امسال دهن من سرویسه گرچه داغون میشم ولی میدونم امسال اخرین ساله ولی امسال نهایی دارم!!! یاخدا تخصصی هامونم خیلی سخته دوستان سال دیگه این موقع به امید خدا راهی دانشگاهم اگه امسالو به خیر بگذرونم
بعد بگو من با مولتی هام زیر نوشته های خودم تشکر نمیزنم
آخه ..
چی بگم آخه
توهم زدی؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]king[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi282[/b][/div][div]امسال دهن من سرویسه گرچه داغون میشم ولی میدونم امسال اخرین ساله ولی امسال نهایی دارم!!! یاخدا:cry::cry::cry: تخصصی هامونم خیلی سخته:cry::cry::cry::cry::cry::cry: دوستان سال دیگه این موقع به امید خدا راهی دانشگاهم :lol::lol: اگه امسالو به خیر بگذرونم:roll::roll::roll:[/div][/quote]
بعد بگو من با مولتی هام زیر نوشته های خودم تشکر نمیزنم
آخه ..:twisted::twisted:
چی بگم آخه[/div][/quote]
توهم زدی؟:lol::lol::lol:
یه چیز خودمون مدیر بخش ازاده این یکیم مسدود نکن که بدبخت میشم
بچه ها وقتی مدرسه ها تعطیل میشد اولین جایی که میرفتیم دم مدرسه دخترونه بود بچه هایه راهنمایی و بعضیا و دبیرستانی کمین میکردن تا دخترا در بیان
یه بار تو بازار چه محلومون داشتیم میرفتیم خونه دیدم یکی از بچه ها یه تخم مرغ برداشت مستقیم کوبوند رو سر دختر معروف محله که به همه شماره داده بعدش دوستش اومد کیفشو روسریشو انداختش زمین اومد یه مشت کوبوند تو صورت اون پسره پسر گریش داشت میگرفت
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]ستاره روز[/b][/div][div]یه چیز خودمون مدیر بخش ازاده این یکیم مسدود نکن که بدبخت میشم
بچه ها وقتی مدرسه ها تعطیل میشد اولین جایی که میرفتیم دم مدرسه دخترونه بود بچه هایه راهنمایی و بعضیا و دبیرستانی کمین میکردن تا دخترا در بیان
یه بار تو بازار چه محلومون داشتیم میرفتیم خونه دیدم یکی از بچه ها یه تخم مرغ برداشت مستقیم کوبوند رو سر دختر معروف محله که به همه شماره داده بعدش دوستش اومد کیفشو روسریشو انداختش زمین اومد یه مشت کوبوند تو صورت اون پسره پسر گریش داشت میگرفت[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
یه چیز خودمون مدیر بخش ازاده این یکیم مسدود نکن که بدبخت میشم
یه بار تو بازار چه محلومون داشتیم میرفتیم خونه دیدم یکی از بچه ها یه تخم مرغ برداشت مستقیم کوبوند رو سر دختر معروف محله که به همه شماره داده بعدش دوستش اومد کیفشو روسریشو انداختش زمین اومد یه مشت کوبوند تو صورت اون پسره پسر گریش داشت میگرفت
خخخخخخخخخخخ
خسته نباشی سرنوشت......
[quote][div][b]ستاره روز[/b][/div][div]یه چیز خودمون مدیر بخش ازاده این یکیم مسدود نکن که بدبخت میشم
یه بار تو بازار چه محلومون داشتیم میرفتیم خونه دیدم یکی از بچه ها یه تخم مرغ برداشت مستقیم کوبوند رو سر دختر معروف محله که به همه شماره داده بعدش دوستش اومد کیفشو روسریشو انداختش زمین اومد یه مشت کوبوند تو صورت اون پسره پسر گریش داشت میگرفت[/div][/quote]
خخخخخخخخخخخ
:lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.