مهربانتر از من دیدی نشانــم بده...
کسـی که...
بارها بسوزانیش...
و باز هم با عشق نگاهت کند!!!
کسـی که...
بارها بسوزانیش...
و باز هم با عشق نگاهت کند!!!
In the name of god
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1394/05/29 12:18:58
مهربانتر از من دیدی نشانــم بده...
کسـی که... بارها بسوزانیش... و باز هم با عشق نگاهت کند!!! In the name of god
|
|
1394/05/29 12:19:23
گرفتن دستهایش آرزویم بود ...
اماازبخت بدم مچش راگرفتم... In the name of god
|
|
1394/05/29 12:20:04
غـــــریبــــه ای آمــــد...
عــــشـــقــی داد... نـــفــــســـی گـــرفت... آرام و بی صدا رفت... In the name of god
|
|
1394/05/29 12:20:20
گفتم :
تمام وجودم از آنه تو بود مشکلت چ بود که با من چنین کردی ؟ ؟ گفت : آنقدر خوبی که حالم را بهم میزنی! In the name of god
|
|
1394/05/29 12:59:18
دلکم تنهات گذاشتن هر کی رفته پی کارش
اون که پاشو عمر تو دادی حالا رفته پی کارش دلکم دیدی دروغه دیدی تنهات گذاشت دیدی ضرب المثل دل به دل راه نداشت In the name of god
|
|
1394/05/29 13:06:40
سپهر از دست رفتی
######
|
|
1394/05/29 13:18:34
چیکار میکنی با دلم روزگار
دیگه خاطراتو به یادم نیار ندیدی مگه چی سرم اومده جوونیمو دادم پای عشق یار چقدر خاطره اون عزیزه که من با اینکه هنوزم ازش دلخورم اون اسمم رو یادش نمیاد و من هنوزم رو اسمش قسم میخورم هنوزم رو اسمش قسم میخورم یه عمری گذشت و هنوزم تو فکر همون یار نامهربونم با حسرت یه گوشه نشستم دارم زیر لب میخونم دلکم تنهات گذاشتن هرکی رفته پی کارش اونکه پاش عمرتو دادی حالا رفته پی یارش دلکم دید دروغه دیدی تنهات گذاشت دیدی ضرب المثل دل به دل راه نداشت دیدی ضرب المثل دل به دل راه نداشت دلکم دیدی جوونیت چجوری با غصه سر شد بهترین شبای عمرم توی تنهایی سحر شد دلکم مردم این شهر قصه مونو نمیدونن اگه با خبر بشن از رازمون با ما میخونن میخونن تنهات گذاشته هرکی رفته پی کارش اونکه پاش عمرتو دادی حالا رفته پی یارش دلکم دید دروغه دیدی تنهات گذاشت دیدی ضرب المثل دل به دل راه نداشت دیدی ضرب المثل دل به دل راه نداشت In the name of god
|
|
1394/05/29 15:56:50
هوا دو نفرست تو نیستی پیش من دلم تنگ واسه با تو قدم زدن
هوا دو نفرست جای تو خالیه کجایی ببینی کجایی عشق من هوا همونجوری که تو دوست داشتیه من خیس خیسمو داره بارون میاد بی تو خیابونا گم می کنن منو دلم تنگه برات دلم تو رو می خواد من عاشقت بودم باور نمی کنم فراموشت شده منو به این زودی هوا دو نفرست دارم گوش می کنم همون آهنگی که تو عاشقش بودی هوا دو نفرست تو نیستی پیش من دلم تنگ واسه با تو قدم زدن هوا دو نفرست جای تو خالیه کجایی ببینی کجایی عشق من هوا دو نفرست مثل همون روزا با تو ، تو این هوا جون میده راه بریم من با تو حاضرم هر جا بگی بیام هوا دو نفرست بگو کجا بریم In the name of god
|
|
1394/05/29 18:12:05
جمع کن باوا لاو بازیو حالم بهم خورد
یادوم باشه دفعه ی بعد کیسه ی ایستیفراغی یدک بیاروم یا حسین الشهید
خورشید دو تا بود آنروز.... |
|
1394/05/30 12:53:31
چه اشتباه بزرگیـــست تلخ کردن زندگیمان
برای کســــی که در دوری ما شیرین ترین لحظات زندگی اش را سپری میکند |
منوی کاربری
|