100 در1000 درسم را می خوانم عصر پادشاهان فرار نمی کنه که
شماروز اولته میای انجمن؟
حالا بعد از سال ها یه تازه وارد اومد حالا تو هی بزن تو ذوقّش
مگه تازه وارد چشه؟؟؟
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]عرشیاپرفسور[/b][/div][div]100 در1000 درسم را می خوانم عصر پادشاهان فرار نمی کنه که[/div][/quote]
شماروز اولته میای انجمن؟[/div][/quote]
حالا بعد از سال ها یه تازه وارد اومد حالا تو هی بزن تو ذوقّش:D[/div][/quote]
مگه تازه وارد چشه؟؟؟
100 در1000 درسم را می خوانم عصر پادشاهان فرار نمی کنه که
شماروز اولته میای انجمن؟
حالا بعد از سال ها یه تازه وارد اومد حالا تو هی بزن تو ذوقّش
مگه تازه وارد چشه؟؟؟
مگه ماچیز بدی راجع تازه واردا گفتیم؟
دیگه اسپم نمیدیم
هرکی اسممو خواست توسرورها خصوصی بهش میگم
مدیر هم که تایپکموقفل وحذف
دوال سرور15
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]amir.h.r[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]عرشیاپرفسور[/b][/div][div]100 در1000 درسم را می خوانم عصر پادشاهان فرار نمی کنه که[/div][/quote]
شماروز اولته میای انجمن؟[/div][/quote]
حالا بعد از سال ها یه تازه وارد اومد حالا تو هی بزن تو ذوقّش:D[/div][/quote]
مگه تازه وارد چشه؟؟؟[/div][/quote]
مگه ماچیز بدی راجع تازه واردا گفتیم؟
ز-)زرنگی کن درسارو سریع بخون {البته اگه زرنگی} بعدش بشین سر اکانت ولی اکانت فرار نمی کنه حالا یه بار خوب بازی نکن مگه چی می شه
این مطلب در 1392/02/26 16:20:22 نوشته شده است و در 1392/02/26 16:21:36 ویرایش شده است .
مرد موسیقی
:D:D;):P:x:lol:8-):D:):idea::?::!::roll::twisted: ز-):shock::?زرنگی کن درسارو سریع بخون {البته اگه زرنگی} بعدش بشین سر اکانت ولی اکانت فرار نمی کنه حالا یه بار خوب بازی نکن مگه چی می شه:?: :ugeek::geek::mrgreen::|:roll::twisted::evil::cry:
ما شنبه همزمان با شروع سرور 14 امتحان داریم ؛ درسمو از الان دارم فول میشم تا تا فردا شب تا صبح بازی کنم و صبح برم و امتحان قرآن بدم ...
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]iman x[/b][/div][div]با کمال تاسف مجبورم که درس بخونم:cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
ما شنبه همزمان با شروع سرور 14 امتحان داریم ؛ درسمو از الان دارم فول میشم تا تا فردا شب تا صبح بازی کنم و صبح برم و امتحان قرآن بدم ...
باشه حالا درست سرور بعدی کلاسیک نیست ولی درس خیلی مهم تره.اون وقت تو اون سرور عقده خالی میکنیم.
نه من بازی میکنم درس هم میخونم ...
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]مهدی سلاح الدین[/b][/div][div]باشه حالا درست سرور بعدی کلاسیک نیست ولی درس خیلی مهم تره.اون وقت تو اون سرور عقده خالی میکنیم.:lol::lol::lol:[/div][/quote]
نه من بازی میکنم درس هم میخونم ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.