سلام دوستان تصمیم گرفتیم سرور 9 دوباره برگردیم اونایی که مارو میشناسن میدونن چی میگم همه بازیکنای سرور 4 و چند تا از سرور 5 دوستان به دلیل 9 ماهه بودن سرور 9 از همین الان میگم اگه تو سرور 9 میخواهید بازی کنید و صفر نشید به اتحاد ما یعنی ایران بهشت زمین بیایید چون سیاست بدون متحدی و جلوگیری از پیشرفت اتحاد های دیگرو میخواهیم اجرا کنیم حالا خود دانید
سرور 8 اکانتمو فروختم دیگه بازی نمیکنم
سلام داداش اسمت تو سرور 8 چیه ؟؟
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]looooovely_boy[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]سلام دوستان تصمیم گرفتیم سرور 9 دوباره برگردیم اونایی که مارو میشناسن میدونن چی میگم همه بازیکنای سرور 4 و چند تا از سرور 5 دوستان به دلیل 9 ماهه بودن سرور 9 از همین الان میگم اگه تو سرور 9 میخواهید بازی کنید و صفر نشید به اتحاد ما یعنی ایران بهشت زمین بیایید چون سیاست بدون متحدی و جلوگیری از پیشرفت اتحاد های دیگرو میخواهیم اجرا کنیم حالا خود دانید[/div][/quote]
سلام داداش اسمت تو سرور 8 چیه ؟؟[/div][/quote]
سلام دوستان تصمیم گرفتیم سرور 9 دوباره برگردیم اونایی که مارو میشناسن میدونن چی میگم همه بازیکنای سرور 4 و چند تا از سرور 5 دوستان به دلیل 9 ماهه بودن سرور 9 از همین الان میگم اگه تو سرور 9 میخواهید بازی کنید و صفر نشید به اتحاد ما یعنی ایران بهشت زمین بیایید چون سیاست بدون متحدی و جلوگیری از پیشرفت اتحاد های دیگرو میخواهیم اجرا کنیم حالا خود دانید
سلام داداش اسمت تو سرور 8 چیه ؟؟
سرور 9 اتحاد زدی منم بیام؟؟؟؟؟؟
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]looooovely_boy[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]سلام دوستان تصمیم گرفتیم سرور 9 دوباره برگردیم اونایی که مارو میشناسن میدونن چی میگم همه بازیکنای سرور 4 و چند تا از سرور 5 دوستان به دلیل 9 ماهه بودن سرور 9 از همین الان میگم اگه تو سرور 9 میخواهید بازی کنید و صفر نشید به اتحاد ما یعنی ایران بهشت زمین بیایید چون سیاست بدون متحدی و جلوگیری از پیشرفت اتحاد های دیگرو میخواهیم اجرا کنیم حالا خود دانید[/div][/quote]
سلام داداش اسمت تو سرور 8 چیه ؟؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
سرور 9 اتحاد زدی منم بیام؟؟؟؟؟؟
حسین چه تاپیکی زدی.تا الان 111 تا پاسخ داره.تو یه روز
منحرف نکن
حسین هم که فکر کنم پای کامپیوتر خوابش برده
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]حسین چه تاپیکی زدی.تا الان 111 تا پاسخ داره.تو یه روز:mrgreen::mrgreen::D[/div][/quote]
منحرف نکن
حسین هم که فکر کنم پای کامپیوتر خوابش برده:roll:
حسین چه تاپیکی زدی.تا الان 111 تا پاسخ داره.تو یه روز
منحرف نکن
حسین هم که فکر کنم پای کامپیوتر خوابش برده
سرم شلوغه تو سرور 9 باورتون نمیشه تا الان 100 تا پیام برام اومده
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]حسین چه تاپیکی زدی.تا الان 111 تا پاسخ داره.تو یه روز:mrgreen::mrgreen::D[/div][/quote]
منحرف نکن
حسین هم که فکر کنم پای کامپیوتر خوابش برده:roll:[/div][/quote]
سرم شلوغه تو سرور 9 باورتون نمیشه تا الان 100 تا پیام برام اومده
با سلام.به اتحاد پدر خوانده بیایید تا معنی واقعی اتحاد رو ببینید.با تشکر پدر خوانده.
از هفته ی بعد میفهمید اتحاد یعنی چی
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]farzad-shams[/b][/div][div]با سلام.به اتحاد پدر خوانده بیایید تا معنی واقعی اتحاد رو ببینید.با تشکر پدر خوانده.[/div][/quote]
از هفته ی بعد میفهمید اتحاد یعنی چی
ایشون که پدر خوندرو تبلیغ میکنه هی.فکر کرده اینجا چت رومه؟تبلیغ میکنه سریع فرار میکنه میره؟
به گفته خودش اتحاد پدر خونده تو سرور 2 5 8 .. اینا بوده ولی ما که ندیدیم.حتی اسمشم به گوشم نرسیده .اتحاد پدر خوانده؟احتمالا از صفحه چهارم جلوتر نیومده.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
ایشون که پدر خوندرو تبلیغ میکنه هی.فکر کرده اینجا چت رومه؟تبلیغ میکنه سریع فرار میکنه میره؟
به گفته خودش اتحاد پدر خونده تو سرور 2 5 8 .. اینا بوده ولی ما که ندیدیم.حتی اسمشم به گوشم نرسیده .اتحاد پدر خوانده؟:shock:احتمالا از صفحه چهارم جلوتر نیومده.:mrgreen::D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.