ای بابا خودتونو زدین به گیجی یا مارو گیج گیر اوردین اصلا این بدترین تاپیکیه که تو عمرم دیدم یعنی چی درس مهمتره یا عصر پادشاهان .عصر پادشاهان فردا براتون نون و اب میشه؟؟؟؟ فردا عصر پادشاهان مشکلات پولیتو رفع میکنه؟؟؟؟ فردا بری خواستگاری بگن چه کاره ای میگی عصر پادشاهان بازی میکنم ؟؟؟ فردا خانومت گفت مهمون داریم برو خرید سکه های اینجارو میبری؟؟؟؟بابا بیخیال دیگه این ملت کم تو گل فرو نرفته امیدش ما جوناییم که یکم از این بدبختی درش بیاریم شما هم میگی عصر پادشاهان مهمتره یا درس؟؟؟؟ نمیدونم چی بگم والله خودمم هنگ کردی با این سوالت
خب آخه برای بعضی ها ( یعنی اکثریت ) بازی مهمه و لذت بازی در روز های اول و مخصوصا روز اول خیلی مهمه و همون طور که در تاپیک های قبلی تو انجمن گفته شده بعضی ها اصلا به عصر پادشاهان اعتیاد دارن ...
ای بابا داداشم این چه حرفیه میزنی خوب معتادن معتادن تو داری حرف از اینده میزنی ادم اینده شو به خاطر بازی به گند نمیکشه فوق فوقش نفر اول میشیو کتیبه گیرت میاد و 9 ماه بازی کردی ولی درستو ایندتو براش میدی خدایی من بیشتر از این اسپم نمیدم ولی خدایی تو عقل نمیگنجه امیدوارم نظرت عوض بشه
منم نظرم اینه که درس 100 برابر مهم تر از عصر پادشاهانه فقط میگم مدیریت هم اشتباه مرتکب شده و خیلی ها به بازی و مخصوصا سرور کلاسیک و قرون وسطا علاقه زیادی دارن و دقیقا هم باید تو امتحانات شروع بشه ...
بله اگه منظورت این باشه که حرفت طلاست داداش
اگر یک روز هیچ مشکلی سر راهم نبود، میفهمم که راه را اشتباه رفته ام . . .
[quote][div][b]punisher[/b][/div][div][quote][div][b]gladiyator2020[/b][/div][div][quote][div][b]punisher[/b][/div][div][quote][div][b]gladiyator2020[/b][/div][div][i][b]ای بابا خودتونو زدین به گیجی یا مارو گیج گیر اوردین اصلا این بدترین تاپیکیه که تو عمرم دیدم یعنی چی درس مهمتره یا عصر پادشاهان .:evil::evil::evil::evil:عصر پادشاهان فردا براتون نون و اب میشه؟؟؟؟ فردا عصر پادشاهان مشکلات پولیتو رفع میکنه؟؟؟؟ فردا بری خواستگاری بگن چه کاره ای میگی عصر پادشاهان بازی میکنم ؟؟؟ فردا خانومت گفت مهمون داریم برو خرید سکه های اینجارو میبری؟؟؟؟بابا بیخیال دیگه این ملت کم تو گل فرو نرفته امیدش ما جوناییم که یکم از این بدبختی درش بیاریم شما هم میگی عصر پادشاهان مهمتره یا درس؟؟؟؟ نمیدونم چی بگم والله خودمم هنگ کردی با این سوالت :evil::evil:[/b][/i][/div][/quote]
خب آخه برای بعضی ها ( یعنی اکثریت ) بازی مهمه و لذت بازی در روز های اول و مخصوصا روز اول خیلی مهمه و همون طور که در تاپیک های قبلی تو انجمن گفته شده بعضی ها اصلا به عصر پادشاهان اعتیاد دارن ...[/div][/quote]
ای بابا داداشم این چه حرفیه میزنی خوب معتادن معتادن تو داری حرف از اینده میزنی ادم اینده شو به خاطر بازی به گند نمیکشه فوق فوقش نفر اول میشیو کتیبه گیرت میاد و 9 ماه بازی کردی ولی درستو ایندتو براش میدی خدایی من بیشتر از این اسپم نمیدم ولی خدایی تو عقل نمیگنجه امیدوارم نظرت عوض بشه[/div][/quote]
منم نظرم اینه که درس 100 برابر مهم تر از عصر پادشاهانه فقط میگم مدیریت هم اشتباه مرتکب شده و خیلی ها به بازی و مخصوصا سرور کلاسیک و قرون وسطا علاقه زیادی دارن و دقیقا هم باید تو امتحانات شروع بشه ...[/div][/quote]
بله اگه منظورت این باشه که حرفت طلاست داداش
حالا نمیشه یه 15 روز دیر شروع کنن؟بیاین یه طومار بنویسیم و امضا کنیم بدیم دست مسولین.
