کاش منم دانش آموز بودم
وقتی می بینم شما از مدرسه صحبت می کنین قلبم پاره پاره می شه...!!!
اه اه
خداوکیلی راست میگه
ادم 30 سال از مدرسه دور باشه و تموم کرده باشه مدرسه رو ( به طور مثال ) واقعا دلش به مدرسه تنگ میشه
قدر این دوران رو بدونید
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]sarassname[/b][/div][div][quote][div][b]امین جوان[/b][/div][div]کاش منم دانش آموز بودم
وقتی می بینم شما از مدرسه صحبت می کنین قلبم پاره پاره می شه...!!![/div][/quote]
اه اه [/div][/quote]
خداوکیلی راست میگه
ادم 30 سال از مدرسه دور باشه و تموم کرده باشه مدرسه رو ( به طور مثال ) واقعا دلش به مدرسه تنگ میشه
قدر این دوران رو بدونید
کاش منم دانش آموز بودم
اه اه
خداوکیلی راست میگه
قدر این دوران رو بدونید
من از مدرسه بدم میاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد
سارا خانوم
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]sarassname[/b][/div][div][quote][div][b]امین جوان[/b][/div][div]کاش منم دانش آموز بودم
اه اه [/div][/quote]
خداوکیلی راست میگه
قدر این دوران رو بدونید
[/div][/quote]
من از مدرسه بدم میاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد
کاش منم دانش آموز بودم
اه اه
خداوکیلی راست میگه
قدر این دوران رو بدونید
اینو بزرگ شدی یادت بمونه
ابوالفضل اصلانی گفت : سی سال دیگه صد در صد قدر مدرسه رو میفهمی
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]sarassname[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]sarassname[/b][/div][div][quote][div][b]امین جوان[/b][/div][div]کاش منم دانش آموز بودم
اه اه [/div][/quote]
خداوکیلی راست میگه
قدر این دوران رو بدونید
[/div][/quote]
من از مدرسه بدم میاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد[/div][/quote]
اینو بزرگ شدی یادت بمونه
ابوالفضل اصلانی گفت : :mrgreen: سی سال دیگه صد در صد قدر مدرسه رو میفهمی :mrgreen::mrgreen:
اه اه.حالم از کلاسمون بهم خورد.
همه ی لشو لوشارو فرستادن توی 2 تا کلاس دیگه، منه بدبختو نگه داشتن اینجا به همراه دو سه تا از بچه های پارسال.یعنی کلاسمون افتضاحه.
رضا نقل قول نکن
اه اه.حالم از کلاسمون بهم خورد.
همه ی لشو لوشارو فرستادن توی 2 تا کلاس دیگه، منه بدبختو نگه داشتن اینجا به همراه دو سه تا از بچه های پارسال.یعنی کلاسمون افتضاحه.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.