نمی دونم ولی واسه من همین امروزه از فردا اجازه ی بازی ندارم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]یا علی 8 روز دیگه :|
بازم دلخوشی من جومونگه :|[/div][/quote]
11روز نیست؟؟؟؟[/div][/quote]
نمی دونم ولی واسه من همین امروزه از فردا اجازه ی بازی ندارم :shock::cry:
پیشواز مدارس-!
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]یا علی 8 روز دیگه :|
نمی دونم ولی واسه من همین امروزه از فردا اجازه ی بازی ندارم :shock::cry:[/div][/quote]
پیشواز مدارس-!
یعنی خداحافظی می کنی دیگه نمیای؟؟؟؟؟؟؟؟
بله عزیز دلم
فقط امضامو کپی کنید
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]یا علی 8 روز دیگه :|
نمی دونم ولی واسه من همین امروزه از فردا اجازه ی بازی ندارم :shock::cry:[/div][/quote]
[/div][/quote]
بله عزیز دلم :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
فقط امضامو کپی کنید :cry:
بله عزیز دلم
فقط امضامو کپی کنید
اگه تو نباشی انجمن حال نمیده
میدونم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]یا علی 8 روز دیگه :|
[/div][/quote]
بله عزیز دلم :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
فقط امضامو کپی کنید :cry:[/div][/quote]
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
اگه تو نباشی انجمن حال نمیده:cry::cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
میدونم :cry::mrgreen:
[quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]ستاره روز[/b][/div][div]هفته دیگه مدرسه ها شروع میشه [/div][/quote]
:shock::cry::cry::cry::cry::cry:
تنها دلخوشیمون جومونگه :lol:[/div][/quote]
تو مال کجایی ؟[/div][/quote]
بچه قمم این چه سوالیست در این تایپک؟:ugeek::ugeek::ugeek:
امسال دهن من سرویسه گرچه داغون میشم ولی میدونم امسال اخرین ساله ولی امسال نهایی دارم!!! یاخدا تخصصی هامونم خیلی سخته دوستان سال دیگه این موقع به امید خدا راهی دانشگاهم اگه امسالو به خیر بگذرونم
این مطلب در 1392/06/23 12:40:04 نوشته شده است و در 1392/06/23 12:40:37 ویرایش شده است .
سنگ قبرم را نمی سازد کسی مانده ام در کوچه هایه بی کسی سوختم خاکسترم را باد برد بهترین دوستم مرا از یاد
برد:
امسال دهن من سرویسه گرچه داغون میشم ولی میدونم امسال اخرین ساله ولی امسال نهایی دارم!!! یاخدا:cry::cry::cry: تخصصی هامونم خیلی سخته:cry::cry::cry::cry::cry::cry: دوستان سال دیگه این موقع به امید خدا راهی دانشگاهم :lol::lol: اگه امسالو به خیر بگذرونم:roll::roll::roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.