اه که هه 2 نفر از هلیکوپتر برن پایین اونارو بیارن
اون تنبلای ...رو
هلیکوپتر سوختش تموم شده بدویید و گرنه میرما
مایتی تو الان تنها راه نجات مایی
کمک
من با هلیکوپتر دارم میام دنبالتون
بچه ها همه سوار هلکوپتر مایتی بشین این یکی داره اتیش میگیره همه با هم تا شماره 3 رو که گفتن بپرن بیرون و برن تو اون یکی هلکوپتره
خسته نباشی سرنوشت......
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]amir fc[/b][/div][div][quote][div][b]ali kordi[/b][/div][div]اه که هه 2 نفر از هلیکوپتر برن پایین اونارو بیارن
اون تنبلای ...رو
هلیکوپتر سوختش تموم شده بدویید و گرنه میرما[/div][/quote]
کمک[/div][/quote]
من با هلیکوپتر دارم میام دنبالتون:mrgreen:[/div][/quote]
بچه ها همه سوار هلکوپتر مایتی بشین این یکی داره اتیش میگیره همه با هم تا شماره 3 رو که گفتن بپرن بیرون و برن تو اون یکی هلکوپتره
اون تنبلای ...رو
کمک
من با هلیکوپتر دارم میام دنبالتون
کلک تو هلیکوپترو از کجا اوردی نکنه هلیکوپتر منو دزدیدی وقتی داشتم سوخت میزدم
برگشتم دیدم گفتم:ااااه هه هلیکوپتر کو ؟؟؟؟؟؟؟
مایتی لرد بیا منم ببر
bikhodi
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]amir fc[/b][/div][div][quote][div][b]ali kordi[/b][/div][div]اه که هه 2 نفر از هلیکوپتر برن پایین اونارو بیارن
اون تنبلای ...رو
کمک[/div][/quote]
من با هلیکوپتر دارم میام دنبالتون:mrgreen:[/div][/quote]
کلک تو هلیکوپترو از کجا اوردی نکنه هلیکوپتر منو دزدیدی وقتی داشتم سوخت میزدم
برگشتم دیدم گفتم::o:o:o:o:oااااه هه هلیکوپتر کو ؟؟؟؟؟؟؟
مایتی لرد بیا منم ببر
ساکت شو من درو بستم رفتیم مقسط بعد شمال امکان نداره بزارم بری
soheil.mardani
من از هلکوپتر میام پایین آدم خور ها رو بزنم شما برید به من فکر نکنید خودتونو نجات بدید!!
بچه من با چتر پریدم تو جزیره..شما کارتونو انجام بدین بعد بیاین منو بر دارین..من اینجا کار دارما
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]ساکت شو من درو بستم رفتیم مقسط بعد شمال امکان نداره بزارم بری[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]من از هلکوپتر میام پایین آدم خور ها رو بزنم شما برید به من فکر نکنید خودتونو نجات بدید!! [/div][/quote]
[/div][/quote]
بچه من با چتر پریدم تو جزیره..شما کارتونو انجام بدین بعد بیاین منو بر دارین..من اینجا کار دارما
ساکت شو من درو بستم رفتیم مقسط بعد شمال امکان نداره بزارم بری
soheil.mardani
من از هلکوپتر میام پایین آدم خور ها رو بزنم شما برید به من فکر نکنید خودتونو نجات بدید!!
من درو شکستم
1
2
3 همه بپرین روزمین از اون ور هم بویید تو هلکوپتر مایتی
خسته نباشی سرنوشت......
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]ساکت شو من درو بستم رفتیم مقسط بعد شمال امکان نداره بزارم بری[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]من از هلکوپتر میام پایین آدم خور ها رو بزنم شما برید به من فکر نکنید خودتونو نجات بدید!! [/div][/quote]
[/div][/quote]
من درو شکستم
1
2
3 همه بپرین روزمین از اون ور هم بویید تو هلکوپتر مایتی
اون تنبلای ...رو
هلکوپتر ضربه خورده هر لحظه ممکنه سقوط کنیم
نه سقوط نمی کنیم اون بی شعور فقط یه خورده سنگ پرت کرد اینجا با سنگ سقوط نمی کنیم باید بریم و سوخت بزنیم فرودگاه نزدیگه
ساغر و امیر شما دوتا برید بقیرو نجات بدید من میرم سوخت بزنم یه سطل نفت اضافه هم میارم
الان رو اقانویسیمما پله ها رو گرفتیم 7 تا زامبی رو پله هان سقوط کنیم رفتیم کف اقیانوس حساب تفنگارو بکنید فکر منو هم نکنید به زامبی ا شایک کنید یکیشو داره پامو لیس میزنه
Admin
[quote][div][b]ali kordi[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]ali kordi[/b][/div][div]اه که هه 2 نفر از هلیکوپتر برن پایین اونارو بیارن
اون تنبلای ...رو
هلکوپتر ضربه خورده هر لحظه ممکنه سقوط کنیم[/div][/quote]
نه سقوط نمی کنیم اون بی شعور فقط یه خورده سنگ پرت کرد اینجا با سنگ سقوط نمی کنیم باید بریم و سوخت بزنیم فرودگاه نزدیگه
ساغر و امیر شما دوتا برید بقیرو نجات بدید من میرم سوخت بزنم یه سطل نفت اضافه هم میارم[/div][/quote]
[b]الان رو اقانویسیمما پله ها رو گرفتیم 7 تا زامبی رو پله هان سقوط کنیم رفتیم کف اقیانوس حساب تفنگارو بکنید فکر منو هم نکنید به زامبی ا شایک کنید یکیشو داره پامو لیس میزنه[/b]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.