بچه ها farvahar12 مرد بیاین به احترامش یه دیقه سکوت کنیم
مگه نرسید به هلکوپتر
بادمجون بم افت نداره فقط اگه نمیخوایید دو تا از افت های گنده بیوفته به جونم منو یکی بکشه تو هلیکوپتر زهر تو بدنمه نمیتونم راه برم
من که بهت پاد زهر زدم..خوب نشدی؟
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]amir fc[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div]بچه ها farvahar12 مرد بیاین به احترامش یه دیقه سکوت کنیم:([/div][/quote]
مگه نرسید به هلکوپتر[/div][/quote]
بادمجون بم افت نداره فقط اگه نمیخوایید دو تا از افت های گنده بیوفته به جونم منو یکی بکشه تو هلیکوپتر زهر تو بدنمه نمیتونم راه برم[/div][/quote]
لچه ها من دارم فرار می کنم امیر و سهیلو اغرم تو هلیکیوپتریم داریم میریم شمل اماده باشید
دستتو بده به من بیا بالا..
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]لچه ها من دارم فرار می کنم امیر و سهیلو اغرم تو هلیکیوپتریم داریم میریم شمل اماده باشید[/div][/quote]
دستتو بده به من بیا بالا..
مگه نرسید به هلکوپتر
بادمجون بم افت نداره فقط اگه نمیخوایید دو تا از افت های گنده بیوفته به جونم منو یکی بکشه تو هلیکوپتر زهر تو بدنمه نمیتونم راه برم
تو پامو بستی گفتی برم یکی جور کنم هنوزز ازت خبری نیست
Admin
[quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]amir fc[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div]بچه ها farvahar12 مرد بیاین به احترامش یه دیقه سکوت کنیم:([/div][/quote]
بادمجون بم افت نداره فقط اگه نمیخوایید دو تا از افت های گنده بیوفته به جونم منو یکی بکشه تو هلیکوپتر زهر تو بدنمه نمیتونم راه برم[/div][/quote]
من که بهت پاد زهر زدم..خوب نشدی؟[/div][/quote]
تو پامو بستی گفتی برم یکی جور کنم هنوزز ازت خبری نیست:lol:
مگه نرسید به هلکوپتر
الان میام کمکت
فکر کنم همه الان تو هلکوپترم به جز من و تو
خسته نباشی سرنوشت......
[quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]amir fc[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div]بچه ها farvahar12 مرد بیاین به احترامش یه دیقه سکوت کنیم:([/div][/quote]
الان میام کمکت
لچه ها من دارم فرار می کنم امیر و سهیلو اغرم تو هلیکیوپتریم داریم میریم شمل اماده باشید
منم ببرید.اینجا دارهبه من حمله میشه
تو هم بیا..من اینجا شدم مسئول دست گرفتن..همه هم پسرن جام تو جهنمه
این مطلب در 1392/06/25 14:50:08 نوشته شده است و در 1392/06/25 14:50:32 ویرایش شده است .
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]لچه ها من دارم فرار می کنم امیر و سهیلو اغرم تو هلیکیوپتریم داریم میریم شمل اماده باشید[/div][/quote]
منم ببرید.اینجا دارهبه من حمله میشه[/div][/quote]
تو هم بیا..من اینجا شدم مسئول دست گرفتن..همه هم پسرن جام تو جهنمه:lol:
مگه نرسید به هلکوپتر
الان میام کمکت
با امیر بیا تو هلوکوپتر بهت پادزهر تزریق کنم
[quote][div][b]amir fc[/b][/div][div][quote][div][b]farvahar12[/b][/div][div][quote][div][b]amir fc[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div]بچه ها farvahar12 مرد بیاین به احترامش یه دیقه سکوت کنیم:([/div][/quote]
الان میام کمکت
فکر کنم همه الان تو هلکوپترم به جز من و تو[/div][/quote]
با امیر بیا تو هلوکوپتر بهت پادزهر تزریق کنم
منم ببرید.اینجا دارهبه من حمله میشه
تو هم بیا..من اینجا شدم مسئول دست گرفتن..همه هم پسرن جام تو جهنمه
دقیقا
Admin
[quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]لچه ها من دارم فرار می کنم امیر و سهیلو اغرم تو هلیکیوپتریم داریم میریم شمل اماده باشید[/div][/quote]
منم ببرید.اینجا دارهبه من حمله میشه[/div][/quote]
تو هم بیا..من اینجا شدم مسئول دست گرفتن..همه هم پسرن جام تو جهنمه:lol:[/div][/quote]
دقیقا
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.