یه عده .... شدن سابقه دار انجمن که به قول خودشون بدجور به سابقشون مینازن ...
( هر وقت پاک کرد پاک می کنیم )
[quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]punisher[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]واسه من که 10 خرداد تمومه :lol: 7 تا امتحان تو 10 روز :shock:[/div][/quote]
باسه منم 12تمومه[/div][/quote]
چقدر زود ... [/div][/quote]
ابتدایی هستم[/div][/quote]
نه بابا ، چندم؟
[quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]punisher[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]punisher[/b][/div][div][quote][div][b]vatani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]واسه من که 10 خرداد تمومه :lol: 7 تا امتحان تو 10 روز :shock:[/div][/quote]
باسه منم 12تمومه[/div][/quote]
چقدر زود ... [/div][/quote]
ابتدایی هستم[/div][/quote]
نه بابا ، چندم؟[/div][/quote]
شیشم[/div][/quote]
من دوم راهنمایی ام ...
اگه چند روز دیر تر بازی رو برگزار می کردین بهتر بود
من دعا می کردم که سرور بعدی کلاسیک باشه و بتونم بعد از 9 ماه دوباره بازی کنم ولی مثل اینکه شانس با ما نبود
منم از کلاسیک خوشم میاد ولی بعدی کلاسیک نیست چون تا حالا دو تا پشت سر هم کلاسیک اومد
داداش مگه ندیدی
پیش ثبت نامش شروع شده و کلاسیکه
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]punisher[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]اگه چند روز دیر تر بازی رو برگزار می کردین بهتر بود
من دعا می کردم که سرور بعدی کلاسیک باشه و بتونم بعد از 9 ماه دوباره بازی کنم ولی مثل اینکه شانس با ما نبود :cry::cry::cry:
[/div][/quote]
منم از کلاسیک خوشم میاد ولی بعدی کلاسیک نیست چون تا حالا دو تا پشت سر هم کلاسیک اومد[/div][/quote]
داداش مگه ندیدی
پیش ثبت نامش شروع شده و کلاسیکه:mrgreen:
من دعا می کردم که سرور بعدی کلاسیک باشه و بتونم بعد از 9 ماه دوباره بازی کنم ولی مثل اینکه شانس با ما نبود
منم از کلاسیک خوشم میاد ولی بعدی کلاسیک نیست چون تا حالا دو تا پشت سر هم کلاسیک اومد
داداش مگه ندیدی
تنها فکر کردی منم میگم کلاسیکه ولی چون تو ایام امتحاناته کسی نمیتونه خوب بازی کنه و اکثرا هم کلاسیک دوست دارن بعدی کلاسیک نیست و 14 تنها فرصته ...
اول پستهای قبلی رو بخون بعد جواب بدید ...
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]punisher[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]اگه چند روز دیر تر بازی رو برگزار می کردین بهتر بود
من دعا می کردم که سرور بعدی کلاسیک باشه و بتونم بعد از 9 ماه دوباره بازی کنم ولی مثل اینکه شانس با ما نبود :cry::cry::cry:
[/div][/quote]
منم از کلاسیک خوشم میاد ولی بعدی کلاسیک نیست چون تا حالا دو تا پشت سر هم کلاسیک اومد[/div][/quote]
داداش مگه ندیدی
پیش ثبت نامش شروع شده و کلاسیکه:mrgreen:[/div][/quote]
تنها فکر کردی منم میگم کلاسیکه ولی چون تو ایام امتحاناته کسی نمیتونه خوب بازی کنه و اکثرا هم کلاسیک دوست دارن بعدی کلاسیک نیست و 14 تنها فرصته ...
من که از سرور ( کلاسیک ) تنفر دارم. کی با من موافقه؟؟؟؟؟
چون خودت با کلاسیک موفق نبودی تنفر داری درسته ؟
[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]من که از سرور ( کلاسیک ) تنفر دارم. کی با من موافقه؟؟؟؟؟:shock::oops::oops::oops:[/div][/quote]
چون خودت با کلاسیک موفق نبودی تنفر داری درسته ؟
:lol::lol::x:lol::lol:
من مخالفم
اتفاقا عاشق کلاسیک و کلاسیک جایزه بزرگم
[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]من که از سرور ( کلاسیک ) تنفر دارم. کی با من موافقه؟؟؟؟؟:shock::oops::oops::oops:[/div][/quote]
من مخالفم
اتفاقا عاشق کلاسیک و کلاسیک جایزه بزرگم:mrgreen:
من مخالفم
اتفاقا عاشق کلاسیک و کلاسیک جایزه بزرگم
که متاسفانه 14 تو امتحانات افتاد ...
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]من که از سرور ( کلاسیک ) تنفر دارم. کی با من موافقه؟؟؟؟؟:shock::oops::oops::oops:[/div][/quote]
من مخالفم
اتفاقا عاشق کلاسیک و کلاسیک جایزه بزرگم:mrgreen:[/div][/quote]
که متاسفانه 14 تو امتحانات افتاد ...
داداش مگه ندیدی
چه ربطی داشت؟
[quote][div][b]punisher[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]punisher[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div]اگه چند روز دیر تر بازی رو برگزار می کردین بهتر بود
[/div][/quote]
داداش مگه ندیدی
پیش ثبت نامش شروع شده و کلاسیکه:mrgreen:[/div][/quote]
اول پستهای قبلی رو بخون بعد جواب بدید ...[/div][/quote]
چه ربطی داشت؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.