کاش منم دانش آموز بودم
وقتی می بینم شما از مدرسه صحبت می کنین قلبم پاره پاره می شه...!!!
اه اه
خداوکیلی راست میگه
ادم 30 سال از مدرسه دور باشه و تموم کرده باشه مدرسه رو ( به طور مثال ) واقعا دلش به مدرسه تنگ میشه
قدر این دوران رو بدونید
من از مدرسه بدم میاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد
اینو بزرگ شدی یادت بمونه
ابوالفضل اصلانی گفت : سی سال دیگه صد در صد قدر مدرسه رو میفهمی
اتفاقا من عاشق مدرسم وقتی با رفیقات میپری سوتیای معلما درسای شیرین یه پسر عشق زندگی اینارو میفهمه کسی که میدونه فردا کیه دختر عشق زندگی هم داریم کسی که بتونه رو پای خودش وایسه بقول دبیر دینی مون به مامان بابات نباید بگی ده تومن بده در راه خدا خخخخ اما من می خوام دندون پزشک شم براشم خوندم الان تیزهوشانم ایندم تضمینه میتونم بشم ولی واقعا مدرسه و درس رو چاشنی تلخ خوشمزه ی زندگی میدونم
این مطلب در 1393/07/01 15:47:01 نوشته شده است و در 1393/07/01 15:53:05 ویرایش شده است .
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]sarassname[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]sarassname[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]sarassname[/b][/div][div][quote][div][b]امین جوان[/b][/div][div]کاش منم دانش آموز بودم
وقتی می بینم شما از مدرسه صحبت می کنین قلبم پاره پاره می شه...!!![/div][/quote]
اه اه [/div][/quote]
خداوکیلی راست میگه
ادم 30 سال از مدرسه دور باشه و تموم کرده باشه مدرسه رو ( به طور مثال ) واقعا دلش به مدرسه تنگ میشه
قدر این دوران رو بدونید
[/div][/quote]
من از مدرسه بدم میاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد[/div][/quote]
اینو بزرگ شدی یادت بمونه
ابوالفضل اصلانی گفت : :mrgreen: سی سال دیگه صد در صد قدر مدرسه رو میفهمی :mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ[/div][/quote]
اتفاقا من عاشق مدرسم وقتی با رفیقات میپری سوتیای معلما درسای شیرین یه پسر عشق زندگی اینارو میفهمه کسی که میدونه فردا کیه دختر عشق زندگی هم داریم کسی که بتونه رو پای خودش وایسه بقول دبیر دینی مون به مامان بابات نباید بگی ده تومن بده در راه خدا خخخخ اما من می خوام دندون پزشک شم براشم خوندم الان تیزهوشانم ایندم تضمینه میتونم بشم ولی واقعا مدرسه و درس رو چاشنی تلخ خوشمزه ی زندگی میدونم:icon_12:
کاش منم دانش آموز بودم
وقتی می بینم شما از مدرسه صحبت می کنین قلبم پاره پاره می شه...!!!
اه اه
خداوکیلی راست میگه
قدر این دوران رو بدونید
من از مدرسه بدم میاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد
اینو بزرگ شدی یادت بمونه
ابوالفضل اصلانی گفت : سی سال دیگه صد در صد قدر مدرسه رو میفهمی
من همین الانش میفهمم نمیگم بچه مثبتم زنگ تفریحا یه حال هوای دیگه معلم پایه هم باشه در حد یه شوخی کوچولو ولی جدی و با جنبه. کسی که نفهمه سر کلاسه بعد دو دیقه بعد تو دفتره نمیدونم سر کلاس حرف بزنه زنگ تفریح مشقای عقب موندشو انجام بده قطعا باید از مدرسه بدش بیاد
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]sarassname[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]sarassname[/b][/div][div][quote][div][b]امین جوان[/b][/div][div]کاش منم دانش آموز بودم
وقتی می بینم شما از مدرسه صحبت می کنین قلبم پاره پاره می شه...!!![/div][/quote]
اه اه [/div][/quote]
خداوکیلی راست میگه
قدر این دوران رو بدونید
[/div][/quote]
من از مدرسه بدم میاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد[/div][/quote]
اینو بزرگ شدی یادت بمونه
ابوالفضل اصلانی گفت : :mrgreen: سی سال دیگه صد در صد قدر مدرسه رو میفهمی :mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
من همین الانش میفهمم نمیگم بچه مثبتم زنگ تفریحا یه حال هوای دیگه معلم پایه هم باشه در حد یه شوخی کوچولو ولی جدی و با جنبه. کسی که نفهمه سر کلاسه بعد دو دیقه بعد تو دفتره نمیدونم سر کلاس حرف بزنه زنگ تفریح مشقای عقب موندشو انجام بده قطعا باید از مدرسه بدش بیاد:icon_11:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.