واقعایه سروراین قدرارزش نداره که باسه یه عمرخودتوبدبخت کنی
راست میگی تازه بعد از این هم به احتمال زیاد یه اکسپرس میاد ...
یه عده .... شدن سابقه دار انجمن که به قول خودشون بدجور به سابقشون مینازن ...
( هر وقت پاک کرد پاک می کنیم )
[quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]آخه چراااا؟؟
داره گریم در میاد :evil::evil::evil:[/div][/quote]
واقعایه سروراین قدرارزش نداره که باسه یه عمرخودتوبدبخت کنی[/div][/quote]
ولی من گرافیک قرون وسطی فقط بازی میکنم
inera@att.net
[quote][div][b]punisher[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]آخه چراااا؟؟
راست میگی تازه بعد از این هم به احتمال زیاد یه اکسپرس میاد ...[/div][/quote]
ولی من گرافیک قرون وسطی فقط بازی میکنم:(
14 هم قرون وسطاهه ..
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]punisher[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]آخه چراااا؟؟
ولی من گرافیک قرون وسطی فقط بازی میکنم:([/div][/quote]
14 هم قرون وسطاهه ..
بخدامنم عشقم سرورکلاسیک قرون وسطاییه ولی دیگه چه کنم؟>>>>>>>>>>>>>>>>>
دیگه اسپم نمیدیم
هرکی اسممو خواست توسرورها خصوصی بهش میگم
مدیر هم که تایپکموقفل وحذف
دوال سرور15
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]punisher[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]آخه چراااا؟؟
ولی من گرافیک قرون وسطی فقط بازی میکنم:([/div][/quote]
بخدامنم عشقم سرورکلاسیک قرون وسطاییه ولی دیگه چه کنم؟>>>>>>>>>>>>>>>>>
ای بابا خودتونو زدین به گیجی یا مارو گیج گیر اوردین اصلا این بدترین تاپیکیه که تو عمرم دیدم یعنی چی درس مهمتره یا عصر پادشاهان .عصر پادشاهان فردا براتون نون و اب میشه؟؟؟؟ فردا عصر پادشاهان مشکلات پولیتو رفع میکنه؟؟؟؟ فردا بری خواستگاری بگن چه کاره ای میگی عصر پادشاهان بازی میکنم ؟؟؟ فردا خانومت گفت مهمون داریم برو خرید سکه های اینجارو میبری؟؟؟؟بابا بیخیال دیگه این ملت کم تو گل فرو نرفته امیدش ما جوناییم که یکم از این بدبختی درش بیاریم شما هم میگی عصر پادشاهان مهمتره یا درس؟؟؟؟ نمیدونم چی بگم والله خودمم هنگ کردی با این سوالت
اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .
[i][b]ای بابا خودتونو زدین به گیجی یا مارو گیج گیر اوردین اصلا این بدترین تاپیکیه که تو عمرم دیدم یعنی چی درس مهمتره یا عصر پادشاهان .:evil::evil::evil::evil:عصر پادشاهان فردا براتون نون و اب میشه؟؟؟؟ فردا عصر پادشاهان مشکلات پولیتو رفع میکنه؟؟؟؟ فردا بری خواستگاری بگن چه کاره ای میگی عصر پادشاهان بازی میکنم ؟؟؟ فردا خانومت گفت مهمون داریم برو خرید سکه های اینجارو میبری؟؟؟؟بابا بیخیال دیگه این ملت کم تو گل فرو نرفته امیدش ما جوناییم که یکم از این بدبختی درش بیاریم شما هم میگی عصر پادشاهان مهمتره یا درس؟؟؟؟ نمیدونم چی بگم والله خودمم هنگ کردی با این سوالت :evil::evil:[/b][/i]
ای بابا خودتونو زدین به گیجی یا مارو گیج گیر اوردین اصلا این بدترین تاپیکیه که تو عمرم دیدم یعنی چی درس مهمتره یا عصر پادشاهان .عصر پادشاهان فردا براتون نون و اب میشه؟؟؟؟ فردا عصر پادشاهان مشکلات پولیتو رفع میکنه؟؟؟؟ فردا بری خواستگاری بگن چه کاره ای میگی عصر پادشاهان بازی میکنم ؟؟؟ فردا خانومت گفت مهمون داریم برو خرید سکه های اینجارو میبری؟؟؟؟بابا بیخیال دیگه این ملت کم تو گل فرو نرفته امیدش ما جوناییم که یکم از این بدبختی درش بیاریم شما هم میگی عصر پادشاهان مهمتره یا درس؟؟؟؟ نمیدونم چی بگم والله خودمم هنگ کردی با این سوالت
منم همینو میگم ...
