شما که ارادت مندی اسم اکانتت رو بده بیام گود بای پارتی کتیبه
ادرس بده
نه بابا؟؟؟؟ اول میای میدون ونک, 7 دور میزنی(منظورم طواف).بعد میری آزادی.اونجا بشین قشنگ فکرکن بعدش به این نتیجه برس که عجب کاری کردما اصلا تو سرور 6 اکانت ندارم اگه هم داشتم حذف اکانت میکردم
وقت ندارم باید برم سر اکانت
ارادتمند
تیم عصر پادشاهان آرزوی صبر و بردباری براتون میکنه
بدرود
بگو بینم ادعا اسم اکانتت چیه تو سرور 9 البته اگه نمیترسی که ریا شه بگو
باید بچشد عذاب تنهایی را
مردی که ز عصر خود فراتر باشد.....
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]karen[/b][/div][div]شما که ارادت مندی اسم اکانتت رو بده بیام گود بای پارتی کتیبه:mrgreen:
ادرس بده[/div][/quote]
نه بابا؟؟؟؟ اول میای میدون ونک, 7 دور میزنی(منظورم طواف).بعد میری آزادی.اونجا بشین قشنگ فکرکن بعدش به این نتیجه برس که عجب کاری کردما اصلا تو سرور 6 اکانت ندارم اگه هم داشتم حذف اکانت میکردم :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
وقت ندارم باید برم سر اکانت
ارادتمند
تیم عصر پادشاهان آرزوی صبر و بردباری براتون میکنه:lol::lol:
بدرود[/div][/quote]
بگو بینم ادعا اسم اکانتت چیه تو سرور 9 البته اگه نمیترسی که ریا شه بگو:mrgreen:
اینم توضیحاته جدید لجند(پوریا)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
واقعاً از بازی تو این سرور لذت بردم....خیلی خوشحالم..
چون هرکاری که تو این سرور انجام دادم باعث شد بقیه دوستان انجام بدن...و تونستم چیزهای زیادی..یاد دوستان خوبم و دشمنان داخل بازی بدم.....
از اسم شهر یکسان گذاشتن گرفته....تا سیاست متحدی(یونت ایر ).....و نوع حمله....و خیلی چیزهای دیگه......
واقعاً تو این ۶ماه لذت بردم با تمام پستی بلندی ها....خوشحالم که دوست خوبم....آرش_۰۶۱۱ کتیبه رو گرفت
از بهترین دوستانم هستش......
آرش ۱روز قبل تصاحب کتیبه رفت تو اتحاد ایر.....و بحث اون با بقیه جداست....
خوشحالم که دوستان واقعیم و از بقیه افراد که فقط دلقک دربار بودن و نقاب به صورت داشتن تشخیص دادم....
اگه نتونستیم موفق بشیم...دلیلش حرص و طمع یک سری از دوستان بود.... که این سرور باعث شد تجربه خوبی...براشون بشه....زیاد جوگیر نشن....۴تا مولتی اکانت غارت بزنن..۴تا مدال بگیرن فکر کنن چهخبره......
.و یسری افراد نامرد هم پشت سنّ و سالشون قائم نشن..ه
بههرحال بازیه و اسمش روشه.....از داشتههای من چیزی کم نکرد.....بلکه کلی به داشته هام اضافه شد...
طلا همیشه طلا هست اگه جاش توی معدن باشه یا طلا فروشی چیزی ازش کم نمیشه .
۶ماه لذت بردم.....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- فقط یه چیزی بگم خوشحالم ...قرار آخرش جایزه به محک برسه.
این مطلب در 1391/11/22 16:40:02 نوشته شده است و در 1391/11/22 16:49:08 ویرایش شده است .
وخته رفتنه
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چون هرکاری که تو این سرور انجام دادم[b] باعث شد بقیه دوستان[/b] انجام بدن...و تونستم چیزهای زیادی..یاد [b]دوستان خوبم و دشمنان[/b] داخل بازی بدم.....
[b]از اسم شهر یکسان گذاشتن گرفته....تا سیاست متحدی(یونت ایر ).....و نوع حمله....و خیلی چیزهای دیگه......[/b]
واقعاً تو این ۶ماه لذت بردم با تمام پستی بلندی ها....[b]خوشحالم [/b]که دوست خوبم....آرش_۰۶۱۱ کتیبه رو گرفت
از [b]بهترین[/b] دوستانم هستش......
آرش [b]۱[/b]روز قبل تصاحب کتیبه رفت تو اتحاد ایر.....و بحث[b] اون با بقیه جداست[/b]....
