بچه ها farvahar12 مرد بیاین به احترامش یه دیقه سکوت کنیم
مگه نرسید به هلکوپتر
نه از کوه افتاد مرد
[quote][div][b]amir fc[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div]بچه ها farvahar12 مرد بیاین به احترامش یه دیقه سکوت کنیم:([/div][/quote]
مگه نرسید به هلکوپتر[/div][/quote]
نه از کوه افتاد مرد
کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککک یه مار منو زد کمکککککککککککککککککککککک
دست و پام هس نداره یکی بیاد کمکممممممممممممممممممممممم
ددا ارررر م ببیهوش میشم ک.........
الان میام پایین از هلکوپتر نجاتت میدم
الان به جز من کیا نفرتن توهلکوپتر؟
من واونی که گم شده
بیا تو هم برو بالا ساغر دست اینم بگیر من و سهیل بریم دونبال اون یکی
ساغر منو.بگیر بیام بالا بگو خلبان (اصلا خلبان کیه؟) ارتفغاع و کم کنه دست منو بگیر بیام بالا
خلبان علی
خسته نباشی سرنوشت......
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]amir fc[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]amir fc[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div]کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککک یه مار منو زد کمکککککککککککککککککککککک
دست و پام هس نداره یکی بیاد کمکممممممممممممممممممممممم
ددا ارررر م ببیهوش میشم ک.........[/div][/quote]
الان میام پایین از هلکوپتر نجاتت میدم
الان به جز من کیا نفرتن توهلکوپتر؟[/div][/quote]
من واونی که گم شده[/div][/quote]
بیا تو هم برو بالا ساغر دست اینم بگیر من و سهیل بریم دونبال اون یکی[/div][/quote]
ساغر منو.بگیر بیام بالا بگو خلبان (اصلا خلبان کیه؟) ارتفغاع و کم کنه دست منو بگیر بیام بالا[/div][/quote]
خلبان علی
بچه ها farvahar12 مرد بیاین به احترامش یه دیقه سکوت کنیم
مگه نرسید به هلکوپتر
بادمجون بم افت نداره فقط اگه نمیخوایید دو تا از افت های گنده بیوفته به جونم منو یکی بکشه تو هلیکوپتر زهر تو بدنمه نمیتونم راه برم
Admin
[quote][div][b]amir fc[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div]بچه ها farvahar12 مرد بیاین به احترامش یه دیقه سکوت کنیم:([/div][/quote]
مگه نرسید به هلکوپتر[/div][/quote]
بادمجون بم افت نداره فقط اگه نمیخوایید دو تا از افت های گنده بیوفته به جونم منو یکی بکشه تو هلیکوپتر زهر تو بدنمه نمیتونم راه برم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.