فکر بدی نیست ...
یه عده .... شدن سابقه دار انجمن که به قول خودشون بدجور به سابقشون مینازن ...
( هر وقت پاک کرد پاک می کنیم )
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]حالا نمیشه یه 15 روز دیر شروع کنن؟بیاین یه طومار بنویسیم و امضا کنیم بدیم دست مسولین.:idea:[/div][/quote]
فکر بدی نیست ...
این 1 بازیه و فقط برای گذراندن اوقات هست
و فردا باید نون در بیارید پس درس مهمتر هست
هرکی میگه بازی مهمتره به من بگه حالشو بگیرم
دقیقا ولی اگه 15 روز دیر تر شروع میشد خیلی عالی بود ...
[quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div]این 1 بازیه و فقط برای گذراندن اوقات هست
هرکی میگه بازی مهمتره به من بگه حالشو بگیرم[/div][/quote]
دقیقا ولی اگه 15 روز دیر تر شروع میشد خیلی عالی بود ...
دیگه اسپم نمیدیم
هرکی اسممو خواست توسرورها خصوصی بهش میگم
مدیر هم که تایپکموقفل وحذف
دوال سرور15
[quote][div][b]punisher[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div]این 1 بازیه و فقط برای گذراندن اوقات هست
هرکی میگه بازی مهمتره به من بگه حالشو بگیرم[/div][/quote]
دقیقا ولی اگه 15 روز دیر تر شروع میشد خیلی عالی بود ...[/div][/quote]
خب دیگه ماکه شرایط حقوق دهی مدیریتونمیدونیم خب اوناهم بایدیه سودی ببرن
سرور تابستون مال حرفه ای هاست نه مال یه مشت بچه که . برو پی بازیت دوست من .
سرور تابستون با داداشای گلم هادی ( گادفلای ) و شهریار و بروبچ سرور 12 برمیگردیم واسه کتیبه
سرور تابستون با داداشای گلم هادی ( گادفلای ) و شهریار و بروبچ سرور 12 برمیگردیم واسه کتیبه
عجب
لطفا با دوستان درست صحبت کنید
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]shirazihaa[/b][/div][div]سرور تابستون مال حرفه ای هاست نه مال یه مشت بچه که . برو پی بازیت دوست من .
سرور تابستون با داداشای گلم هادی ( گادفلای ) و شهریار و بروبچ سرور 12 برمیگردیم واسه کتیبه[/div][/quote]
عجب :shock:
لطفا با دوستان درست صحبت کنید
نه بابا ...
[quote][div][b]shirazihaa[/b][/div][div]سرور تابستون مال حرفه ای هاست نه مال یه مشت بچه که . برو پی بازیت دوست من .
سرور تابستون با داداشای گلم هادی ( گادفلای ) و شهریار و بروبچ سرور 12 برمیگردیم واسه کتیبه[/div][/quote]
نه بابا ...
وخته رفتنه
:lol:
شما بزرگی..؟
شما بزرگی..؟:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.