[b]خوشحالم که دوستان واقعیم و از بقیه افراد که فقط دلقک دربار بودن و نقاب به صورت داشتن تشخیص دادم....[/b]
اگه نتونستیم موفق بشیم...[b]دلیلش حرص و طمع یک سری از دوستان بود[/b].... که این سرور باعث شد [b]تجربه خوبی[/b]...براشون بشه....[b]زیاد جوگیر نشن[/b]....۴تا مولتی اکانت غارت بزنن..۴تا مدال بگیرن فکر کنن چهخبره......
.و یسری افراد [b]نامرد هم پشت سنّ و سالشون قائم نشن..ه[/b]
بههرحال بازیه و اسمش روشه.....از داشتههای من چیزی کم نکرد.....بلکه کلی به داشته هام اضافه شد...
[b]طلا همیشه طلا هست[/b] اگه جاش توی معدن باشه یا طلا فروشی چیزی ازش کم نمیشه .
۶ماه لذت بردم.....
[b]فقط یه چیزی بگم خوشحالم ...قرار آخرش جایزه به محک برسه.[/b]
چون هرکاری که تو این سرور انجام دادم باعث شد بقیه دوستان انجام بدن...و تونستم چیزهای زیادی..یاد دوستان خوبم و دشمنان داخل بازی بدم.....
از اسم شهر یکسان گذاشتن گرفته....تا سیاست متحدی(یونت ایر ).....و نوع حمله....و خیلی چیزهای دیگه......
واقعاً تو این ۶ماه لذت بردم با تمام پستی بلندی ها....خوشحالم که دوست خوبم....آرش_۰۶۱۱ کتیبه رو گرفت
خوشحالم که دوستان واقعیم و از بقیه افراد که فقط دلقک دربار بودن و نقاب به صورت داشتن تشخیص دادم....
اگه نتونستیم موفق بشیم...دلیلش حرص و طمع یک سری از دوستان بود.... که این سرور باعث شد تجربه خوبی...براشون بشه....زیاد جوگیر نشن....۴تا مولتی اکانت غارت بزنن..۴تا مدال بگیرن فکر کنن چهخبره......
۶ماه لذت بردم.....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- فقط یه چیزی بگم خوشحالم ...قرار آخرش جایزه به محک برسه.
من به شخصه با این که چندتا سرور بازی کردم از پوریا خیلی چیزا یاد گرفتم و خوشحالم که تمام تلاشمو تا آخرین ساعت براش میکنم دمش گرم
سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div]اینم توضیحاته جدید لجند(پوریا)
۶ماه لذت بردم.....
[b]فقط یه چیزی بگم خوشحالم ...قرار آخرش جایزه به محک برسه.[/b][/div][/quote]
من به شخصه با این که چندتا سرور بازی کردم از پوریا خیلی چیزا یاد گرفتم و خوشحالم که تمام تلاشمو تا آخرین ساعت براش میکنم
[b]دمش گرم[/b]
آره دادشا خیلی بچه باحالی بود...
خیلی چیزا یاد داد به من به شخصه ...
و امیدوارم (اینجا که به یه دلایلی نشد) هر سرور دیگه موفق باشه و اگه منم اونجا باشم تا آخرین لحظه باهاش میمونم.
وخته رفتنه
آره دادشا خیلی بچه باحالی بود...
خیلی چیزا یاد داد به من به شخصه ...
و امیدوارم (اینجا که به یه دلایلی نشد) هر سرور دیگه موفق باشه و اگه منم اونجا باشم تا آخرین لحظه باهاش میمونم.
[quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div]دوستان لطفا به کلمات پررنگ بیشتر توجه کنید.[/div][/quote]
پر رنگ هم نشدیم بهمون توجه کنن :lol::lol::lol:[/div][/quote]
شما داداش بدون اون هم پررنگی :mrgreen:
آقایی نفس
قهرمان آرش سطح دف رو پر رنگ کردم
# نام قهرمان نوع نام کاربری بازیکن سطح هجومی سطح دفاعی
1 قـــــــــهــرمــــان نیزه دار arash_0611 20 977
سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div]دوستان لطفا به کلمات پررنگ بیشتر توجه کنید.[/div][/quote]
پر رنگ هم نشدیم بهمون توجه کنن :lol::lol::lol:[/div][/quote]
شما داداش بدون اون هم پررنگی :mrgreen:[/div][/quote]
آقایی نفس :mrgreen::D
قهرمان آرش :o سطح دف رو پر رنگ کردم :shock:
# نام قهرمان نوع نام کاربری بازیکن سطح هجومی سطح دفاعی
1 قـــــــــهــرمــــان نیزه دار arash_0611 20 [b]977[/b]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.