آقا من اومدم )) دعوای ؟؟؟ مگس من کجاست ؟
فتیده با عکسش از کادر خارج شد
بینگو داره میگه همه بیرون بعد تو
چی بگم بهت؟
وخته رفتنه
[quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div]آقا من اومدم :))) دعوای ؟؟؟ مگس من کجاست ؟ :lol::lol::lol:
فتیده با عکسش از کادر خارج شد :mrgreen::lol:[/div][/quote]
بینگو داره میگه همه بیرون بعد تو :x:x:x:x:x:x:x:x:x
چی بگم بهت؟8-):mrgreen:
چی بگم بهت؟
عکست دقیقا کف حلقم آقا بیرون چیه تا سرور تموم نشه من این پستو کش میدم
سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div]آقا من اومدم :))) دعوای ؟؟؟ مگس من کجاست ؟ :lol::lol::lol:
چی بگم بهت؟8-):mrgreen:[/div][/quote]
عکست دقیقا کف حلقم :lol::lol::lol: آقا بیرون چیه تا سرور تموم نشه من این پستو کش میدم :mrgreen::lol::D
چی بگم بهت؟
عکست دقیقا کف حلقم آقا بیرون چیه تا سرور تموم نشه من این پستو کش میدم
حال کن...حسود
وخته رفتنه
[quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div]آقا من اومدم :))) دعوای ؟؟؟ مگس من کجاست ؟ :lol::lol::lol:
چی بگم بهت؟8-):mrgreen:[/div][/quote]
عکست دقیقا کف حلقم :lol::lol::lol: آقا بیرون چیه تا سرور تموم نشه من این پستو کش میدم :mrgreen::lol::D[/div][/quote]
حال کن...حسود:lol:
[quote][div][b]darksiders[/b][/div][div]کصافط
من به خاطر سیبیلای عرفان بن شدم[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
با خنده وارد شدم حال کنید
اول از همه جواب دوستم حمید (hooha) رو بدم.
من سرور 2 تو این بازی بود که به صورت حرفه ای بازی میکردم. بقیه سرورا فقط ثبت نام کردم ببینم چی میشه.
و اینکه گفتی خیلیا تجربه دارن اما کلید حلبی هم دستشون نمیگیره نه داداشم اینجوری نیست.
یکی مثل من به خاطر رفاقتم این کارو نکردم و گرنه همون اول سرور مهدی مهدوی رو میزدم و کلیدی که نزدیک منو زده بود ازش میگرفتم.
یا خیلیای دیگه. خودتم جزوش بودی
لطفا حرف تازه کاری و تجربه نزنید که این چیزا برای دنیای امروز چیزی جز حرف بی خود نیست و با کمی سرچ در دنیای مجازی میشه کلی تجربه به جیب زد. دنیای واقعی نیست که حتما باید از نزدیک تجربه کرده باشیم.
همه رو دوست ندارم جز خودم
راستی هیتمن سلام
فدای همتون
حالا تو چرا به خودت گرفتی مرتیکه
درضمن اون کلیدارو میومدی میگرفتی دیگه منم که گفتم بیا ببر رفاقتی
من روزی 10 ساعت به راه راست هدایتت میکنم تو آدم بشو نیستی مونی
مونی خودتی مونی
تو معرفت داشتی اون کاریو که نمیخوام بگم نمیکردی
اقا ما داریم بحث میکنیم به شما چه ربطی داره؟
چرا قفلش کنن این تاپیکو؟
خوب شما تشریف نیارید اینجا. هنوز دارید حرص کتیبه رو میخورید؟
به جان خرمگس معرکه که نمیخوام دنیاش باشه خبر نداشتم میخوایی اونو وگرنه میدادم به خودت...مونی خان
به هر حال دوره هم 2 لقمه کتیبه زدیم و به همه ثابت کردیم که کی بهترینه..
این خرمگس خیلی مرده نبینم کسی در موردش بد حرف بزنه...یه میلیون نیرو بدی دستش 5 میلیون کشته تحویل میده.کوره ی آدمسوزیه واسه خودش
واسه آرشیو کتیبه هم هرچی داشت گذاشت.حتی مونشو
دیدار مجدد در سرور بعد در کار نیست.
[quote][div][b]magas[/b][/div][div][quote][div][b]ho0ha[/b][/div][div][quote][div][b]magas[/b][/div][div]:lol::lol:
با خنده وارد شدم حال کنید:lol::lol:
من سرور 2 تو این بازی بود که به صورت حرفه ای بازی میکردم. بقیه سرورا فقط ثبت نام کردم ببینم چی میشه.
و اینکه گفتی خیلیا تجربه دارن اما کلید حلبی هم دستشون نمیگیره نه داداشم اینجوری نیست.
یکی مثل من به خاطر رفاقتم این کارو نکردم و گرنه همون اول سرور مهدی مهدوی رو میزدم و کلیدی که نزدیک منو زده بود ازش میگرفتم.
یا خیلیای دیگه. خودتم جزوش بودی:lol:
لطفا حرف تازه کاری و تجربه نزنید که این چیزا برای دنیای امروز چیزی جز حرف بی خود نیست و با کمی سرچ در دنیای مجازی میشه کلی تجربه به جیب زد. دنیای واقعی نیست که حتما باید از نزدیک تجربه کرده باشیم.
