[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][b]غروب ـآخر تاستون مبارک [/b][/div][/quote]
مدرسه ما دوشنبه شروع میشه[/div][/quote]
ما ما یکشنبه مال بعضیا شروع شده
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][b]غروب ـآخر تاستون مبارک [/b][/div][/quote]
نه بابا امروز که غروب آخر نی ...
فردا هه[/div][/quote]
چه فرقی میکنه
بابا عجب آدم منطقیی هستی یعنی فرق نداره فردا مدرسه شروع بشه یا پس فردا؟
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][b]غروب ـآخر تاستون مبارک [/b][/div][/quote]
فردا هه[/div][/quote]
چه فرقی میکنه [/div][/quote]
بابا عجب آدم منطقیی هستی یعنی فرق نداره فردا مدرسه شروع بشه یا پس فردا؟:mrgreen:
خوب واسه بقیه زود تر شروع شده یا خواهد شروع شد
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][b]غروب ـآخر تاستون مبارک [/b][/div][/quote]
فردا هه[/div][/quote]
بابا عجب آدم منطقیی هستی یعنی فرق نداره فردا مدرسه شروع بشه یا پس فردا؟:mrgreen:[/div][/quote]
خب باشه چقدر هم رو حرفش محکمه
من تنها دلخوشیم جومونگه اگه جومونگو نمی داد من مدرسه نمی رفتم چون خیلی سخته ...
مخصوصا روز اول و دوم
که هیچ کیو نمیشناسی ما هم رفتیم نمونه هیچ کدومخمون تاحالا همدیگرو ندیدیم
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][b]غروب ـآخر تاستون مبارک [/b][/div][/quote]
فردا هه[/div][/quote]
بابا عجب آدم منطقیی هستی یعنی فرق نداره فردا مدرسه شروع بشه یا پس فردا؟:mrgreen:[/div][/quote]
خوب واسه بقیه زود تر شروع شده یا خواهد شروع شد [/div][/quote]
خب باشه چقدر هم رو حرفش محکمه :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
من تنها دلخوشیم جومونگه اگه جومونگو نمی داد من مدرسه نمی رفتم چون خیلی سخته ...:cry::cry:
مخصوصا روز اول و دوم :?
خب باشه چقدر هم رو حرفش محکمه
من تنها دلخوشیم جومونگه اگه جومونگو نمی داد من مدرسه نمی رفتم چون خیلی سخته ...
مخصوصا روز اول و دوم
من دیگه صبح نمیام سرو اکم ولی شاید یکی دو ساعتی واسه کلید سرور 18 بیام
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][b]غروب ـآخر تاستون مبارک [/b][/div][/quote]
فردا هه[/div][/quote]
خوب واسه بقیه زود تر شروع شده یا خواهد شروع شد [/div][/quote]
خب باشه چقدر هم رو حرفش محکمه :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
من تنها دلخوشیم جومونگه اگه جومونگو نمی داد من مدرسه نمی رفتم چون خیلی سخته ...:cry::cry:
مخصوصا روز اول و دوم :?
که هیچ کیو نمیشناسی ما هم رفتیم نمونه هیچ کدومخمون تاحالا همدیگرو ندیدیم [/div][/quote]
من دیگه صبح نمیام سرو اکم ولی شاید یکی دو ساعتی واسه کلید سرور 18 بیام
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.