منو جا بزارید با ارپی جی هلیکوپترتونو میزنم
منم ببرید
بیا برو بالا
راستی نکنه تو زامبی شده باشی؟
من ادممنمیتونی به من ازا ین چیزا بچسبونی گوشه پله رو گرفتم پله رو بکشی دبالا
نمیشه زامبیا دارن میان از پله بالا..تو برو پایین بعدا نجاتت میدیم
من زابیارو زدم سوار شید
دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ..
دوستای خوب...
انجمن فعال...
ولی اون روزا دیگه برنمیگرده
[quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]amir fc[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]منو جا بزارید با ارپی جی هلیکوپترتونو میزنم
منم ببرید[/div][/quote]
بیا برو بالا
راستی نکنه تو زامبی شده باشی؟[/div][/quote]
من ادممنمیتونی به من ازا ین چیزا بچسبونی گوشه پله رو گرفتم پله رو بکشی دبالا[/div][/quote]
نمیشه زامبیا دارن میان از پله بالا..تو برو پایین بعدا نجاتت میدیم[/div][/quote]
من زابیارو زدم سوار شید
منم ببرید
بیا برو بالا
من پشتتم برو بالا فقط مواظب زامبی ها باشین
خسته نباشی سرنوشت......
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]amir fc[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]منو جا بزارید با ارپی جی هلیکوپترتونو میزنم
منم ببرید[/div][/quote]
بیا برو بالا
من ادممنمیتونی به من ازا ین چیزا بچسبونی گوشه پله رو گرفتم پله رو بکشی دبالا[/div][/quote]
من پشتتم برو بالا فقط مواظب زامبی ها باشین
پله رو قت کن دیگه هر کی موند مهم نیست٥ نفر بالان اون یکی زامبیه ولی دوستمون بود بیار شبالا بعد بیوشش کن کمک کن بهش
نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
قط نکنییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییید
من میوفتم
Admin
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]پله رو قت کن دیگه هر کی موند مهم نیست٥ نفر بالان اون یکی زامبیه ولی دوستمون بود بیار شبالا بعد بیوشش کن کمک کن بهش[/div][/quote]
نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
من میوفتم
منم ببرید
بیا برو بالا
نمیشه زامبیا دارن میان از پله بالا..تو برو پایین بعدا نجاتت میدیم
خوب چندتا تفنگ بردار بزنشون
خسته نباشی سرنوشت......
[quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]amir fc[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]منو جا بزارید با ارپی جی هلیکوپترتونو میزنم
منم ببرید[/div][/quote]
بیا برو بالا
نمیشه زامبیا دارن میان از پله بالا..تو برو پایین بعدا نجاتت میدیم[/div][/quote]
خوب چندتا تفنگ بردار بزنشون
پله رو قت کن دیگه هر کی موند مهم نیست٥ نفر بالان اون یکی زامبیه ولی دوستمون بود بیار شبالا بعد بیوشش کن کمک کن بهش
من میوفتم
نه بیا بالا سهیل همشون رو کشت
خسته نباشی سرنوشت......
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]پله رو قت کن دیگه هر کی موند مهم نیست٥ نفر بالان اون یکی زامبیه ولی دوستمون بود بیار شبالا بعد بیوشش کن کمک کن بهش[/div][/quote]
من میوفتم[/div][/quote]
نه بیا بالا سهیل همشون رو کشت
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.