همه رو دوست ندارم جز خودم:lol:
راستی هیتمن سلام:lol:
فدای همتون[/div][/quote]
حالا تو چرا به خودت گرفتی مرتیکه :lol::lol:
درضمن اون کلیدارو میومدی میگرفتی دیگه منم که گفتم بیا ببر رفاقتی :mrgreen::mrgreen:
من روزی 10 ساعت به راه راست هدایتت میکنم تو آدم بشو نیستی :lol::lol::lol: مونی :lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
مونی خودتی مونی:lol:
تو معرفت داشتی اون کاریو که نمیخوام بگم نمیکردی:lol:
اقا ما داریم بحث میکنیم به شما چه ربطی داره؟:lol:
چرا قفلش کنن این تاپیکو؟:lol:
خوب شما تشریف نیارید اینجا. هنوز دارید حرص کتیبه رو میخورید؟:lol:[/div][/quote]
به جان خرمگس معرکه که نمیخوام دنیاش باشه خبر نداشتم میخوایی اونو وگرنه میدادم به خودت...مونی خان :cry::cry::cry:
این خرمگس خیلی مرده نبینم کسی در موردش بد حرف بزنه...یه میلیون نیرو بدی دستش 5 میلیون کشته تحویل میده.کوره ی آدمسوزیه واسه خودش :lol::lol::lol:
واسه آرشیو کتیبه هم هرچی داشت گذاشت.حتی مونشو :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
با خنده وارد شدم حال کنید
یا خیلیای دیگه. خودتم جزوش بودی
همه رو دوست ندارم جز خودم
راستی هیتمن سلام
فدای همتون
حالا تو چرا به خودت گرفتی مرتیکه
درضمن اون کلیدارو میومدی میگرفتی دیگه منم که گفتم بیا ببر رفاقتی
من روزی 10 ساعت به راه راست هدایتت میکنم تو آدم بشو نیستی مونی
مونی خودتی مونی
تو معرفت داشتی اون کاریو که نمیخوام بگم نمیکردی
اقا ما داریم بحث میکنیم به شما چه ربطی داره؟
چرا قفلش کنن این تاپیکو؟
خوب شما تشریف نیارید اینجا. هنوز دارید حرص کتیبه رو میخورید؟
به جان خرمگس معرکه که نمیخوام دنیاش باشه خبر نداشتم میخوایی اونو وگرنه میدادم به خودت...مونی خان
این خرمگس خیلی مرده نبینم کسی در موردش بد حرف بزنه...یه میلیون نیرو بدی دستش 5 میلیون کشته تحویل میده.کوره ی آدمسوزیه واسه خودش
واسه آرشیو کتیبه هم هرچی داشت گذاشت.حتی مونشو
به همه هم نزدیکه ... من که اکانتی ندیدم به اون دور باشه .
اونی که با من نیم ساعت فاصله داشت ، با اون یه ربع .... اونی که با من 10 ساعت فاصله داشت ، با اون یه ربع .... حتی با اکانتهای سرور 7 هم یه ربع فاصله داشت .
شغال شیر را گفت یا هماوردی کنیم ، یا هراست را بین شغالان گویم
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران
[quote][div][b]ho0ha[/b][/div][div][quote][div][b]magas[/b][/div][div][quote][div][b]ho0ha[/b][/div][div][quote][div][b]magas[/b][/div][div]:lol::lol:
با خنده وارد شدم حال کنید:lol::lol:
یا خیلیای دیگه. خودتم جزوش بودی:lol:
همه رو دوست ندارم جز خودم:lol:
راستی هیتمن سلام:lol:
فدای همتون[/div][/quote]
حالا تو چرا به خودت گرفتی مرتیکه :lol::lol:
درضمن اون کلیدارو میومدی میگرفتی دیگه منم که گفتم بیا ببر رفاقتی :mrgreen::mrgreen:
من روزی 10 ساعت به راه راست هدایتت میکنم تو آدم بشو نیستی :lol::lol::lol: مونی :lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
مونی خودتی مونی:lol:
تو معرفت داشتی اون کاریو که نمیخوام بگم نمیکردی:lol:
اقا ما داریم بحث میکنیم به شما چه ربطی داره؟:lol:
چرا قفلش کنن این تاپیکو؟:lol:
خوب شما تشریف نیارید اینجا. هنوز دارید حرص کتیبه رو میخورید؟:lol:[/div][/quote]
به جان خرمگس معرکه که نمیخوام دنیاش باشه خبر نداشتم میخوایی اونو وگرنه میدادم به خودت...مونی خان :cry::cry::cry:
این خرمگس خیلی مرده نبینم کسی در موردش بد حرف بزنه...یه میلیون نیرو بدی دستش 5 میلیون کشته تحویل میده.کوره ی آدمسوزیه واسه خودش :lol::lol::lol:
واسه آرشیو کتیبه هم هرچی داشت گذاشت.حتی مونشو :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
[/div][/quote]
به همه هم نزدیکه ... من که اکانتی ندیدم به اون دور باشه .
اونی که با من نیم ساعت فاصله داشت ، با اون یه ربع .... اونی که با من 10 ساعت فاصله داشت ، با اون یه ربع .... حتی با اکانتهای سرور 7 هم یه ربع فاصله داشت .
اون سروری که قراره دوباره با هم بیایم برای بازی یادتون باشه توی آکادمیتون تحقیق لنگه دمپایی رو هم بزنید کفایت میکنه . سرباز لازم نیست .
شغال شیر را گفت یا هماوردی کنیم ، یا هراست را بین شغالان گویم
شیر گفت آوازه بزدلیم بین شغالان به از شماتت شیران
راستی بچه ها ...
اون سروری که قراره دوباره با هم بیایم برای بازی یادتون باشه توی آکادمیتون تحقیق لنگه دمپایی رو هم بزنید کفایت میکنه . سرباز لازم نیست .
:lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.