من یک بار داشتم برای کللاسمون پاورپوینت می ساختم بعد شش ساعت با 100 اسلاید کامپیوتر هنگ کرد و منم یادم رفته بود سیوش کنم دیگه هیچی روز از نو بدبختی از نو
من پاورپوینت فقط واه نمره ساختم کلا حوصلشو ندارم
هرروز دارن گولمون میزنن هرروز هم داریم بازی میکنیم
واقعا نابغه ایم
[quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div]من یک بار داشتم برای کللاسمون پاورپوینت می ساختم بعد شش ساعت با 100 اسلاید کامپیوتر هنگ کرد و منم یادم رفته بود سیوش کنم دیگه هیچی روز از نو بدبختی از نو[/div][/quote]
من یک بار داشتم برای کللاسمون پاورپوینت می ساختم بعد شش ساعت با 100 اسلاید کامپیوتر هنگ کرد و منم یادم رفته بود سیوش کنم دیگه هیچی روز از نو بدبختی از نو
داداش خوب منم واسه نمره می سازم ولی واقعا ضد حال بود
http://s1.picofile.com/file/7923947311/d.bmp
[quote][div][b]شوالیه انیشتین2[/b][/div][div][quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div]من یک بار داشتم برای کللاسمون پاورپوینت می ساختم بعد شش ساعت با 100 اسلاید کامپیوتر هنگ کرد و منم یادم رفته بود سیوش کنم دیگه هیچی روز از نو بدبختی از نو[/div][/quote]
من پاورپوینت فقط واه نمره ساختم کلا حوصلشو ندارم [/div][/quote]
یه دو صفحه ایشم میساختم معلم نمرمو میداد آخرشم همرو 20شدم رفت پی کارش راحت شدم
هرروز دارن گولمون میزنن هرروز هم داریم بازی میکنیم
واقعا نابغه ایم
[quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین2[/b][/div][div][quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div]من یک بار داشتم برای کللاسمون پاورپوینت می ساختم بعد شش ساعت با 100 اسلاید کامپیوتر هنگ کرد و منم یادم رفته بود سیوش کنم دیگه هیچی روز از نو بدبختی از نو[/div][/quote]
داداش خوب منم واسه نمره می سازم ولی واقعا ضد حال بود[/div][/quote]
من اصلا درسایی که پاور پوینت می ساختم بدون پاورپوینت بیست می شدم اما نمی دونم مرضم چی بود که باز پاور پوینتارو من قبول می کردم. اصلا توش موندم
[quote][div][b]شوالیه انیشتین2[/b][/div][div][quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div][quote][div][b]شوالیه انیشتین2[/b][/div][div][quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div]من یک بار داشتم برای کللاسمون پاورپوینت می ساختم بعد شش ساعت با 100 اسلاید کامپیوتر هنگ کرد و منم یادم رفته بود سیوش کنم دیگه هیچی روز از نو بدبختی از نو[/div][/quote]
داداش خوب منم واسه نمره می سازم ولی واقعا ضد حال بود[/div][/quote]
یه دو صفحه ایشم میساختم معلم نمرمو میداد آخرشم همرو 20شدم رفت پی کارش راحت شدم [/div][/quote]
من اصلا درسایی که پاور پوینت می ساختم بدون پاورپوینت بیست می شدم اما نمی دونم مرضم چی بود که باز پاور پوینتارو من قبول می کردم. اصلا توش موندم :|
من یه بار کلاس اول که بودم معلم با کلی زحمت کل تخته رو از نوشته های مربوط به درس پر کرده بود و وقتی زنگ خورد خودش رفت و به بچه ها گفت اینو بنویسین برین بیرون تو حیاط منم تند تند نوشتم و رفتم یه ضربدر بزرگ روی تخته کشیدم و فرار کردم کل کلاس افتادن دنبالم
دیگه برو واسه همیشه که قیدتو زدم
پیام من به عصر پادشاهان
دوستان چت روم کینگز فردا پس از ساعت 12
من یه بار کلاس اول که بودم معلم با کلی زحمت کل تخته رو از نوشته های مربوط به درس پر کرده بود و وقتی زنگ خورد خودش رفت و به بچه ها گفت اینو بنویسین برین بیرون تو حیاط منم تند تند نوشتم و رفتم یه ضربدر بزرگ روی تخته کشیدم و فرار کردم کل کلاس افتادن دنبالم:shock::lol::lol::lol::mrgreen:
من یه بار کلاس اول که بودم معلم با کلی زحمت کل تخته رو از نوشته های مربوط به درس پر کرده بود و وقتی زنگ خورد خودش رفت و به بچه ها گفت اینو بنویسین برین بیرون تو حیاط منم تند تند نوشتم و رفتم یه ضربدر بزرگ روی تخته کشیدم و فرار کردم کل کلاس افتادن دنبالم
دمت گرم از این کار خیلی خوشم میاد، یکبار یکی از فامیلام اومده بود خونمون منم داشتم پینگ پنگ بازی می کردم محکم راکت خورد تو سرش دیگه هیچی 5 تا بخیه خورد