[quote][div][b]gladiyator2020[/b][/div][div][i][b]ای بابا خودتونو زدین به گیجی یا مارو گیج گیر اوردین اصلا این بدترین تاپیکیه که تو عمرم دیدم یعنی چی درس مهمتره یا عصر پادشاهان .:evil::evil::evil::evil:عصر پادشاهان فردا براتون نون و اب میشه؟؟؟؟ فردا عصر پادشاهان مشکلات پولیتو رفع میکنه؟؟؟؟ فردا بری خواستگاری بگن چه کاره ای میگی عصر پادشاهان بازی میکنم ؟؟؟ فردا خانومت گفت مهمون داریم برو خرید سکه های اینجارو میبری؟؟؟؟بابا بیخیال دیگه این ملت کم تو گل فرو نرفته امیدش ما جوناییم که یکم از این بدبختی درش بیاریم شما هم میگی عصر پادشاهان مهمتره یا درس؟؟؟؟ نمیدونم چی بگم والله خودمم هنگ کردی با این سوالت :evil::evil:[/b][/i][/div][/quote]
منم همینو میگم ...
خب آخه برای بعضی ها ( یعنی اکثریت ) بازی مهمه و لذت بازی در روز های اول و مخصوصا روز اول خیلی مهمه و همون طور که در تاپیک های قبلی تو انجمن گفته شده بعضی ها اصلا به عصر پادشاهان اعتیاد دارن ...
[quote][div][b]gladiyator2020[/b][/div][div][i][b]ای بابا خودتونو زدین به گیجی یا مارو گیج گیر اوردین اصلا این بدترین تاپیکیه که تو عمرم دیدم یعنی چی درس مهمتره یا عصر پادشاهان .:evil::evil::evil::evil:عصر پادشاهان فردا براتون نون و اب میشه؟؟؟؟ فردا عصر پادشاهان مشکلات پولیتو رفع میکنه؟؟؟؟ فردا بری خواستگاری بگن چه کاره ای میگی عصر پادشاهان بازی میکنم ؟؟؟ فردا خانومت گفت مهمون داریم برو خرید سکه های اینجارو میبری؟؟؟؟بابا بیخیال دیگه این ملت کم تو گل فرو نرفته امیدش ما جوناییم که یکم از این بدبختی درش بیاریم شما هم میگی عصر پادشاهان مهمتره یا درس؟؟؟؟ نمیدونم چی بگم والله خودمم هنگ کردی با این سوالت :evil::evil:[/b][/i][/div][/quote]
خب آخه برای بعضی ها ( یعنی اکثریت ) بازی مهمه و لذت بازی در روز های اول و مخصوصا روز اول خیلی مهمه و همون طور که در تاپیک های قبلی تو انجمن گفته شده بعضی ها اصلا به عصر پادشاهان اعتیاد دارن ...
ای بابا داداشم این چه حرفیه میزنی خوب معتادن معتادن تو داری حرف از اینده میزنی ادم اینده شو به خاطر بازی به گند نمیکشه فوق فوقش نفر اول میشیو کتیبه گیرت میاد و 9 ماه بازی کردی ولی درستو ایندتو براش میدی خدایی من بیشتر از این اسپم نمیدم ولی خدایی تو عقل نمیگنجه امیدوارم نظرت عوض بشه
اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .
