بچه که بودم پدر مادر شکلات خریده بودن بعد هردو رفتن سر کار.منم تنها و یه بسته شکلات نتونستم تحمل کنم همشونو خوردم.وقتی مامانم اومد گفتم مامان 6 تا شکلات خوردم تموم شد
عاقا چشتون روز بد نبینه مامانم قبل از اینکه بره سر کار شکلاتا شمرده بود 54 تا بودن
امضای من به چه دردتون میخوره
بچه که بودم پدر مادر شکلات خریده بودن بعد هردو رفتن سر کار.منم تنها و یه بسته شکلات نتونستم تحمل کنم همشونو خوردم.وقتی مامانم اومد گفتم مامان 6 تا شکلات خوردم تموم شد
عاقا چشتون روز بد نبینه مامانم قبل از اینکه بره سر کار شکلاتا شمرده بود 54 تا بودن :lol::lol::lol::lol::lol:
کلا آتیش عادت داره منو جزغاله کنه
1_داشتم با یک ماشه داغ بازی میکردم خورد پای سمت چپم تنش چسبید جزغاله شدم
2_بخاری خیلی درجش زیاد شده بود برا همین داغ بود..من رفتم جلو یک دفعه پامو حرکت دادم پای راستم چسبید تنش و بازم حزغاله شدم
الان روی هر دو پام علامت هست
برم الکی به همه بگم من قدرت دارم ایناهم علامت هستن
این مطلب در 1392/05/06 23:18:03 نوشته شده است و در 1392/05/06 23:18:44 ویرایش شده است .
آیدی ردیکال:6791738
بیا ردیکال هفته ای یک کارت شارژ 1000تومنی توی مسابقه میگیری
کلا آتیش عادت داره منو جزغاله کنه
1_داشتم با یک ماشه داغ بازی میکردم خورد پای سمت چپم تنش چسبید جزغاله شدم
2_بخاری خیلی درجش زیاد شده بود برا همین داغ بود..من رفتم جلو یک دفعه پامو حرکت دادم پای راستم چسبید تنش و بازم حزغاله شدم
الان روی هر دو پام علامت هست
برم الکی به همه بگم من قدرت دارم ایناهم علامت هستن:?
این بازیش جوریه که گندهایی رو که تا به حال به بالا آووردین رو باید در اینجا اعتراف کنین
اولیش خودم
کلاس اول ابتدایی از یه پسره بدم میومد از قصد زدم دفترمو پاره کردم وانداختم گردن اون پسره و مشت زدم تو دهنش دهنش خون آمد و نزدیک بود از مدرسه اخراج بشم..بدبخت از بس از من کتک خورد همون سال اول از مدرسه رفت
من یه بار با دوچرخه با سرعت داشتم سر پایینی رو میومدم پایین یدفعه تعادل دو چرخه از دستم در رفت کوبوندم به یه 206 که پارک بود بعد اطراف نگاه کردم دیدم صاحبش نیست مثل جت در رفتم البته دلم واسش خیلی سوخت
منم یه بار سوار دوچرخه بودم رفتم تو سرپایینی خاکی هم بود سرعتم مث جت شده بود یه دفعه دیدم جلوم دیواره نگو بن بست بود نمدونستم چی کار کنم ترمز عقب نداشتم مجبور شدم ترمز جلو بگیرم ...............
