این بازیش جوریه که گندهایی رو که تا به حال به بالا آووردین رو باید در اینجا اعتراف کنین
اولیش خودم
کلاس اول ابتدایی از یه پسره بدم میومد از قصد زدم دفترمو پاره کردم وانداختم گردن اون پسره و مشت زدم تو دهنش دهنش خون آمد و نزدیک بود از مدرسه اخراج بشم..بدبخت از بس از من کتک خورد همون سال اول از مدرسه رفت
من یه بار با دوچرخه با سرعت داشتم سر پایینی رو میومدم پایین یدفعه تعادل دو چرخه از دستم در رفت کوبوندم به یه 206 که پارک بود بعد اطراف نگاه کردم دیدم صاحبش نیست مثل جت در رفتم البته دلم واسش خیلی سوخت
کار خوبی کردی
یک بار دیگه سال دوم ابتدایی تخته سیاه داشتیم با ابر پاک میکردیم..منم ابر گرفتم تخته رو که با گچ نوشته بود پاک کردم بعدش هی میزدم رو ابر این گچا همه جا پخش شد و بیش ترش رفت روی کیف معلمم..خلاصه کلاسو به گند کشیدم
و از نمره انضباتم کم شد
آیدی ردیکال:6791738
بیا ردیکال هفته ای یک کارت شارژ 1000تومنی توی مسابقه میگیری
[quote][div][b]ralph78[/b][/div][div][quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div]این بازیش جوریه که گندهایی رو که تا به حال به بالا آووردین رو باید در اینجا اعتراف کنین:D
اولیش خودم
کلاس اول ابتدایی از یه پسره بدم میومد از قصد زدم دفترمو پاره کردم وانداختم گردن اون پسره و مشت زدم تو دهنش دهنش خون آمد و نزدیک بود از مدرسه اخراج بشم..بدبخت از بس از من کتک خورد همون سال اول از مدرسه رفت:lol::lol:[/div][/quote]
من یه بار با دوچرخه با سرعت داشتم سر پایینی رو میومدم پایین یدفعه تعادل دو چرخه از دستم در رفت کوبوندم به یه 206 که پارک بود بعد اطراف نگاه کردم دیدم صاحبش نیست مثل جت در رفتم البته دلم واسش خیلی سوخت:oops:[/div][/quote]
کار خوبی کردی:lol:
یک بار دیگه سال دوم ابتدایی تخته سیاه داشتیم با ابر پاک میکردیم..منم ابر گرفتم تخته رو که با گچ نوشته بود پاک کردم بعدش هی میزدم رو ابر این گچا همه جا پخش شد و بیش ترش رفت روی کیف معلمم..خلاصه کلاسو به گند کشیدم:lol:[/div][/quote]
و از نمره انضباتم کم شد:lol:
این بازیش جوریه که گندهایی رو که تا به حال به بالا آووردین رو باید در اینجا اعتراف کنین
اولیش خودم
کلاس اول ابتدایی از یه پسره بدم میومد از قصد زدم دفترمو پاره کردم وانداختم گردن اون پسره و مشت زدم تو دهنش دهنش خون آمد و نزدیک بود از مدرسه اخراج بشم..بدبخت از بس از من کتک خورد همون سال اول از مدرسه رفت
من یه بار با دوچرخه با سرعت داشتم سر پایینی رو میومدم پایین یدفعه تعادل دو چرخه از دستم در رفت کوبوندم به یه 206 که پارک بود بعد اطراف نگاه کردم دیدم صاحبش نیست مثل جت در رفتم البته دلم واسش خیلی سوخت
من یه بار با دوچرخه زدم به پای یه نفر ولی چون آروم زدم بعد اون موقع بچه هم بودم چیزی نگفت
inera@att.net
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]ralph78[/b][/div][div]این بازیش جوریه که گندهایی رو که تا به حال به بالا آووردین رو باید در اینجا اعتراف کنین:D
اولیش خودم
کلاس اول ابتدایی از یه پسره بدم میومد از قصد زدم دفترمو پاره کردم وانداختم گردن اون پسره و مشت زدم تو دهنش دهنش خون آمد و نزدیک بود از مدرسه اخراج بشم..بدبخت از بس از من کتک خورد همون سال اول از مدرسه رفت:lol::lol:[/div][/quote]
من یه بار با دوچرخه با سرعت داشتم سر پایینی رو میومدم پایین یدفعه تعادل دو چرخه از دستم در رفت کوبوندم به یه 206 که پارک بود بعد اطراف نگاه کردم دیدم صاحبش نیست مثل جت در رفتم البته دلم واسش خیلی سوخت:oops:[/div][/quote]
من یه بار با دوچرخه زدم به پای یه نفر:lol: ولی چون آروم زدم بعد اون موقع بچه هم بودم چیزی نگفت
یه بار هم بچه بودم رفته بودم رو پشت بوم خونه یکی از فامیلامون، خونه های پایینی رو با شلنگ آب خیس کردم دیش مـاهواره هاشون- لباساشون-وسیله هاشون- ... بیچاره ها
inera@att.net
یه بار هم بچه بودم رفته بودم رو پشت بوم خونه یکی از فامیلامون، خونه های پایینی رو با شلنگ آب خیس کردم:lol: دیش مـاهواره هاشون- لباساشون-وسیله هاشون- ... :lol::lol: بیچاره ها:lol:
یه بار هم بچه بودم رفته بودم رو پشت بوم خونه یکی از فامیلامون، خونه های پایینی رو با شلنگ آب خیس کردم دیش مـاهواره هاشون- لباساشون-وسیله هاشون- ... بیچاره ها
چه کاره ا که شما نکردید
بُـز
The Ascension
لغت نامه Version 1.4
http://s5.picofile.com/file/8156870618/Loghat_Name_Saske.docx.htm
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]یه بار هم بچه بودم رفته بودم رو پشت بوم خونه یکی از فامیلامون، خونه های پایینی رو با شلنگ آب خیس کردم:lol: دیش مـاهواره هاشون- لباساشون-وسیله هاشون- ... :lol::lol: بیچاره ها:lol:[/div][/quote]
:lol: چه کاره ا که شما نکردید
من واسه یکی ازدوستامو میگم سوم ابتدایی بود مااون موقع ها تخم مرغ خالی میکردیم با کاغذ رنگی وازاین چیزا پر میکردیم اونم این کارو کرده بودولی اشتباهی تخم مرغ واقعی اورده بود....دقیقا بالا ر معلم خورد به سقف وپخش شد رو لباساش....دوستم یه هفته ازکلاس اخراج شد.
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
من واسه یکی ازدوستامو میگم سوم ابتدایی بود مااون موقع ها تخم مرغ خالی میکردیم با کاغذ رنگی وازاین چیزا پر میکردیم اونم این کارو کرده بودولی اشتباهی تخم مرغ واقعی اورده بود....دقیقا بالا ر معلم خورد به سقف وپخش شد رو لباساش....دوستم یه هفته ازکلاس اخراج شد.
من یک بار داشتم برای کللاسمون پاورپوینت می ساختم بعد شش ساعت با 100 اسلاید کامپیوتر هنگ کرد و منم یادم رفته بود سیوش کنم دیگه هیچی روز از نو بدبختی از نو
http://s1.picofile.com/file/7923947311/d.bmp
من یک بار داشتم برای کللاسمون پاورپوینت می ساختم بعد شش ساعت با 100 اسلاید کامپیوتر هنگ کرد و منم یادم رفته بود سیوش کنم دیگه هیچی روز از نو بدبختی از نو
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.