deniropacinoشد 1000 جیگر طلا
فکر کنم تا فردا 3 یا 4 تا دیگه 1000 درست کنه
بسیار خوشحالو خرسندیم که در خدمت شما هستیم
خونریزی هایی میشه تو سرور
آقای بوق چطوره
سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1391/11/22 17:07:55
بسیار خوشحالو خرسندیم که در خدمت شما هستیم خونریزی هایی میشه تو سرور آقای بوق چطوره سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
|
|
1391/11/22 17:08:23
کوروش خان کی خودشو میگیره تا قبل از اینکه کتیبه بیاد ( ما بهترینیم - پرچممون بالاست و............. وثوقتون رو دارند 0 می کنند هیچکی به دادشم نمی رسه خودتونم موندید که به ارش حمله کنید یا برای وثوق و لجند محافظ بفرستید ) حالا بعد از کتیبه ( ما دوستیم - ما برای جایزه بازی نمی کنیم - ما خودمون رو نمی گیریم - تازه IR ها رو هم نصیحت می کنید ) آخرش نفهمیدم که این بهترینها کی می خواند سربازاشونو رو کنند نکنه برای سرورای بعد می خواین نگه دارید تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
|
|
1391/11/22 17:15:15
شنیده ها حاکی از اینه که اقای بووووق محافظ میلیونی گرفته توام که لفظ اومدی مث اینکه قسمت شده برم تو سیبیل ساعت 8 منتظر باش میام با دست پر مهدی جوووون من بودم و چشمان تو نه آتشی و نه گلی
چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی |
|
1391/11/22 17:16:25
داداش هنوزم ما بهترینیم...شکی نیست... اما نامردی بعضی ها که خوده لجند هم گفت با عث شد این اتفاق ها بیوفته. وخته رفتنه
|
|
1391/11/22 17:17:43
داداش شرمنده تو چی بهترینید؟؟
سواله دیگه پیش میاد من بودم و چشمان تو نه آتشی و نه گلی
چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی |
|
1391/11/22 17:18:32
باو لفظ تو هم تو حلقم امروز یکی با غارت آمار نیرو گرفت یکی از هم اتحادیای عزیزتون با منجنیق داره میاد چه کنیم آخه تو برو تو دیوار منم میرم تاپ تن سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
|
|
1391/11/22 17:21:15
ههه ( نامردی - ه ک شدن
یادته گفتم که اتحاد پیمان برادری ه ک شده که از هم ریخت و نابود شد شما هم گفتی نه ه ک چیه و از این حرفا حالا خودتون دارید از همین بهانه ها استفاده می کنید کی می خوای قبول کنید که کتیبه به نام IR ها ارشیو میشه تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
|
|
1391/11/22 17:22:56
کورش و hadi fatemipor عزیز
بچه ها اصلا این بازی ارزش نداره بخواین بیرون بازی با هم دعوا بگیرید الان منو حنان (deniropacino) همش اتحادامون تو جنگ بود ولی رفاقتمونو بهم نزدیم تو بازی همدیگه رو بزنید ( مثل فوتبال میمونه با دوستت بازی میکنی گل نمیزنی بهش ؟ یا اون دفاع نمیکنه ؟) ولی هیچوقت ارزش ندین فرض کنین تا سرور n تو اتحادای دشمن باشین میخواین عین آدمای عصر حجر باشین ؟ حرف بزنید انتقاد کنید ولی به هم همیشه احترام بذارین سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
|
|
1391/11/22 17:23:44
ما که نگفتیم اتحادمون ه شده؟ نامردی بعضی از اعضا که اسماش واضحه.... وخته رفتنه
|
|
1391/11/22 17:26:31
با تشکر از مهدی... که دوستدار صلح هست... حتی اگرم به یکی حمله کنه...بازم دوستش هست وخته رفتنه
|
منوی کاربری
|
||