و بعد من ده بار خوردم زمین پرتاپ شدم دو چره هم همون جوری 10 بار افتاد روسرم درست بعد از کله ملق شد به دیوار رسیدم اگه دیر تر ترمز نگرفته بودم مرده بودم دیگه از اون به بعد لباسام همه پاره پوره شده بود شانس اوردم کله ام به سنگ نخورد
دوچرخه ام پرس شده بود 1000 تومن هم نمی خریدنش
دنیا به من مدیون هست من به مادرم ادیسون
❣♥✪✪❤☢☢♥ من به هر کی امضا نمیدم مگه الکیه ♥✪✪❤☢☢♥❣
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div]این بازیش جوریه که گندهایی رو که تا به حال به بالا آووردین رو باید در اینجا اعتراف کنین:D
اولیش خودم
کلاس اول ابتدایی از یه پسره بدم میومد از قصد زدم دفترمو پاره کردم وانداختم گردن اون پسره و مشت زدم تو دهنش دهنش خون آمد و نزدیک بود از مدرسه اخراج بشم..بدبخت از بس از من کتک خورد همون سال اول از مدرسه رفت:lol::lol:[/div][/quote]
من یه بار با دوچرخه با سرعت داشتم سر پایینی رو میومدم پایین یدفعه تعادل دو چرخه از دستم در رفت کوبوندم به یه 206 که پارک بود بعد اطراف نگاه کردم دیدم صاحبش نیست مثل جت در رفتم البته دلم واسش خیلی سوخت:oops:[/div][/quote]
منم یه بار سوار دوچرخه بودم رفتم تو سرپایینی خاکی هم بود سرعتم مث جت شده بود یه دفعه دیدم جلوم دیواره نگو بن بست بود نمدونستم چی کار کنم ترمز عقب نداشتم مجبور شدم ترمز جلو بگیرم ...............
و بعد من ده بار خوردم زمین پرتاپ شدم دو چره هم همون جوری 10 بار افتاد روسرم درست بعد از کله ملق شد به دیوار رسیدم اگه دیر تر ترمز نگرفته بودم مرده بودم دیگه از اون به بعد لباسام همه پاره پوره شده بود شانس اوردم کله ام به سنگ نخورد
این بازیش جوریه که گندهایی رو که تا به حال به بالا آووردین رو باید در اینجا اعتراف کنین
اولیش خودم
کلاس اول ابتدایی از یه پسره بدم میومد از قصد زدم دفترمو پاره کردم وانداختم گردن اون پسره و مشت زدم تو دهنش دهنش خون آمد و نزدیک بود از مدرسه اخراج بشم..بدبخت از بس از من کتک خورد همون سال اول از مدرسه رفت
من یه بار با دوچرخه با سرعت داشتم سر پایینی رو میومدم پایین یدفعه تعادل دو چرخه از دستم در رفت کوبوندم به یه 206 که پارک بود بعد اطراف نگاه کردم دیدم صاحبش نیست مثل جت در رفتم البته دلم واسش خیلی سوخت
پسره آشخارسوار دوچرخم شد با کله رفت تو دیوار دوچرخه هم سابیده شد به الک
آیدی ردیکال:6791738
بیا ردیکال هفته ای یک کارت شارژ 1000تومنی توی مسابقه میگیری
[quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div]این بازیش جوریه که گندهایی رو که تا به حال به بالا آووردین رو باید در اینجا اعتراف کنین:D
اولیش خودم
کلاس اول ابتدایی از یه پسره بدم میومد از قصد زدم دفترمو پاره کردم وانداختم گردن اون پسره و مشت زدم تو دهنش دهنش خون آمد و نزدیک بود از مدرسه اخراج بشم..بدبخت از بس از من کتک خورد همون سال اول از مدرسه رفت:lol::lol:[/div][/quote]
من یه بار با دوچرخه با سرعت داشتم سر پایینی رو میومدم پایین یدفعه تعادل دو چرخه از دستم در رفت کوبوندم به یه 206 که پارک بود بعد اطراف نگاه کردم دیدم صاحبش نیست مثل جت در رفتم البته دلم واسش خیلی سوخت:oops:[/div][/quote]
دوچرخه ام پرس شده بود 1000 تومن هم نمی خریدنش[/div][/quote]
پسره آشخارسوار دوچرخم شد با کله رفت تو دیوار دوچرخه هم سابیده شد به الک:lol:
من کلا تو مدرسه کرم زیاد میریزم امسال دوم راهنمایی بودم معلم حرفمون چک زد زیر گوشم منم آخرین روز مدرسه داشتم میرفتم بزنم ماشینشو 4چرخ بفرستم هوا بچها نزاشتن...
