سرور تابستون مال حرفه ای هاست نه مال یه مشت بچه که . برو پی بازیت دوست من .
سرور تابستون با داداشای گلم هادی ( گادفلای ) و شهریار و بروبچ سرور 12 برمیگردیم واسه کتیبه
دیگه اسپم نمیدیم
هرکی اسممو خواست توسرورها خصوصی بهش میگم
مدیر هم که تایپکموقفل وحذف
دوال سرور15
[quote][div][b]shirazihaa[/b][/div][div]سرور تابستون مال حرفه ای هاست نه مال یه مشت بچه که . برو پی بازیت دوست من .
سرور تابستون با داداشای گلم هادی ( گادفلای ) و شهریار و بروبچ سرور 12 برمیگردیم واسه کتیبه[/div][/quote]
:|:lol:
سرور تابستون با داداشای گلم هادی ( گادفلای ) و شهریار و بروبچ سرور 12 برمیگردیم واسه کتیبه
داداش بالا سر سعید اوجو کتیبه زدی من بهت جایزه میدم ببین کیا میخوان کتیبه بزنن تابستون همه هستن.تونستی کتیبه بزن
تو تابستون همه مسافرت و گردش میرن سفر میکنن بهتر از اینه که سه ماه تابستون 24 ساعته به مانیتور زل بزنی و بازی کنی ...
بهترین فرصت همین سرور 14 بود که افتاد تو امتخانات ...
یه عده .... شدن سابقه دار انجمن که به قول خودشون بدجور به سابقشون مینازن ...
( هر وقت پاک کرد پاک می کنیم )
[quote][div][b]fatide021[/b][/div][div][quote][div][b]shirazihaa[/b][/div][div]سرور تابستون مال حرفه ای هاست نه مال یه مشت بچه که . برو پی بازیت دوست من .
سرور تابستون با داداشای گلم هادی ( گادفلای ) و شهریار و بروبچ سرور 12 برمیگردیم واسه کتیبه[/div][/quote]
داداش بالا سر سعید اوجو کتیبه زدی من بهت جایزه میدم:lol: ببین کیا میخوان کتیبه بزنن:lol: تابستون همه هستن.تونستی کتیبه بزن:lol:[/div][/quote]
تو تابستون همه مسافرت و گردش میرن سفر میکنن بهتر از اینه که سه ماه تابستون 24 ساعته به مانیتور زل بزنی و بازی کنی ...
داداش ببین چجوری یه مشت بچه میان کتیبه رو می گیرن و میبرن
تابستون مال ماست میگی نه ببین
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]shirazihaa[/b][/div][div]سرور تابستون مال حرفه ای هاست نه مال یه مشت بچه که . برو پی بازیت دوست من .
داداش ببین چجوری یه مشت بچه میان کتیبه رو می گیرن و میبرن :x:x:x:x:x
تابستون مال ماست میگی نه ببین :twisted::twisted:
:lol برو کنار بزار باد بیاد بچه
مال بزرگاس
مثلا تو بزرگی؟؟؟؟
عجببعد میگن چرا بارون نمیاد
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
:lol::lol::lol::lol::lol::lol برو کنار بزار باد بیاد بچه
مال بزرگاس:lol::lol::lol:
مثلا تو بزرگی؟؟؟؟:lol:
عجب:!::!:بعد میگن چرا بارون نمیاد
داداش بالا سر سعید اوجو کتیبه زدی من بهت جایزه میدم ببین کیا میخوان کتیبه بزنن تابستون همه هستن.تونستی کتیبه بزن
داداش امتحانات من 12 خرداد تموم میشه.من مشکلی ندارم
کلاس چندمی؟
دیگه اسپم نمیدیم
هرکی اسممو خواست توسرورها خصوصی بهش میگم
مدیر هم که تایپکموقفل وحذف
دوال سرور15
[quote][div][b]fatide021[/b][/div][div][quote][div][b]punisher[/b][/div][div][quote][div][b]fatide021[/b][/div][div][quote][div][b]shirazihaa[/b][/div][div]سرور تابستون مال حرفه ای هاست نه مال یه مشت بچه که . برو پی بازیت دوست من .
داداش بالا سر سعید اوجو کتیبه زدی من بهت جایزه میدم:lol: ببین کیا میخوان کتیبه بزنن:lol: تابستون همه هستن.تونستی کتیبه بزن:lol:[/div][/quote]
بهترین فرصت همین سرور 14 بود که افتاد تو امتخانات ...[/div][/quote]
داداش امتحانات من 12 خرداد تموم میشه.من مشکلی ندارم[/div][/quote]
کلاس چندمی؟
:lol برو کنار بزار باد بیاد بچه
مال بزرگاس
مثلا تو بزرگی؟؟؟؟
عجببعد میگن چرا بارون نمیاد
دادا دمت گرم
فقط بلدن حرفای گنده گنده بزنن
وقت عمل میرسه همشون حذف می کنن
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]sakson[/b][/div][div][quote][div][b]shirazihaa[/b][/div][div]سرور تابستون مال حرفه ای هاست نه مال یه مشت بچه که . برو پی بازیت دوست من .
:lol::lol::lol::lol::lol::lol برو کنار بزار باد بیاد بچه
مال بزرگاس:lol::lol::lol:
مثلا تو بزرگی؟؟؟؟:lol:
عجب:!::!:بعد میگن چرا بارون نمیاد[/div][/quote]
دادا دمت گرم
فقط بلدن حرفای گنده گنده بزنن
وقت عمل میرسه همشون حذف می کنن
یه عده .... شدن سابقه دار انجمن که به قول خودشون بدجور به سابقشون مینازن ...
( هر وقت پاک کرد پاک می کنیم )
[quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]واسه من که 10 خرداد تمومه :lol: 7 تا امتحان تو 10 روز :shock:[/div][/quote]
باسه منم 12تمومه[/div][/quote]
چقدر زود ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.