ببینید رو حرف خودشون هم نیستن چیزی رو که گفتن میگن ما نگفتیم.واقعا متاسفم.
ما که رفتیم
من نگفتم که نگفتم...گفتم فقط بگو لینکش کجاست که بقیه هم ببنند
رفتی عدم نمایش زدی فکر کردی زرنگی. منو بگو با چه جماعتی درام حرف میزنم.برین دنبال کار خودتون
دوست عزیز من عدم نمایش نزدم...
شما خودت تاپیکتو عدم نمایش زدی...
پست من و مهدی رو هم پاک شد...
الکی تهمت نزن
من هیچی رو عدم نمایش نزدم.عجب حرفی میزنی میخوای به مدیر انجمن بگیم اون مشخص کنه کی دروغ میگه
قبول. نامرد باشه هر کی نگه....
تایپیک شما بود...الان کجاست؟
من که نفهمیدم چی گفتی؟؟؟؟؟ جملت تاکیدی؟ پرسشی؟؟ مضارع استمراری؟؟؟
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]ببینید رو حرف خودشون هم نیستن چیزی رو که گفتن میگن ما نگفتیم.واقعا متاسفم.:shock::shock:
ما که رفتیم[/div][/quote]
من نگفتم که نگفتم...گفتم فقط بگو لینکش کجاست که بقیه هم ببنند8-):mrgreen:[/div][/quote]
رفتی عدم نمایش زدی فکر کردی زرنگی. منو بگو با چه جماعتی درام حرف میزنم.برین دنبال کار خودتون [/div][/quote]
دوست عزیز من عدم نمایش نزدم...
شما خودت تاپیکتو عدم نمایش زدی...
پست من و مهدی رو هم پاک شد...
الکی تهمت نزن[/div][/quote]
من هیچی رو عدم نمایش نزدم.عجب حرفی میزنی میخوای به مدیر انجمن بگیم اون مشخص کنه کی دروغ میگه:?::?::?::?:;)[/div][/quote]
قبول. نامرد باشه هر کی نگه....
تایپیک شما بود...الان کجاست؟[/div][/quote]
من که نفهمیدم چی گفتی؟؟؟؟؟:lol::lol: جملت تاکیدی؟ پرسشی؟؟ مضارع استمراری؟؟؟:ugeek::geek:
bingo55521 ما دوست داریم با ما به از این باش که با خلق جهانی......
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]بدرود عزیزان [/div][/quote]
به سلامت[/div][/quote]
مگه من حرف بدی زدم.گفتی خدافظ منم جواب دادم.ناسلامتی ما ناظر تاپیکیما.دست درد گرفتیم اینقدر تشکر زدیم.خدافظی هم کردیم.عیبه؟منظوری نداشتم.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]بدرود عزیزان [/div][/quote]
به سلامت[/div][/quote]
[/div][/quote]
مگه من حرف بدی زدم.گفتی خدافظ منم جواب دادم.ناسلامتی ما ناظر تاپیکیما.دست درد گرفتیم اینقدر تشکر زدیم.خدافظی هم کردیم.عیبه؟:lol::lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen:منظوری نداشتم.
مگه من حرف بدی زدم.گفتی خدافظ منم جواب دادم.ناسلامتی ما ناظر تاپیکیما.دست درد گرفتیم اینقدر تشکر زدیم.خدافظی هم کردیم.عیبه؟منظوری نداشتم.
خدا وکییل خسته نشدی...
همه ی پست لایک زدی
وخته رفتنه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]بدرود عزیزان [/div][/quote]
به سلامت[/div][/quote]
[/div][/quote]
مگه من حرف بدی زدم.گفتی خدافظ منم جواب دادم.ناسلامتی ما ناظر تاپیکیما.دست درد گرفتیم اینقدر تشکر زدیم.خدافظی هم کردیم.عیبه؟:lol::lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen:منظوری نداشتم.[/div][/quote]
خدا وکییل خسته نشدی...
همه ی پست لایک زدی:shock:
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]بدرود عزیزان [/div][/quote]
به سلامت[/div][/quote]
[/div][/quote]
مگه من حرف بدی زدم.گفتی خدافظ منم جواب دادم.ناسلامتی ما ناظر تاپیکیما.دست درد گرفتیم اینقدر تشکر زدیم.خدافظی هم کردیم.عیبه؟:lol::lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen:منظوری نداشتم.[/div][/quote]
خدا وکییل خسته نشدی...
همه ی پست لایک زدی:shock:[/div][/quote]نه
ما جوینیمو پر انرژی
مدافعین
1 arash_0611 107175456
2 legend quickon 6003889
3 sanamsanam199 4881960
4 عرفان 4850331
5 bahadoor 2687355
6 arashkhp 1948524
7 secret_0611 1724653
8 potm 1076197
9 amir_7 886736
10 siya60 861496
?
با تشکر از bingo55521 که این فضا رو فراهم آورد که این چند روز در مورد کتیبه بحث و تبادل نظر کنیم.ممنون
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]بدرود عزیزان [/div][/quote]
به سلامت[/div][/quote]
[/div][/quote]
با تشکر از bingo55521 که این فضا رو فراهم آورد که این چند روز در مورد کتیبه بحث و تبادل نظر کنیم.ممنون
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.