لقب ها
معلم تاریخ و جغرافیا(معروف به فلات تبت)
معلم حرفه( معروف به * و فناوری)چون یک جوری میگه * از خنده پاره میشی
معلم املاء(معروف به اختاپوس)
معلم زبان(فسیل زنده و دایناسور)
حالا سر لقب رفقا
رفیق قدیمیم مجتبی(معروف به بلدرچین)چون خیلی ریز و میزست
یک همکلاسی دیگه دارم 110کیلو وزنشه(معروف به ماموت،قارچ،خرس قطبی)
ما کلا بالقب هم دیگه رو صدا میکنیم....
پسر داییم میگه:
به معلم حرفهشون میگن عسکر نحشه
بعد میگه واسه معلم فارسی شون ی شعر سورودن خیلی باحاله:
آیه آیه آیه آیه****ایرجی * نداره
ادامشو نمی تونم بنویسم مسدودم می کنن
معلم زبان(چارلی چاپلین,هیتلر(خیلی شبیهشونه))
معلم تاریخ پارسال(تیمور لنگ)
معلم ریاضی(بهنام تشکر)
معلم تاریخ امسال(مسلم بی دندون)
مدیرمون(عطاکل)
اصلا یه وضعیه....
اون یکی پسر داییم میگه یک معلمی دارن وقتی میاد تو کلاس از راه ک میرسه ب بچه های کلاس میگه تو سیاهی ...تو سیاهی ...
پسره داره از سفیدی برق میزنه بهش میگه تو زیر دود فانوس ب دنیا اومدی ک سیاه شید
god is good
[quote][div][b]ralph78[/b][/div][div]من کلا تو مدرسه کرم زیاد میریزم امسال دوم راهنمایی بودم معلم حرفمون چک زد زیر گوشم منم آخرین روز مدرسه داشتم میرفتم بزنم ماشینشو 4چرخ بفرستم هوا بچها نزاشتن...
لقب ها
معلم تاریخ و جغرافیا(معروف به فلات تبت)
معلم حرفه( معروف به سیستم و فناوری)چون یک جوری میگه سیستم از خنده پاره میشی
معلم املاء(معروف به اختاپوس)
معلم زبان(فسیل زنده و دایناسور)
حالا سر لقب رفقا
رفیق قدیمیم مجتبی(معروف به بلدرچین)چون خیلی ریز و میزست
یک همکلاسی دیگه دارم 110کیلو وزنشه(معروف به ماموت،قارچ،خرس قطبی):lol::mrgreen:[/div][/quote]
ما کلا بالقب هم دیگه رو صدا میکنیم....
پسر داییم میگه:
به معلم حرفهشون میگن عسکر نحشه
بعد میگه واسه معلم فارسی شون ی شعر سورودن خیلی باحاله:
آیه آیه آیه آیه****ایرجی * نداره
ادامشو نمی تونم بنویسم مسدودم می کنن:D
معلم زبان(چارلی چاپلین,هیتلر(خیلی شبیهشونه))
معلم تاریخ پارسال(تیمور لنگ)
معلم ریاضی(بهنام تشکر)
معلم تاریخ امسال(مسلم بی دندون)
مدیرمون(عطاکل)
اصلا یه وضعیه....
اون یکی پسر داییم میگه یک معلمی دارن وقتی میاد تو کلاس از راه ک میرسه ب بچه های کلاس میگه تو سیاهی ...تو سیاهی ...
پسره داره از سفیدی برق میزنه بهش میگه تو زیر دود فانوس ب دنیا اومدی ک سیاه شید:lol:
من یه بار عصبانی بودم می خواستم برا پسر خالم شام درست کنم !!!! نیمرو می خواستم درست کنم با طعم"پودر سیر" فلفل(به فلفل حساسیت داشت)" "پودر انبه(ای)" پودر پرتقال" و 5 قاشق نمک خب دیگه بقیه اش رو خودتون می تونید حدس بزنید
یه بارم تو تولد یکی عینکمو پرت کرد خداشاهده 10 بار بازانو مهکم زدم تو دلش و 4 مشتم حوالیه اون دهنش خلاصه دهنش خونی شده.....
