[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]الله[/b][/div][div]واسه ما جوجه ها هم ادم شدن[/div][/quote]
نفهمیدم.؟ترجمه [/div][/quote]
کسی باید میفهمید ...فهمید
من حرفی نمیزنم نمیخوام منحرف شه این آدم که مارو جوجه خطاب کرد بگید بیاد ببینم دنبالشم مثل سورنا میخواد بشه که به اتحاد درخواست داد ولی من نامردی نکردم قبولش کردم
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]fever361[/b][/div][div]دادا مگه من چی گفتم ... ؟ ;)[/div][/quote]
من حرفی نمیزنم نمیخوام منحرف شه این آدم که مارو جوجه خطاب کرد بگید بیاد ببینم دنبالشم مثل سورنا میخواد بشه که به اتحاد درخواست داد ولی من نامردی نکردم قبولش کردم
آخه کسی نیست بگه تو که یه سرور بیشتر بازی نکردی اونم کلاسیک تو چه به این حرفا
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]fever361[/b][/div][div]ولش کن ... بیخودی اعصابتو خورد نکن ... 8-)[/div][/quote]
مگه یادت نیس این همونیه که چندروز پیش اومد گفت من یکی از قدرت مندای سرور 6 هستم.فکر کنم برای اولین بار 15 تا سرباز ساخته بود جوگیر شده بود.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]fever361[/b][/div][div]ولش کن ... بیخودی اعصابتو خورد نکن ... 8-)[/div][/quote]
آخه کسی نیست بگه تو که یه سرور بیشتر بازی نکردی اونم کلاسیک تو چه به این حرفا[/div][/quote]
مگه یادت نیس این همونیه که چندروز پیش اومد گفت من یکی از قدرت مندای سرور 6 هستم.فکر کنم برای اولین بار 15 تا سرباز ساخته بود جوگیر شده بود.
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]fever361[/b][/div][div]ولش کن ... بیخودی اعصابتو خورد نکن ... 8-)[/div][/quote]
آخه کسی نیست بگه تو که یه سرور بیشتر بازی نکردی اونم کلاسیک تو چه به این حرفا[/div][/quote]
مگه یادت نیس این همونیه که چندروز پیش اومد گفت من یکی از قدرت مندای سرور 6 هستم.فکر کنم برای اولین بار 15 تا سرباز ساخته بود جوگیر شده بود.[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol:
خداییش ماهم نیرو داشتیم ولی ادعایی نمیکردیم راستی دوستان بلاخره علی تااوکه اومد سرور9
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]fever361[/b][/div][div]ولش کن ... بیخودی اعصابتو خورد نکن ... 8-)[/div][/quote]
مگه یادت نیس این همونیه که چندروز پیش اومد گفت من یکی از قدرت مندای سرور 6 هستم.فکر کنم برای اولین بار 15 تا سرباز ساخته بود جوگیر شده بود.[/div][/quote]
خداییش ماهم نیرو داشتیم ولی ادعایی نمیکردیم راستی دوستان بلاخره علی تااوکه اومد سرور9
اون یه چی گفت ... بیخیال جناب جنگجو ...
نوکرتم
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]fever361[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]fever361[/b][/div][div]ولش کن ... بیخودی اعصابتو خورد نکن ... 8-)[/div][/quote]
اون یه چی گفت ... بیخیال جناب جنگجو ... :lol:
[/div][/quote]
نوکرتم
اون یه چی گفت ... بیخیال جناب جنگجو ...
نوکرتم
ما بیشتر دادا ...
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]fever361[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]fever361[/b][/div][div]ولش کن ... بیخودی اعصابتو خورد نکن ... 8-)[/div][/quote]
اون یه چی گفت ... بیخیال جناب جنگجو ... :lol:
[/div][/quote]
نوکرتم[/div][/quote]
ما بیشتر دادا ... :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.