hossein shabani
grobs
hossein shabani
grobs
hossein shabani
man u
hossein shabani
s0rena
منظورت اینه که من توی سرور 9 کئوم منطقه هستم
اگه منظورت اینه نه من سرور 9 قصد بازی کردن ندارم حیف شد اگه میومدم که این ها رو توی نقشه سوراخ شون میکردم
بیا ببینم میخواهی چیکار کنی
داداس سلام بابا این بنده خدا سورنا از اول تاپیک داره میگه قصد نداره سرور نه بازی کنه
من توی سرور 6 دیدمش توی زیر مجموعشون هستیم قوی هست و یه بار خودش تنهایی مدیر اتحاد کورش بزرگ که اتحاد دوم بازی هست رو صفر کرد از 18 تا از شهرشو صفر کرد وخودم شهر های اون یارو رو دیدم برامون عمومیش کرده بودن
عزیز اگه نمیخواد باری کنه (چون میترسه) این همه نامه نده اگه بودم صفرت میکردم از این حرفا منم میگم بیا مارو صفر کن
سرور 9اتحاد ایرا بهشت زمین (یا هم چین چیز!) نمیتونه کاری کنه !
کاش این حرف بعد 1 هفته دیگه هم بزنی
داداش قبول دارم بازیکن خوبی هستی و قوی
اما دلیلی نمیشه کا پاشی شیپو بزنی هر * نیومد 0میکنم ما ادمیمی و حق انتخاب داریم
من شمارو اینجور نمیشناختم که پاشی زور بگی!
در ضمن اره منو 0میگکنی اما من یکی دیگه باز یمیکنم
چی اید تو میشه
اگپه اتحادت خوب باشه باید واسه جا خراج کنی بازی کناتو نه که تهدیدی کنی نییان0میشین
به خدا من نگفتم صفر میشید کاش این تایپیکو نمیزدم داداش به من بگو همین که تحت حمایت ها برداشته شد به دورو بری هات حمله میکنی یا نه؟
اگه ببینی به اونی که میخواهی حمله کنی تو اتحاد اول سرور هست بازم حمله میکنی یا نه ؟
من منظورم اینه اگه میخواهی صفر نشید بیایید اینجا
درود بر شما دوست عزیـز من اولین باره بازی میکنم این بازی رو ولی خوب بازی استراتژیک مثل این زیاد بازی میکنم توی بازی استراتژیک اصل اول اینه که توی 13*13 نقشه هر کی دورت هست رو فارم کنی فردا روز شر نشه برات حالا فرقی نداره که اون پلیر توی اتحاد رنک 1باشه یا اصلن هنوز اتحادی انتخاب نکرده باشه
این بازی رو نمیدونم ولی * که من بازی میکنم زیاد دل خوش به اتحادهای اول بازی نباید باشی دوست من چون معمولن همه جور پلیری توش هست
باز هم نمیدونم اینجا چه جوریه آیا کتیبه، جنگ میدگیم یا اند گیم داره یا نه یا کلن هدف بازی چیـه و برنده چه جوری معلوم میشه تازه دارم آموزش ها رو میخونم ولی این رو میخوام بگم عیار یه پلیر یا لیدر اتحاد زمان جنگ های میدگیم و در نهایت مدیریت اتحادش و سایدی که بازی میکنه توی طول بازی هست
البته اینن چیزهاییی که من گفتم مربوط به بازی استراتژیک دیگریس که ما 3سال هست بازی میکنیم اینجا هم تازه 5ساعته ثبت نام کردم هنوز نمیدونم اصلن داستان چیه حالا یه چند روز بگذره یه تحلیل میذارم از نوع پلیری و لیدری توی این بازی
از دوستان خواهش میکنم توی تاپیک به جای چت وکل کل بیهوده چند تا لینک از سرورهای قبل بذارن یه تحلیلی روش بکنن که 4تا چیز یاد بگیریم البته اگه اینجا هم لینک ریپورت میشه
در نهایت دوستان اگه مقاله آموزشی خوبی سراغ دارن لینک بدنن من برم بخونم
سربلند،پیـروز ودنبالـه دار باشیـد
این مطلب در 1391/09/12 23:35:51 نوشته شده است و در 1391/09/12 23:43:30 ویرایش شده است .
