راستی من موندم که چرا ما تو این همه مدت هنوز نخوردیم زمین
راست میگیا پس الان خوردیم ولی من که زندم
دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ..
دوستای خوب...
انجمن فعال...
ولی اون روزا دیگه برنمیگرده
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div] هممون اون بالا یخ زدیم
راستی من موندم که چرا ما تو این همه مدت هنوز نخوردیم زمین:lol::lol:[/div][/quote]
راست میگیا پس الان خوردیم ولی من که زندم[/div][/quote]
:|
نخوردیم زمین چون تو هواپیما بودیم
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div] هممون اون بالا یخ زدیم
راستی من موندم که چرا ما تو این همه مدت هنوز نخوردیم زمین:lol::lol:[/div][/quote]
نخوردیم زمین چون تو هواپیما بودیم:mrgreen:
هواپیمامون که نابود شد
دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ..
دوستای خوب...
انجمن فعال...
ولی اون روزا دیگه برنمیگرده
[quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div] هممون اون بالا یخ زدیم
نخوردیم زمین چون تو هواپیما بودیم:mrgreen:[/div][/quote]
هواپیمامون که نابود شد
هواپیمامون که نابود شد
نه نشد..مال من دوباره باز سازی شد..مال اونم شد روبات بال دار..شما هم تو جت اون بودین
[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div] هممون اون بالا یخ زدیم
نخوردیم زمین چون تو هواپیما بودیم:mrgreen:[/div][/quote]
هواپیمامون که نابود شد[/div][/quote]
نه نشد..مال من دوباره باز سازی شد..مال اونم شد روبات بال دار..شما هم تو جت اون بودین:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.