100 در 100 درس بهتر و مهم تره .
من خودم عصر پادشاهانو به خاطر درس ول کردم و فقط تو سرورها ثبت نام میکنم تا از تغییرات با خبر بشم .
3ماه تابستون برات کافی نیست ؟
راه دیگه ای هم هست اینکه اکانت بسازی و یکی رو جانشینت کنی که برات شهر سازی کنه و بعد امتحانات خودت بازی کنی . این طوری هم عقب نمیوفتی و هم به درست میرسی
چرا عقب میوفتی
از بازی نکردن که بهتره تازه میتونی با یه خورده سکه برسی به نفرات برتر . البته اگه دوست داری که تو این سرور بازی کنی .
خب سرور تابستونی بازی می کنی
من واسه تو که میگفتی دوست دارم تو این سرور باشم و از این سرور خوشم میاد و 9 ماه انتظار کشیدم گفتم وگرنه خودم تا سرور اکسپرس بعدی و سوپر اکسپرس بعدی قصد بازی جدی ندارم .
دیگه مجبورم
اگه میخوای واقعا بازی کنی و سکه خرج کنی باید جدی بازی کنی ...
یه عده .... شدن سابقه دار انجمن که به قول خودشون بدجور به سابقشون مینازن ...
( هر وقت پاک کرد پاک می کنیم )
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]m200[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]m200[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]m200[/b][/div][div]100 در 100 درس بهتر و مهم تره .
من خودم عصر پادشاهانو به خاطر درس ول کردم و فقط تو سرورها ثبت نام میکنم تا از تغییرات با خبر بشم .
3ماه تابستون برات کافی نیست ؟
راه دیگه ای هم هست اینکه اکانت بسازی و یکی رو جانشینت کنی که برات شهر سازی کنه و بعد امتحانات خودت بازی کنی . این طوری هم عقب نمیوفتی و هم به درست میرسی ;)[/div][/quote]
چرا عقب میوفتی [/div][/quote]
از بازی نکردن که بهتره تازه میتونی با یه خورده سکه برسی به نفرات برتر . البته اگه دوست داری که تو این سرور بازی کنی .[/div][/quote]
خب سرور تابستونی بازی می کنی[/div][/quote]
من واسه تو که میگفتی دوست دارم تو این سرور باشم و از این سرور خوشم میاد و 9 ماه انتظار کشیدم گفتم وگرنه خودم تا سرور اکسپرس بعدی و سوپر اکسپرس بعدی قصد بازی جدی ندارم .[/div][/quote]
دیگه مجبورم:([/div][/quote]
اگه میخوای واقعا بازی کنی و سکه خرج کنی باید جدی بازی کنی ...
البته تو سرور تابستون که اومدم می خوام طالبانی بازی کنم (انتهاری)
اگوی من هم استاد asd12345 یا همان اکبر زورو است
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]punisher[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]من یا بازی نمیکنم یا بازی کنم وحشیانه بازی می کنم[/div][/quote]
منم همینطور ...[/div][/quote]
البته تو سرور تابستون که اومدم می خوام طالبانی بازی کنم (انتهاری)
اگوی من هم استاد asd12345 یا همان اکبر زورو است
100 در1000 درسم را می خوانم عصر پادشاهان فرار نمی کنه که
شماروز اولته میای انجمن؟
حالا بعد از سال ها یه تازه وارد اومد حالا تو هی بزن تو ذوقّش
شکل ما تو اس 15 قیافه دشمنام: قیافه تو :
[quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]عرشیاپرفسور[/b][/div][div]100 در1000 درسم را می خوانم عصر پادشاهان فرار نمی کنه که[/div][/quote]
شماروز اولته میای انجمن؟[/div][/quote]
حالا بعد از سال ها یه تازه وارد اومد حالا تو هی بزن تو ذوقّش:D
100 در1000 درسم را می خوانم عصر پادشاهان فرار نمی کنه که
شماروز اولته میای انجمن؟
حالا بعد از سال ها یه تازه وارد اومد حالا تو هی بزن تو ذوقّش
دیگه اسپم نمیدیم
هرکی اسممو خواست توسرورها خصوصی بهش میگم
مدیر هم که تایپکموقفل وحذف
دوال سرور15
[quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]عرشیاپرفسور[/b][/div][div]100 در1000 درسم را می خوانم عصر پادشاهان فرار نمی کنه که[/div][/quote]
شماروز اولته میای انجمن؟[/div][/quote]
حالا بعد از سال ها یه تازه وارد اومد حالا تو هی بزن تو ذوقّش:D[/div][/quote]
:D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.