سرور 8 یه اتحاد داریم به اسم جنوب غربی شما نبودید ؟
یادش بخیر تو صفاهان بودم اونجا اکانت داشتم همشونم زرد بودن دونه دونه زدمشون
چه امضای جالبی داری
قابل نداره
حالا بهتر شد
اسمت تو سرور 9 چیه بگو تا تو لیست سیاه واردکنم
با همین اسمم
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]سرور 8 یه اتحاد داریم به اسم جنوب غربی شما نبودید ؟
یادش بخیر تو صفاهان بودم اونجا اکانت داشتم همشونم زرد بودن دونه دونه زدمشون :D[/div][/quote]
چه امضای جالبی داری:lol::lol::lol:[/div][/quote]
قابل نداره :)[/div][/quote]
حالا بهتر شد:D[/div][/quote]
اسمت تو سرور 9 چیه بگو تا تو لیست سیاه واردکنم :):)[/div][/quote]
با همین اسمم:mrgreen:
سلام دوستان تصمیم گرفتیم سرور 9 دوباره برگردیم اونایی که مارو میشناسن میدونن چی میگم همه بازیکنای سرور 4 و چند تا از سرور 5 دوستان به دلیل 9 ماهه بودن سرور 9 از همین الان میگم اگه تو سرور 9 میخواهید بازی کنید و صفر نشید به اتحاد ما یعنی ایران بهشت زمین بیایید چون سیاست بدون متحدی و جلوگیری از پیشرفت اتحاد های دیگرو میخواهیم اجرا کنیم حالا خود دانید
داداش جمش کن اعصاب ندارم اومدی داری تهدید میکنی یه حیف که توی سرور 8 اکنتم بازی نمیکنم وگرنه توی اولین فرصت صفرت میکردم بچه فنج
فکر کردی کی هستی که بخوای از این حرف ها بزنی اسکل
ادب و شئونات اسلامی را رعایت بفرمایید
این مطلب در 1391/09/10 15:18:46 نوشته شده است و در 1391/09/10 15:19:01 ویرایش شده است .
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]s0rena[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]سلام دوستان تصمیم گرفتیم سرور 9 دوباره برگردیم اونایی که مارو میشناسن میدونن چی میگم همه بازیکنای سرور 4 و چند تا از سرور 5 دوستان به دلیل 9 ماهه بودن سرور 9 از همین الان میگم اگه تو سرور 9 میخواهید بازی کنید و صفر نشید به اتحاد ما یعنی ایران بهشت زمین بیایید چون سیاست بدون متحدی و جلوگیری از پیشرفت اتحاد های دیگرو میخواهیم اجرا کنیم حالا خود دانید[/div][/quote]
داداش جمش کن اعصاب ندارم اومدی داری تهدید میکنی یه حیف که توی سرور 8 اکنتم بازی نمیکنم وگرنه توی اولین فرصت صفرت میکردم بچه فنج
فکر کردی کی هستی که بخوای از این حرف ها بزنی اسکل [/div][/quote]
ادب و شئونات اسلامی را رعایت بفرمایید:)
سلام دوستان تصمیم گرفتیم سرور 9 دوباره برگردیم اونایی که مارو میشناسن میدونن چی میگم همه بازیکنای سرور 4 و چند تا از سرور 5 دوستان به دلیل 9 ماهه بودن سرور 9 از همین الان میگم اگه تو سرور 9 میخواهید بازی کنید و صفر نشید به اتحاد ما یعنی ایران بهشت زمین بیایید چون سیاست بدون متحدی و جلوگیری از پیشرفت اتحاد های دیگرو میخواهیم اجرا کنیم حالا خود دانید
فکر کردی کی هستی که بخوای از این حرف ها بزنی اسکل
عزیز منم تو سرور 8 فروختم سرور 4 هم میبینم بودی من همون jangjo2 ام اسمم هم تو بهترین بازیکنای سرور 4 هست بگذریم در مورد لحن حرف زدنت هم با آدمای مثل شما حال میکنم و بیشتر از اون از صفر کردنتون
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]s0rena[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]سلام دوستان تصمیم گرفتیم سرور 9 دوباره برگردیم اونایی که مارو میشناسن میدونن چی میگم همه بازیکنای سرور 4 و چند تا از سرور 5 دوستان به دلیل 9 ماهه بودن سرور 9 از همین الان میگم اگه تو سرور 9 میخواهید بازی کنید و صفر نشید به اتحاد ما یعنی ایران بهشت زمین بیایید چون سیاست بدون متحدی و جلوگیری از پیشرفت اتحاد های دیگرو میخواهیم اجرا کنیم حالا خود دانید[/div][/quote]
فکر کردی کی هستی که بخوای از این حرف ها بزنی اسکل [/div][/quote]
عزیز منم تو سرور 8 فروختم سرور 4 هم میبینم بودی من همون jangjo2 ام اسمم هم تو بهترین بازیکنای سرور 4 هست بگذریم در مورد لحن حرف زدنت هم با آدمای مثل شما حال میکنم و بیشتر از اون از صفر کردنتون
sorena
یادم اومد اتفاقا همسایم بودی سرور 4 تو پروفایلتم یه مدت نوشته بودی کلید نقره ای میخریم
ولی هیچی نبودی روز آخرم که نیروهامون مونده بود رو دستمون یه 40 کیلو جاسوس فرستادم برات دیدم هیچی نداری گفتم بچه زدن نداره بیخیالت شدم
این مطلب در 1391/09/10 15:21:55 نوشته شده است و در 1391/09/10 15:23:29 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide
sorena
یادم اومد اتفاقا همسایم بودی سرور 4 تو پروفایلتم یه مدت نوشته بودی کلید نقره ای میخریم
ولی هیچی نبودی روز آخرم که نیروهامون مونده بود رو دستمون یه 40 کیلو جاسوس فرستادم برات دیدم هیچی نداری گفتم بچه زدن نداره بیخیالت شدم :lol::lol::lol:
از عکستو دوست دارم .
