deniropacino
داداش شرمنده تو چی بهترینید؟؟
سواله دیگه پیش میاد
آقای deniropacino عزیز دوست ندارم زیاد کدورتی پیش بیاد و بخوام حرفایی و بگم که اینجا جاش نیست....
اما اینو فراموش نکنید بهترینها یک اتحاد بوده اما ایر... تشکیل شده از ۱۰۰ اتحاد..
اتحادهایی مثل پیمان برادری.. ۸۰سردار....رفقای طلایی....جونمردان....اتحاد برتر....و ۱۰۰ها اتحاد دیگه...
حالا اتحاد بهترینها تشکیل شده از چه اتحادهایی بوده میشه لطف کنید بگید بهترینها از روز اول یکی بود الان هم هست با عضوهای خودش..و با یک مدیر... ؟!به غیر این بوده که یکسری سود جو هم ازش جدا شدن؟....
چیزی از داشتههای بهترینها کم نشده....بنا به دلیل خیلی زیاد که واضح و روشنه.....
دلیل بهترین بودن اینه....
آرش هم ۱روز موند بود که کتیبه وارد بازی شه.....اومد تو اتحاد ایر....حتا به تنهایی کتیبه رو زد....بدون کمک ایر ....که خیلی صحبتهای پشت پرده هست....که نگم بهتره...
شاید لازم نباشه بگم....اما زمانی که آرش کتیبه رو زد به من زنگ زد.....حتا قبل اینکه شما بدونید.....
اکانت mahdip30 که نزدیک به کتیبه بود با کمک من در اختیار آرش قرار گرفت....که البته آرش بدون اینکه از اون اکانت استفاده کنه خودش کتیبه رو بدست اورد....
خیلی مکالمات و نامهها هست از اتحاد شما برای آرش که رو نمیکنم....نمیخوام شما رو متهم کنم...
ولیی....این داستانها رو نشه و پنهان بمونه بهتره....
فقط اینو بگم که آرش... فقط قراره سهم خودش رو به محک بده.....اگه ایرها اسمی از محک نذاشتن دلیلش اینه....چون فقط آرش این تصمیم رو داره....
پس نگید میخوایم بدیم محک.......
آرش بهترین دوست من.....و نزدیکترین بازیکن تو نقشه به من......و پسر بسیار خوب با معرفتی خوشحالم که به تنهایی و با زحمت و با ساخته درسته شهر سازی موفق به گرفتن کتیبه شد حقش بود
بیشتر از این چیزی نگم بهتره......
موفق باشید
هر وقت دیدی حریف داره برنده میشه یه لبخند بزن تا به بردش شک کنه
[quote][div][b]deniropacino[/b][/div][div]داداش شرمنده تو چی بهترینید؟؟
سواله دیگه پیش میاد[/div][/quote]
آقای deniropacino عزیز دوست ندارم زیاد کدورتی پیش بیاد و بخوام حرفایی و بگم که اینجا جاش نیست....
[b]اما اینو فراموش نکنید بهترینها یک اتحاد بوده اما ایر... تشکیل شده از ۱۰۰ اتحاد..
اتحادهایی مثل پیمان برادری.. ۸۰سردار....رفقای طلایی....جونمردان....اتحاد برتر....و ۱۰۰ها اتحاد دیگه...
حالا اتحاد بهترینها تشکیل شده از چه اتحادهایی بوده میشه لطف کنید بگید بهترینها از روز اول یکی بود الان هم هست با عضوهای خودش..و با یک مدیر... ؟!به غیر این بوده که یکسری سود جو هم ازش جدا شدن؟....[/b]
چیزی از داشتههای بهترینها کم نشده....بنا به دلیل خیلی زیاد که واضح و روشنه.....[b]دلیل بهترین بودن اینه[/b]....
آرش هم ۱روز موند بود که کتیبه وارد بازی شه.....اومد تو اتحاد ایر....حتا به تنهایی کتیبه رو زد....بدون کمک ایر ....که خیلی صحبتهای پشت پرده هست....که نگم بهتره...
شاید لازم نباشه بگم....اما زمانی که آرش کتیبه رو زد به من زنگ زد.....حتا قبل اینکه شما بدونید.....
اکانت mahdip30 که نزدیک به کتیبه بود با کمک من در اختیار آرش قرار گرفت....که البته آرش بدون اینکه از اون اکانت استفاده کنه خودش کتیبه رو بدست اورد....
خیلی مکالمات و نامهها هست از اتحاد شما برای آرش که رو نمیکنم....نمیخوام شما رو متهم کنم...
ولیی....این داستانها رو نشه و پنهان بمونه بهتره....
فقط اینو بگم که آرش... فقط قراره سهم خودش رو به محک بده.....اگه ایرها اسمی از محک نذاشتن دلیلش اینه....چون فقط آرش این تصمیم رو داره....
پس نگید میخوایم بدیم محک.......
آرش بهترین دوست من.....و نزدیکترین بازیکن تو نقشه به من......و پسر بسیار خوب با معرفتی خوشحالم که به تنهایی و با زحمت و با ساخته درسته شهر سازی موفق به گرفتن کتیبه شد حقش بود
بیشتر از این چیزی نگم بهتره......
موفق باشید