چرا اذیت می کنی؟! زودتر ادد کن دیگه! از پا در هوایی بدم میاد!! دمت گرم![/div][/quo
اسمت چیه به خدا سفارتم جا نداره 60 نفر پشت در موندن[/div][/quote]
حالا که داره:roll: [/div][/quote]
76 تا پرن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.