سلام دوستان تصمیم گرفتیم سرور 9 دوباره برگردیم اونایی که مارو میشناسن میدونن چی میگم همه بازیکنای سرور 4 و چند تا از سرور 5 دوستان به دلیل 9 ماهه بودن سرور 9 از همین الان میگم اگه تو سرور 9 میخواهید بازی کنید و صفر نشید به اتحاد ما یعنی ایران بهشت زمین بیایید چون سیاست بدون متحدی و جلوگیری از پیشرفت اتحاد های دیگرو میخواهیم اجرا کنیم حالا خود دانید
hiiiiis jangjo khabide
سلام دوستان تصمیم گرفتیم سرور 9 دوباره برگردیم اونایی که مارو میشناسن میدونن چی میگم همه بازیکنای سرور 4 و چند تا از سرور 5 دوستان به دلیل 9 ماهه بودن سرور 9 از همین الان میگم اگه تو سرور 9 میخواهید بازی کنید و صفر نشید به اتحاد ما یعنی ایران بهشت زمین بیایید چون سیاست بدون متحدی و جلوگیری از پیشرفت اتحاد های دیگرو میخواهیم اجرا کنیم حالا خود دانید
جنوب غربیا هم هرکی می خواد بیاد
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]سلام دوستان تصمیم گرفتیم سرور 9 دوباره برگردیم اونایی که مارو میشناسن میدونن چی میگم همه بازیکنای سرور 4 و چند تا از سرور 5 دوستان به دلیل 9 ماهه بودن سرور 9 از همین الان میگم اگه تو سرور 9 میخواهید بازی کنید و صفر نشید به اتحاد ما یعنی ایران بهشت زمین بیایید چون سیاست بدون متحدی و جلوگیری از پیشرفت اتحاد های دیگرو میخواهیم اجرا کنیم حالا خود دانید[/div][/quote]
جنوب غربیا هم هرکی می خواد بیاد:D
داداش ما کلا 25 نفر هستیم همه هم شماله شرقی کسی تو شمال شرقی و جنوب شرقی نمیتونه پیشرفت کنه میمونه جنوب غربی که یکم دوره ولی اشکال نداره اونم کارش یه شب تا صبحه
hiiiiis jangjo khabide
داداش ما کلا 25 نفر هستیم همه هم شماله شرقی کسی تو شمال شرقی و جنوب شرقی نمیتونه پیشرفت کنه میمونه جنوب غربی که یکم دوره ولی اشکال نداره اونم کارش یه شب تا صبحه
آخه من می خواستم یه اتحاد با جنوب غربی بزنم که الا دیدم اینم اتحاد خوبیه
هر کی جنوب غربی ثبت نام کرده اگه می خواد بیاد این جا
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]داداش ما کلا 25 نفر هستیم همه هم شماله شرقی کسی تو شمال شرقی و جنوب شرقی نمیتونه پیشرفت کنه میمونه جنوب غربی که یکم دوره ولی اشکال نداره اونم کارش یه شب تا صبحه[/div][/quote]
آخه من می خواستم یه اتحاد با جنوب غربی بزنم که الا دیدم اینم اتحاد خوبیه
هر کی جنوب غربی ثبت نام کرده اگه می خواد بیاد این جا
سرور 8 یه اتحاد داریم به اسم جنوب غربی شما نبودید ؟
یادش بخیر تو صفاهان بودم اونجا اکانت داشتم همشونم زرد بودن دونه دونه زدمشون
چه امضای جالبی داری
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]سرور 8 یه اتحاد داریم به اسم جنوب غربی شما نبودید ؟
یادش بخیر تو صفاهان بودم اونجا اکانت داشتم همشونم زرد بودن دونه دونه زدمشون :D[/div][/quote]
چه امضای جالبی داری:lol::lol::lol:
چه امضای جالبی داری
قابل نداره
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]سرور 8 یه اتحاد داریم به اسم جنوب غربی شما نبودید ؟
یادش بخیر تو صفاهان بودم اونجا اکانت داشتم همشونم زرد بودن دونه دونه زدمشون :D[/div][/quote]
چه امضای جالبی داری:lol::lol::lol:[/div][/quote]
قابل نداره :)
چه امضای جالبی داری
قابل نداره
حالا بهتر شد
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]سرور 8 یه اتحاد داریم به اسم جنوب غربی شما نبودید ؟
قابل نداره :)[/div][/quote]
حالا بهتر شد:D
چه امضای جالبی داری
قابل نداره
حالا بهتر شد
اسمت تو سرور 9 چیه بگو تا تو لیست سیاه واردکنم
این مطلب در 1391/09/10 15:15:01 نوشته شده است و در 1391/09/10 15:15:27 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]سرور 8 یه اتحاد داریم به اسم جنوب غربی شما نبودید ؟
قابل نداره :)[/div][/quote]
حالا بهتر شد:D[/div][/quote]
اسمت تو سرور 9 چیه بگو تا تو لیست سیاه واردکنم :):)
داداش جمش کن اعصاب ندارم اومدی داری تهدید میکنی. حیف که توی سرور 8 اکانتم بازی نمیکنم وگرنه توی اولین فرصت صفرت میکردم بچه فنج
فکر کردی کی هستی که بخوای از این حرف ها بزنی اسکل
ودومین شانست هم اینه که قصد ندارم سرور نه هم بیام تا تابستون که هر سروری اومد اونجا هم اسم اکانتم همینه بیا ببین صفرت میکنم یا نه جوجه
این مطلب در 1391/09/10 15:15:55 نوشته شده است و در 1391/09/10 15:18:51 ویرایش شده است .
(B.IG) راست میشه
Challenge accepted
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]سلام دوستان تصمیم گرفتیم سرور 9 دوباره برگردیم اونایی که مارو میشناسن میدونن چی میگم همه بازیکنای سرور 4 و چند تا از سرور 5 دوستان به دلیل 9 ماهه بودن سرور 9 از همین الان میگم اگه تو سرور 9 میخواهید بازی کنید و صفر نشید به اتحاد ما یعنی ایران بهشت زمین بیایید چون سیاست بدون متحدی و جلوگیری از پیشرفت اتحاد های دیگرو میخواهیم اجرا کنیم حالا خود دانید[/div][/quote]
داداش جمش کن اعصاب ندارم اومدی داری تهدید میکنی. حیف که توی سرور 8 اکانتم بازی نمیکنم وگرنه توی اولین فرصت صفرت میکردم بچه فنج
فکر کردی کی هستی که بخوای از این حرف ها بزنی اسکل
ودومین شانست هم اینه که قصد ندارم سرور نه هم بیام تا تابستون که هر سروری اومد اونجا هم اسم اکانتم همینه بیا ببین صفرت میکنم یا نه جوجه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.