[quote][div][b]punisher[/b][/div][div][quote][div][b]gladiyator2020[/b][/div][div][i][b]ای بابا خودتونو زدین به گیجی یا مارو گیج گیر اوردین اصلا این بدترین تاپیکیه که تو عمرم دیدم یعنی چی درس مهمتره یا عصر پادشاهان .:evil::evil::evil::evil:عصر پادشاهان فردا براتون نون و اب میشه؟؟؟؟ فردا عصر پادشاهان مشکلات پولیتو رفع میکنه؟؟؟؟ فردا بری خواستگاری بگن چه کاره ای میگی عصر پادشاهان بازی میکنم ؟؟؟ فردا خانومت گفت مهمون داریم برو خرید سکه های اینجارو میبری؟؟؟؟بابا بیخیال دیگه این ملت کم تو گل فرو نرفته امیدش ما جوناییم که یکم از این بدبختی درش بیاریم شما هم میگی عصر پادشاهان مهمتره یا درس؟؟؟؟ نمیدونم چی بگم والله خودمم هنگ کردی با این سوالت :evil::evil:[/b][/i][/div][/quote]
خب آخه برای بعضی ها ( یعنی اکثریت ) بازی مهمه و لذت بازی در روز های اول و مخصوصا روز اول خیلی مهمه و همون طور که در تاپیک های قبلی تو انجمن گفته شده بعضی ها اصلا به عصر پادشاهان اعتیاد دارن ...[/div][/quote]
ای بابا داداشم این چه حرفیه میزنی خوب معتادن معتادن تو داری حرف از اینده میزنی ادم اینده شو به خاطر بازی به گند نمیکشه فوق فوقش نفر اول میشیو کتیبه گیرت میاد و 9 ماه بازی کردی ولی درستو ایندتو براش میدی خدایی من بیشتر از این اسپم نمیدم ولی خدایی تو عقل نمیگنجه امیدوارم نظرت عوض بشه
منم نظرم اینه که درس 100 برابر مهم تر از عصر پادشاهانه فقط میگم مدیریت هم اشتباه مرتکب شده و خیلی ها به بازی و مخصوصا سرور کلاسیک و قرون وسطا علاقه زیادی دارن و دقیقا هم باید تو امتحانات شروع بشه ...
[quote][div][b]gladiyator2020[/b][/div][div][quote][div][b]punisher[/b][/div][div][quote][div][b]gladiyator2020[/b][/div][div][i][b]ای بابا خودتونو زدین به گیجی یا مارو گیج گیر اوردین اصلا این بدترین تاپیکیه که تو عمرم دیدم یعنی چی درس مهمتره یا عصر پادشاهان .:evil::evil::evil::evil:عصر پادشاهان فردا براتون نون و اب میشه؟؟؟؟ فردا عصر پادشاهان مشکلات پولیتو رفع میکنه؟؟؟؟ فردا بری خواستگاری بگن چه کاره ای میگی عصر پادشاهان بازی میکنم ؟؟؟ فردا خانومت گفت مهمون داریم برو خرید سکه های اینجارو میبری؟؟؟؟بابا بیخیال دیگه این ملت کم تو گل فرو نرفته امیدش ما جوناییم که یکم از این بدبختی درش بیاریم شما هم میگی عصر پادشاهان مهمتره یا درس؟؟؟؟ نمیدونم چی بگم والله خودمم هنگ کردی با این سوالت :evil::evil:[/b][/i][/div][/quote]
خب آخه برای بعضی ها ( یعنی اکثریت ) بازی مهمه و لذت بازی در روز های اول و مخصوصا روز اول خیلی مهمه و همون طور که در تاپیک های قبلی تو انجمن گفته شده بعضی ها اصلا به عصر پادشاهان اعتیاد دارن ...[/div][/quote]
ای بابا داداشم این چه حرفیه میزنی خوب معتادن معتادن تو داری حرف از اینده میزنی ادم اینده شو به خاطر بازی به گند نمیکشه فوق فوقش نفر اول میشیو کتیبه گیرت میاد و 9 ماه بازی کردی ولی درستو ایندتو براش میدی خدایی من بیشتر از این اسپم نمیدم ولی خدایی تو عقل نمیگنجه امیدوارم نظرت عوض بشه[/div][/quote]
منم نظرم اینه که درس 100 برابر مهم تر از عصر پادشاهانه فقط میگم مدیریت هم اشتباه مرتکب شده و خیلی ها به بازی و مخصوصا سرور کلاسیک و قرون وسطا علاقه زیادی دارن و دقیقا هم باید تو امتحانات شروع بشه ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.