ببینید رو حرف خودشون هم نیستن چیزی رو که گفتن میگن ما نگفتیم.واقعا متاسفم.
ما که رفتیم
من نگفتم که نگفتم...گفتم فقط بگو لینکش کجاست که بقیه هم ببنند
رفتی عدم نمایش زدی فکر کردی زرنگی. منو بگو با چه جماعتی دارم حرف میزنم.برین دنبال کار خودتون
این مطلب در 1391/11/22 18:23:19 نوشته شده است و در 1391/11/22 18:24:21 ویرایش شده است .
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]ببینید رو حرف خودشون هم نیستن چیزی رو که گفتن میگن ما نگفتیم.واقعا متاسفم.:shock::shock:
ما که رفتیم[/div][/quote]
من نگفتم که نگفتم...گفتم فقط بگو لینکش کجاست که بقیه هم ببنند8-):mrgreen:[/div][/quote]
رفتی عدم نمایش زدی فکر کردی زرنگی. منو بگو با چه جماعتی دارم حرف میزنم.برین دنبال کار خودتون
بابا همتون که زدین انجمن رو ترکوندید
بله من عباس00 هستم همون کوروش00
الان ترکاتو با بتونه پر میکنم تا دروغ نگی
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]بابا همتون که زدین انجمن رو ترکوندید
بله من عباس00 هستم همون کوروش00:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
ما که رفتیم
دوست عزیز شما میای میگی آقای فلانی آخه لینکشو بذار من این حرفو زدم
اینطوری که نمیشه بیای ببریو بدوزی
من هر حرفی زدم مدرکشم گذاشتم
نمونش دیشب که گفتم اتحاد آراد بیگ پیشنهاد پول میده هادی عزیز مدرک خواست بلا فاصله رو کردم ((( همراه با کد پیام که با پشتیبانی میتونین درست یا غلط بودنشو کنترل کنین ))) شما هم بهتره نسنجیده حرفی نزنید بعدش کم بیاری بگی کتیبه داریم هاهاها
خب به ... که کتیبه داری دوست خوبم
اون پیامتم ویرایش کن تا کدورت بیشتر ازین پیش نیومده منم اینو عدم نمایش میزنم
وخته رفتنه
[quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]ببینید رو حرف خودشون هم نیستن چیزی رو که گفتن میگن ما نگفتیم.واقعا متاسفم.:shock::shock:
دوست عزیز شما میای میگی آقای فلانی آخه لینکشو بذار من این حرفو زدم
اینطوری که نمیشه بیای ببریو بدوزی
من هر حرفی زدم مدرکشم گذاشتم
نمونش دیشب که گفتم اتحاد آراد بیگ پیشنهاد پول میده هادی عزیز مدرک خواست بلا فاصله رو کردم ((( همراه با کد پیام که با پشتیبانی میتونین درست یا غلط بودنشو کنترل کنین ))) شما هم بهتره نسنجیده حرفی نزنید بعدش کم بیاری بگی کتیبه داریم هاهاها
خب به ... که کتیبه داری دوست خوبم
اون پیامتم ویرایش کن تا کدورت بیشتر ازین پیش نیومده [b]منم اینو عدم نمایش میزنم[/b][/div][/quote]
:o:shock:
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]بابا همتون که زدین انجمن رو ترکوندید
بله من عباس00 هستم همون کوروش00:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol:
ما که رفتیم
رفتی عدم نمایش زدی فکر کردی زرنگی. منو بگو با چه جماعتی درام حرف میزنم.برین دنبال کار خودتون
دوست عزیز من عدم نمایش نزدم...
شما خودت تاپیکتو عدم نمایش زدی...
پست من و مهدی رو هم پاک شد...
الکی تهمت نزن
وخته رفتنه
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]ببینید رو حرف خودشون هم نیستن چیزی رو که گفتن میگن ما نگفتیم.واقعا متاسفم.:shock::shock:
من نگفتم که نگفتم...گفتم فقط بگو لینکش کجاست که بقیه هم ببنند8-):mrgreen:[/div][/quote]
رفتی عدم نمایش زدی فکر کردی زرنگی. منو بگو با چه جماعتی درام حرف میزنم.برین دنبال کار خودتون [/div][/quote]
الکی تهمت نزن
میزنم همون عکسی که ازت مونده...میشکنماااااا
وخته رفتنه
[quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]بابا همتون که زدین انجمن رو ترکوندید
میزنم همون عکسی که ازت مونده...میشکنماااااا:)
ما که رفتیم
رفتی عدم نمایش زدی فکر کردی زرنگی. منو بگو با چه جماعتی درام حرف میزنم.برین دنبال کار خودتون
الکی تهمت نزن
من هیچی رو عدم نمایش نزدم.عجب حرفی میزنی میخوای به مدیر انجمن بگیم اون مشخص کنه کی دروغ میگه
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]ببینید رو حرف خودشون هم نیستن چیزی رو که گفتن میگن ما نگفتیم.واقعا متاسفم.:shock::shock:
رفتی عدم نمایش زدی فکر کردی زرنگی. منو بگو با چه جماعتی درام حرف میزنم.برین دنبال کار خودتون [/div][/quote]
الکی تهمت نزن[/div][/quote]
من هیچی رو عدم نمایش نزدم.عجب حرفی میزنی میخوای به مدیر انجمن بگیم اون مشخص کنه کی دروغ میگه:?::?::?::?:;)
میزنم همون عکسی که ازت مونده...میشکنماااااا
نمیخواد یه وقت خسته میشی
باهمون ترک هام خوردت میکنما
اسلام علیک یا ابا عبدالله
برای سلامتی امام زمان{عج}صلوات
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]عباس00[/b][/div][div]بابا همتون که زدین انجمن رو ترکوندید
میزنم همون عکسی که ازت مونده...میشکنماااااا:)[/div][/quote]
نمیخواد یه وقت خسته میشی:mrgreen:
باهمون ترک هام خوردت میکنما:lol::D
ما که رفتیم
الکی تهمت نزن
من هیچی رو عدم نمایش نزدم.عجب حرفی میزنی میخوای به مدیر انجمن بگیم اون مشخص کنه کی دروغ میگه
قبول. نامرد باشه هر کی نگه....
تایپیک شما بود...الان کجاست؟
وخته رفتنه
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]ببینید رو حرف خودشون هم نیستن چیزی رو که گفتن میگن ما نگفتیم.واقعا متاسفم.:shock::shock:
الکی تهمت نزن[/div][/quote]
من هیچی رو عدم نمایش نزدم.عجب حرفی میزنی میخوای به مدیر انجمن بگیم اون مشخص کنه کی دروغ میگه:?::?::?::?:;)[/div][/quote]
قبول. نامرد باشه هر کی نگه....
تایپیک شما بود...الان کجاست؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.