[quote][div][b]amir.h.r2[/b][/div][div]من یه بار کلاس اول که بودم معلم با کلی زحمت کل تخته رو از نوشته های مربوط به درس پر کرده بود و وقتی زنگ خورد خودش رفت و به بچه ها گفت اینو بنویسین برین بیرون تو حیاط منم تند تند نوشتم و رفتم یه ضربدر بزرگ روی تخته کشیدم و فرار کردم کل کلاس افتادن دنبالم:shock::lol::lol::lol::mrgreen:[/div][/quote]
دمت گرم از این کار خیلی خوشم میاد، یکبار یکی از فامیلام اومده بود خونمون منم داشتم پینگ پنگ بازی می کردم محکم راکت خورد تو سرش دیگه هیچی 5 تا بخیه خورد
منم معلم علوممون گفت پاور پویت بسازین منم فقط یک دونه پاور پوینت خالی گذاشتم تو فلشم الکی بهش نشون دادم بهم 20داد بدونه اینکه باز کنه ببینه چی داخلشه
آخر سال هم گفت تحقیقاتتونو در طول سال بیارید منم چرط و پرت ریختم تو فلشم مثلا:فیلم های حیاط وحش و... دادم بهش بهم 20 داد
آیدی ردیکال:6791738
بیا ردیکال هفته ای یک کارت شارژ 1000تومنی توی مسابقه میگیری
منم معلم علوممون گفت پاور پویت بسازین منم فقط یک دونه پاور پوینت خالی گذاشتم تو فلشم الکی بهش نشون دادم بهم 20داد بدونه اینکه باز کنه ببینه چی داخلشه:lol:
آخر سال هم گفت تحقیقاتتونو در طول سال بیارید منم چرط و پرت ریختم تو فلشم مثلا:فیلم های حیاط وحش و... دادم بهش بهم 20 داد:lol::lol::twisted:
منم معلم علوممون گفت پاور پویت بسازین منم فقط یک دونه پاور پوینت خالی گذاشتم تو فلشم الکی بهش نشون دادم بهم 20داد بدونه اینکه باز کنه ببینه چی داخلشه
آخر سال هم گفت تحقیقاتتونو در طول سال بیارید منم چرط و پرت ریختم تو فلشم مثلا:فیلم های حیاط وحش و... دادم بهش بهم 20 داد
امسال که دوم راهنمایی بودم عربی شدم 14 و جغرافیا شدم 12 |: اصلا جان من حال میکنی..ناگفته نماند بقیه درسارو بالای 18 شدم
این مطلب در 1392/04/26 22:56:27 نوشته شده است و در 1392/04/26 22:56:42 ویرایش شده است .
آیدی ردیکال:6791738
بیا ردیکال هفته ای یک کارت شارژ 1000تومنی توی مسابقه میگیری
[quote][div][b]ralph78[/b][/div][div]منم معلم علوممون گفت پاور پویت بسازین منم فقط یک دونه پاور پوینت خالی گذاشتم تو فلشم الکی بهش نشون دادم بهم 20داد بدونه اینکه باز کنه ببینه چی داخلشه:lol:
آخر سال هم گفت تحقیقاتتونو در طول سال بیارید منم چرط و پرت ریختم تو فلشم مثلا:فیلم های حیاط وحش و... دادم بهش بهم 20 داد:lol::lol::twisted:[/div][/quote]
امسال که دوم راهنمایی بودم عربی شدم 14 و جغرافیا شدم 12 |: اصلا جان من حال میکنی..ناگفته نماند بقیه درسارو بالای 18 شدم
یه بار با دوچرخه می رفتم که ترمز هم اصلا نداشتم خلاف هم در خیابون می رفتم یه دفعه یه موتور از یه کوچه بیرون اومد زدم به موتوره و چراغ راهنماشو شکوندم بعد پا شدم که بیام گفت کجا؟
گفتم خونمون دیگه انتظار داری کجا برم!
گفت اول پول راهنما بعد خونه!
منم گفتم زنگ بزن راهنکایی رانندگی
بعد رفتم جلو یه مغازه نشستم و منتظر موندم
افسر که اومد لنگان لنگان رفتم سراغش!
افسر هم چشش فقط به پای من بود بعد که رسیدم ازم پرسید به پات که چیزی نشده ؟
گفتم نه فقط یکم درد داره دیگه!اما ولش کن ما که شر نیستیم !
بعد طرف گفت آقا راهنما رو شکسته حالا چی کار کنیم!
افسر برگشت گفت اگه پای اینو ببری می دونی چقدر واست خرج داره کاسه کوزتو بردار برو!
منم سوار دوچرخم شدم راهمو ادامه دادم!
اما دلم واسش خیلی سوخت!
یه بار با دوچرخه می رفتم که ترمز هم اصلا نداشتم خلاف هم در خیابون می رفتم یه دفعه یه موتور از یه کوچه بیرون اومد زدم به موتوره و چراغ راهنماشو شکوندم بعد پا شدم که بیام گفت کجا؟
گفتم خونمون دیگه انتظار داری کجا برم!
گفت اول پول راهنما بعد خونه!
منم گفتم زنگ بزن راهنکایی رانندگی
بعد رفتم جلو یه مغازه نشستم و منتظر موندم
افسر که اومد لنگان لنگان رفتم سراغش!
افسر هم چشش فقط به پای من بود بعد که رسیدم ازم پرسید به پات که چیزی نشده ؟
گفتم نه فقط یکم درد داره دیگه!اما ولش کن ما که شر نیستیم !
بعد طرف گفت آقا راهنما رو شکسته حالا چی کار کنیم!
افسر برگشت گفت اگه پای اینو ببری می دونی چقدر واست خرج داره کاسه کوزتو بردار برو!
منم سوار دوچرخم شدم راهمو ادامه دادم!
اما دلم واسش خیلی سوخت!
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.