چه قـدر سختت است فهماندن چیـزی به کسی که برا نفهمیدن آن پول میگیـرد
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]man u[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]s0rena[/b][/div][div]منظورت اینه که من توی سرور 9 کئوم منطقه هستم
اگه منظورت اینه نه من سرور 9 قصد بازی کردن ندارم حیف شد اگه میومدم که این ها رو توی نقشه سوراخ شون میکردم [/div][/quote]
بیا ببینم میخواهی چیکار کنی
[/div][/quote]
داداس سلام بابا این بنده خدا سورنا از اول تاپیک داره میگه قصد نداره سرور نه بازی کنه :lol:
من توی سرور 6 دیدمش توی زیر مجموعشون هستیم قوی هست و یه بار خودش تنهایی مدیر اتحاد کورش بزرگ که اتحاد دوم بازی هست رو صفر کرد از 18 تا از شهرشو صفر کرد وخودم شهر های اون یارو رو دیدم برامون عمومیش کرده بودن [/div][/quote]
عزیز اگه نمیخواد باری کنه (چون میترسه) این همه نامه نده اگه بودم صفرت میکردم از این حرفا منم میگم بیا مارو صفر کن
[/div][/quote]سرور 9اتحاد ایرا بهشت زمین (یا هم چین چیز!) نمیتونه کاری کنه !
[/div][/quote]
کاش این حرف بعد 1 هفته دیگه هم بزنی [/div][/quote]
داداش قبول دارم بازیکن خوبی هستی و قوی
اما دلیلی نمیشه کا پاشی شیپو بزنی هر کس نیومد 0میکنم ما ادمیمی و حق انتخاب داریم
من شمارو اینجور نمیشناختم که پاشی زور بگی!
در ضمن اره منو 0میگکنی اما من یکی دیگه باز یمیکنم
چی اید تو میشه
اگپه اتحادت خوب باشه باید واسه جا خراج کنی بازی کناتو نه که تهدیدی کنی نییان0میشین
[/div][/quote]
به خدا من نگفتم صفر میشید کاش این تایپیکو نمیزدم داداش به من بگو همین که تحت حمایت ها برداشته شد به دورو بری هات حمله میکنی یا نه؟
اگه ببینی به اونی که میخواهی حمله کنی تو اتحاد اول سرور هست بازم حمله میکنی یا نه ؟
من منظورم اینه اگه میخواهی صفر نشید بیایید اینجا[/div][/quote]
درود بر شما دوست عزیـز من اولین باره بازی میکنم این بازی رو ولی خوب بازی استراتژیک مثل این زیاد بازی میکنم توی بازی استراتژیک اصل اول اینه که توی 13*13 نقشه هر کی دورت هست رو فارم کنی فردا روز شر نشه برات حالا فرقی نداره که اون پلیر توی اتحاد رنک 1باشه یا اصلن هنوز اتحادی انتخاب نکرده باشه
این بازی رو نمیدونم ولی تراوین که من بازی میکنم زیاد دل خوش به اتحادهای اول بازی نباید باشی دوست من چون معمولن همه جور پلیری توش هست
باز هم نمیدونم اینجا چه جوریه آیا کتیبه، جنگ میدگیم یا اند گیم داره یا نه یا کلن هدف بازی چیـه و برنده چه جوری معلوم میشه تازه دارم آموزش ها رو میخونم ولی این رو میخوام بگم عیار یه پلیر یا لیدر اتحاد زمان جنگ های میدگیم و در نهایت مدیریت اتحادش و سایدی که بازی میکنه توی طول بازی هست
البته اینن چیزهاییی که من گفتم مربوط به بازی استراتژیک دیگریس که ما 3سال هست بازی میکنیم اینجا هم تازه 5ساعته ثبت نام کردم هنوز نمیدونم اصلن داستان چیه حالا یه چند روز بگذره یه تحلیل میذارم از نوع پلیری و لیدری توی این بازی
از دوستان خواهش میکنم توی تاپیک به جای چت وکل کل بیهوده چند تا لینک از سرورهای قبل بذارن یه تحلیلی روش بکنن که 4تا چیز یاد بگیریم البته اگه اینجا هم لینک ریپورت میشه
در نهایت دوستان اگه مقاله آموزشی خوبی سراغ دارن لینک بدنن من برم بخونم
سربلند،پیـروز ودنبالـه دار باشیـد