یه بارم رفتیم شیطونی کنیم زنگ یکیو بزنم که به فکر من جرقه ای زد
اومدیت بین دو تا درخت نخ بستیم بعد زنگو زیدیم وقتی اومد پایین ما زبون درازی کردم بعد اون دویید طرفمون ما هم وایسادیم پاش گیر کرد به نخه ترق با سر اومد زمین خب ما هم فرار کردیم دیگه!!!!
این مطلب در 1392/05/07 12:18:09 نوشته شده است و در 1392/05/07 12:19:01 ویرایش شده است .
از اهواز هستم
من در سرور هایی مثل 10 11 12 13 14 15 بازی کردم اما در 10 قبول نکرد این خودمم
من یه بار عصبانی بودم می خواستم برا پسر خالم شام درست کنم !!!! نیمرو می خواستم درست کنم با طعم"پودر سیر" فلفل(به فلفل حساسیت داشت)" "پودر انبه(ای)" پودر پرتقال" و 5 قاشق نمک:mrgreen: خب دیگه بقیه اش رو خودتون می تونید حدس بزنید:lol::lol:
یه بارم تو تولد یکی عینکمو پرت کرد خداشاهده 10 بار بازانو مهکم زدم تو دلش و 4 مشتم حوالیه اون دهنش خلاصه دهنش خونی شده.....
یه بارم رفتیم شیطونی کنیم زنگ یکیو بزنم که به فکر من جرقه ای زد
اومدیت بین دو تا درخت نخ بستیم بعد زنگو زیدیم وقتی اومد پایین ما زبون درازی کردم بعد اون دویید طرفمون ما هم وایسادیم پاش گیر کرد به نخه ترق با سر اومد زمین خب ما هم فرار کردیم دیگه!!!!
یه بار یه بچه گربه دیدم تو خیابون(خیلی بچه بودم) دمشو گرفتم رفتم سمت خونه پدر بزرگم که نزدیک خونه خودمون بود.گفتم جوجو اوردم جوجو
بعد دیدم کسی نیست گربه رو پرت کردم داخل پره های کولر ابی.هیچی دیگه کولره سوخت گربه هم به دیار باقی شتافت
برعکس شما پشیمون نیستم
یه بار یه بچه گربه دیدم تو خیابون(خیلی بچه بودم) دمشو گرفتم رفتم سمت خونه پدر بزرگم که نزدیک خونه خودمون بود.گفتم جوجو اوردم جوجو
بعد دیدم کسی نیست گربه رو پرت کردم داخل پره های کولر ابی.هیچی دیگه کولره سوخت گربه هم به دیار باقی شتافت
برعکس شما پشیمون نیستم:lol::lol::lol:
یه بار رفته بودیم بازار که من لباس عید بخرم.عاغا همه مغازه هارو گشتم تا اخرش اون چیزی که دلم میخواست خریدم
لامصب اندازم نبود.دوباره هی گشتیم تا یدونه که اندازم بود پیدا کردیم
اونو که خریدم رفتم خونه پوشیدم نشون مامان بابام هم دادم .هیچی دیگه اونا هم خوششون اومد.
چیه؟؟!! حتما باید خنده دار باشه؟؟؟
یه بار رفته بودیم بازار که من لباس عید بخرم.عاغا همه مغازه هارو گشتم تا اخرش اون چیزی که دلم میخواست خریدم
لامصب اندازم نبود.دوباره هی گشتیم تا یدونه که اندازم بود پیدا کردیم
اونو که خریدم رفتم خونه پوشیدم نشون مامان بابام هم دادم .هیچی دیگه اونا هم خوششون اومد.
چیه؟؟!! حتما باید خنده دار باشه؟؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.