بابا عجب آدم منطقیی هستی یعنی فرق نداره فردا مدرسه شروع بشه یا پس فردا؟
خوب واسه بقیه زود تر شروع شده یا خواهد شروع شد
خب باشه چقدر هم رو حرفش محکمه
من تنها دلخوشیم جومونگه اگه جومونگو نمی داد من مدرسه نمی رفتم چون خیلی سخته ...
مخصوصا روز اول و دوم
که هیچ کیو نمیشناسی ما هم رفتیم نمونه هیچ کدومخمون تاحالا همدیگرو ندیدیم
من دیگه صبح نمیام سرو اکم ولی شاید یکی دو ساعتی واسه کلید سرور 18 بیام
نه بابا کلید؟
ما که اگه گلد ساپورتمون خوب پول بده با پلیر های عالی شاید کتیبه ولی فک نمیکنم
پلیر ها من هستمو رضا عو سیمون بولیوار و افشین
منم کمتر میام بخاطر مدرسم
مدرسه شبیه زندانه تو زندان نگهمون میدارن شکنجمون میدن(کتک معلم ـــــــــ زندان هم کلاسه) ازمون کار میکشن(میگن مشق بنویس و برو تو سالن کمک کن و...)بعدش تازه هوا خوری هم میفرستن پشت بلندگو هم میگن همه برن سرکلاساشون و گرنه ...
خدایی شبیه زندان نی؟؟
فقط فرقش اینه که برمیگردیم خونه که اونم مرخصی حساب میشه
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][b]غروب ـآخر تاستون مبارک [/b][/div][/quote]
نه بابا امروز که غروب آخر نی ...
فردا هه[/div][/quote]
چه فرقی میکنه [/div][/quote]
بابا عجب آدم منطقیی هستی یعنی فرق نداره فردا مدرسه شروع بشه یا پس فردا؟:mrgreen:[/div][/quote]
خوب واسه بقیه زود تر شروع شده یا خواهد شروع شد [/div][/quote]
خب باشه چقدر هم رو حرفش محکمه :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
من تنها دلخوشیم جومونگه اگه جومونگو نمی داد من مدرسه نمی رفتم چون خیلی سخته ...:cry::cry:
مخصوصا روز اول و دوم :?
که هیچ کیو نمیشناسی ما هم رفتیم نمونه هیچ کدومخمون تاحالا همدیگرو ندیدیم [/div][/quote]
من دیگه صبح نمیام سرو اکم ولی شاید یکی دو ساعتی واسه کلید سرور 18 بیام [/div][/quote]
نه بابا کلید؟
ما که اگه گلد ساپورتمون خوب پول بده با پلیر های عالی شاید کتیبه ولی فک نمیکنم :roll::roll::roll::roll::roll:
پلیر ها من هستمو رضا عو سیمون بولیوار و افشین :|:|:|:|
منم کمتر میام بخاطر مدرسم
مدرسه شبیه زندانه تو زندان نگهمون میدارن شکنجمون میدن(کتک معلم ـــــــــ زندان هم کلاسه) ازمون کار میکشن(میگن مشق بنویس و برو تو سالن کمک کن و...)بعدش تازه هوا خوری هم میفرستن :o:o:o پشت بلندگو هم میگن همه برن سرکلاساشون و گرنه ...
خدایی شبیه زندان نی؟؟
فقط فرقش اینه که برمیگردیم خونه که اونم مرخصی حساب میشه :mrgreen:
خیلی
10 روز قبل مدرسه این تاپیکو دادم نمیدونم چرا غروب اخر نوشتم
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div]چه قدر غروب زیبایی هست :icon_10:[/div][/quote]
خیلی :mrgreen:
10 روز قبل مدرسه این تاپیکو دادم نمیدونم چرا غروب اخر نوشتم :mrgreen:
برید مدرسه حال کنید خداوکیلی ...
دل به این بازیا نبندین که تهش هیچی نیس .
من خودم تجربه کردم و بد جور زمین خوردم . برید با عشق و حال زندگی کنید و بی خیال این چیزا شید .
خدا به وقتش بهتون حال میده ...
برید مدرسه حال کنید خداوکیلی ...
دل به این بازیا نبندین که تهش هیچی نیس .
من خودم تجربه کردم و بد جور زمین خوردم . برید با عشق و حال زندگی کنید و بی خیال این چیزا شید .
خدا به وقتش بهتون حال میده ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.