لپ هات داره برق میزنه خیلی دوست دارم لپتو بکشم و یادت باشه هنوز خیلی بچه ای برای تهدید کردن مثل ادم دعوت کن تا هر کا میخواد بیاد توی اتحادت نه با تحدید اخه مال این حرف ها نیستی یه فیت بزنم بهت باید حذف اکنت کنی شانس با فنج های مثل تو همیشه یار بوده لحن صحبتمم بخاطر تحدید تو هست و گرنه بچه ها میدونن من چطور حرف میزنم
(B.IG) راست میشه
Challenge accepted
از عکستو دوست دارم .
لپ هات داره برق میزنه خیلی دوست دارم لپتو بکشم و یادت باشه هنوز خیلی بچه ای برای تهدید کردن مثل ادم دعوت کن تا هر کا میخواد بیاد توی اتحادت نه با تحدید اخه مال این حرف ها نیستی یه فیت بزنم بهت باید حذف اکنت کنی شانس با فنج های مثل تو همیشه یار بوده لحن صحبتمم بخاطر تحدید تو هست و گرنه بچه ها میدونن من چطور حرف میزنم
از عکستو دوست دارم .
لپ های مجسمه ی من ??
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]s0rena[/b][/div][div]از عکستو دوست دارم .
لپ هات داره برق میزنه خیلی دوست دارم لپتو بکشم و یادت باشه هنوز خیلی بچه ای برای تهدید کردن مثل ادم دعوت کن تا هر کا میخواد بیاد توی اتحادت نه با تحدید اخه مال این حرف ها نیستی یه فیت بزنم بهت باید حذف اکنت کنی شانس با فنج های مثل تو همیشه یار بوده لحن صحبتمم بخاطر تحدید تو هست و گرنه بچه ها میدونن من چطور حرف میزنم [/div][/quote]
لپ های مجسمه ی من :shock::?:?:?:?
اسکل من سرور 4 اسم اکنتم این نبوده و اصلا طرفی که بودم همشون فارم بودن و بچه ها در جریان کار من هستن توی سرور 4 که چی شده
اره اون اکنتی هم که داشتم هیچی نبود چون از وسط سرور از یکی گرفتمش
گاگول اول تحقیق کن بعد حرف بزن من بیام کنار تو
از این بچه هایی هم که اسم اکنت دیگران رو میارم خوشم میاد چون میخوان نشون بدن هنوز توی ت خ م هستن
(B.IG) راست میشه
Challenge accepted
اسکل من سرور 4 اسم اکنتم این نبوده و اصلا طرفی که بودم همشون فارم بودن و بچه ها در جریان کار من هستن توی سرور 4 که چی شده
از این بچه هایی هم که اسم اکنت دیگران رو میارم خوشم میاد چون میخوان نشون بدن هنوز توی ت خ م هستن
عکستو دوست دارم .
لپ های مجسمه ی من ??
(B.IG) راست میشه
Challenge accepted
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]s0rena[/b][/div][div]عکستو دوست دارم .
لپ هات داره برق میزنه خیلی دوست دارم لپتو بکشم و یادت باشه هنوز خیلی بچه ای برای تهدید کردن مثل ادم دعوت کن تا هر کا میخواد بیاد توی اتحادت نه با تحدید اخه مال این حرف ها نیستی یه فیت بزنم بهت باید حذف اکنت کنی شانس با فنج های مثل تو همیشه یار بوده لحن صحبتمم بخاطر تحدید تو هست و گرنه بچه ها میدونن من چطور حرف میزنم [/div][/quote]
لپ های مجسمه ی من :shock::?:?:?:?[/div][/quote]
اقا فحش نده اینجا رو با کوچتون اشتباه گرفتیا
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]s0rena[/b][/div][div]اسکل من سرور 4 اسم اکنتم این نبوده و اصلا طرفی که بودم همشون فارم بودن و بچه ها در جریان کار من هستن توی سرور 4 که چی شده
از این بچه هایی هم که اسم اکنت دیگران رو میارم خوشم میاد چون میخوان نشون بدن هنوز توی ت خ م هستن [/div][/quote]
اقا فحش نده اینجا رو با کوچتون اشتباه گرفتیا:x
عکستو دوست دارم .
لپ های مجسمه ی من ??
نه داداش یه خودت نگیر با اونی هستم که داره بچه ها رو تحدید میکنه
(B.IG) راست میشه
Challenge accepted
[quote][div][b]s0rena[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]s0rena[/b][/div][div]عکستو دوست دارم .
لپ های مجسمه ی من :shock::?:?:?:?[/div][/quote]
[/div][/quote]
نه داداش یه خودت نگیر با اونی هستم که داره بچه ها رو تحدید میکنه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.