ساکت شو من درو بستم رفتیم مقسط بعد شمال امکان نداره بزارم بری
soheil.mardani
من از هلکوپتر میام پایین آدم خور ها رو بزنم شما برید به من فکر نکنید خودتونو نجات بدید!!
بچه من با چتر پریدم تو جزیره..شما کارتونو انجام بدین بعد بیاین منو بر دارین..من اینجا کار دارما
وایسا منم بیام تنها تو رو میخورن
خسته نباشی سرنوشت......
[quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]ساکت شو من درو بستم رفتیم مقسط بعد شمال امکان نداره بزارم بری[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]من از هلکوپتر میام پایین آدم خور ها رو بزنم شما برید به من فکر نکنید خودتونو نجات بدید!! [/div][/quote]
[/div][/quote]
بچه من با چتر پریدم تو جزیره..شما کارتونو انجام بدین بعد بیاین منو بر دارین..من اینجا کار دارما[/div][/quote]
وایسا منم بیام تنها تو رو میخورن
بچه ها تو این جزیره که من هستم خیلی ارومه نه زامبی نه اژدها..بیاین اینجا یه استراحتی بکنیم
[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]من هم تو جزیره ام[/div][/quote]
بچه ها تو این جزیره که من هستم خیلی ارومه نه زامبی نه اژدها..بیاین اینجا یه استراحتی بکنیم
آه
چه سنگینی.
وای خدا اینجا چه قدر تاریک هست.
وای نههههه
اون یه آدم خارهههههه
یکی کمکمون کنههه
وایسا الان من و ساغر میاییم کمک
خسته نباشی سرنوشت......
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]s.s50[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]s.s50[/b][/div][div]بیا...بیا
منم ببر
بیا[/div][/quote]
دستمو بگیرررر.
بدووو
آخی.رسیدیم زیرزمین[/div][/quote]
بلندم کننننننننننننننننننن[/div][/quote]
آه
چه سنگینی.
وای خدا اینجا چه قدر تاریک هست.
وای نههههه
اون یه آدم خارهههههه
یکی کمکمون کنههه[/div][/quote]
وایسا الان من و ساغر میاییم کمک
من اومدم
نه لایک زیاددارم
نه پست زیاد
نه تعدادپاسخام زیاده
نه آواتاردرست حسابی دارم
ولی هرچی ندارم
یه دل دارم که خیلی بزرگه
[quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]من هم تو جزیره ام[/div][/quote]
بچه ها تو این جزیره که من هستم خیلی ارومه نه زامبی نه اژدها..بیاین اینجا یه استراحتی بکنیم[/div][/quote]
من اومدم
راس میگه بیاید نه نیاید...
یکی از زامبی ها قایم شده بود منو خورد من مردم
دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ..
دوستای خوب...
انجمن فعال...
ولی اون روزا دیگه برنمیگرده
[quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]من هم تو جزیره ام[/div][/quote]
بچه ها تو این جزیره که من هستم خیلی ارومه نه زامبی نه اژدها..بیاین اینجا یه استراحتی بکنیم[/div][/quote]
راس میگه بیاید نه نیاید...
یکی از زامبی ها قایم شده بود منو خورد من مردم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.